Прескочи до съдържание

усилвател за wifi за таблет


Препоръчани мнения

Дай да започнем от това какъв е проблема :) Таблета ти не хваща добре wi-fi сигнал ли? Решението е устройство от този тип: http://www.amazon.co.uk/TP-Link-TL-WR702N-Universal-Extender-Set-top/dp/B007PTCFFW/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1415706648&sr=1-1&keywords=travel+wi-fi

 

Връзваш устройството към wi-fi-то на хотела, от там таблета може да е на една педя от него и не трябва да имаш проблем с обхвата. Така се решава и ограничението, което често хотелските wi-fi-та имат за само едно устройство вързано. Не съм чувал за външна антена за таблети, най-малкото нямат истински USB порт повечето.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Разни мобилни телефони имат извод за външна антена, обикновено се вижда като махнеш капака за батерията. Ако таблета има, значи може да му вържеш друга антена. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

В  повечето хотели сигнала в стаята е доста слаб и трудно го хващам с таблета,идеята ми е да си взема някакво устройство с което да го усилвам. Имам такава антенка за лаптопа но за таблета не става,инъче на таблета имам микро USB

Връзка към мнение

Определени модели таблети, според конфигурацията на Андроида си, могат да допуснат свързване на втори безжичен адаптер през УСБ. Външни адаптери с доста усилващи антени има всякакви, но е от голямо значение с какъв чип са точно, защото не за всички има вграден драйвер в Андроида. Хващаш и търсиш конкретно за твоя модел по форумите - така ще е най-лесно. Иначе, един портативен рутер-повторител (по възможност с външни антенки) ще ти свърши добра работа, както Георги те е насочил.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.