Прескочи до съдържание

Здравейте :)


Препоръчани мнения

Здравейте:) Казвам се Мартина и съм от София. Тази сутрин се събудих с чувство,че трябва да открия нещо,което да ме доближи до света на пътешестващите и много бързо ви открих:) от 2 години насам успявам да си открадна по 10 дни от зимата и да се пренеса на Карибите, но тъй като тази година нищо подобно няма да ми се случи, ще следя с интерес вашите разкази и впечатления :)

  • Харесвам 19
Връзка към мнение

Момичето си искa Кaрибите. Не го интересувaт aлтернaтиви.

Нa теб ли дa обяснявaм, че нa човек кaто му влезе едно дяволче в глaвaтa, не го интересувa нищо друго :) Aз поне я рaзбирaм прекрaсно.

 

Чети, чети, Мaрти. Тук, aко знaеш сaмо от четене колко хорa си променихa предпочитaниятa, нaчини, и стил нa пътувaне... ;)

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Не,въобще не съм се вкопчила в карибите ( въпреки,че определено бих прекарала дълго време там:). Напротив, имам желание да видя всякакви познати и непознати кътчета, просто с тези преживявания се отключи силната ми потребност от пътувания:)

Благодаря ви за надъхването,четейки историите ви, вече приветствам с радост дяволчето в главата:)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Така, така, само внимавай с дяволите, че на мен ми се случи за 10 минути да проверя как да стигна до Косово, да погледна как вървят билетите до Оман и да се чудя, защо никога не съм се замисляла за Канада. Всичко това защото някой пуснал линк с топ дестинации. Голяма зараза  :biggrin:

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Здравей! И успех с всякакви дестинации, близки и далечни! А иначе и на мен Кариби не ми звучи зле на пръв, че и на втори, поглед :)  :)  :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Здравейте :) Казвам се Мартина и съм от София. Тази сутрин се събудих с чувство,че трябва да открия нещо,което да ме доближи до света на пътешестващите и много бързо ви открих :) от 2 години насам успявам да си открадна по 10 дни от зимата и да се пренеса на Карибите, но тъй като тази година нищо подобно няма да ми се случи, ще следя с интерес вашите разкази и впечатления :)

Добре дошла. Хвърляй по едно око на темата за Северна и Южна Америка, онзи ден се върнах от Карибите и почвам да докладвам :)

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Ах, завиждам благородно:) рязкото преминаване от зима на лято е най-примамливо :) ти разказвай,аз ще попивам и тайно ще пресмятам бюджети ☺️☺️☺️

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.