Magelanci.com използва бисквитки. Повече информация

Георги

The Times Comprehensive Atlas of the World - 4500 магелански мили

Това смятам да е ултимативния артикул в предложенията :) Атласа на The Times е общо взето еталона за атласи в днешно време. Колкото и да се прехласваме по Google Maps си има своето специфично удоволствие да отвориш книжния, голям, тежък, авторитетен атлас. Тежък в буквалния смисъл на думата, това не е настолна книжка и препоръчвам следващия път като сте в голяма книжарница да видите за какво чудо става въпрос. 

 

 

 

9780007551408.jpg

 

Повече информация: http://www.timesatlas.com/product/9780007551408/The+Times+Comprehensive+Atlas+of+the+World%3A+14th+Edition

 

Цена: 4500 магелански мили с включена доставка

 

Забележка: Цената е базирана на официалната цена от издателството, т.нар. MSRP (Manifacturer Suggested Retail Price). В големите онлайн книжарници често има намаления, така че ако сте хвърлили око на атласа, попитайте ме за текущата цена, силно вероятно е да спестите някоя и друга точка :)

6 магеланци харесват това

Сподели това мнение


Връзка към мнение

Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!


Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.


Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

 

 

l_150.jpg

За нас

h_500.jpg

 

Magelanci.com е общество на хора, завладени от магията на пътешествията. От първоначалната тръпка до самолетния билет, планирането и самото пътуване – ние сме тук да си помагаме, споделяме и съпреживяваме. 

    Екип

  • Георги
  • neuromancer
  • cck
  • Mary