Прескочи до съдържание

"От вратата за краката" : )


Препоръчани мнения

Здравейте! Да се представя и аз, защото krasen_denev ме "погна" със: "Здравей и добре дошъл/дошла!Директно зададен въпрос още на първият пост?!?"

Аз съм fairy, момиче на 25 години от София. Радвам се, че намерих този интересен форум. Като дете пътувах предимно по състезания, но както знаете това време не е достатъчно, за да се насладиш и опознаеш дадено място. Това ме насърчи да харесвам и желая още от пътуванията. Приятелят ми е обиколил доста места и това допълнително ме подтикна да желая още "тик-чета" върху дадена дестинация. Мечтата ни е да посетим колкото се може повече места и след време, когато сме на възраст, да се върнем там, където ни е направило най-голямо впечатление. Всяко място оставя нещо у теб. Било то спомен от събитие, приятно прекарано време с любими хора, дадена случка, забележителна сграда или просто духът, който се носи по вятъра. Когато пътуваме, двамата с него се чувстваме свободни и знаем, че правим нещо хубаво за себе си. Емоциите и преживяванията, които ти дава едно пътешествие се помнят цял живот. От друга страна обогатяваш знанията си за дадено място, виждаш не просто филмче по телевизията, за това как живеят хората, а си там, нагледно, където сам правиш съпоставка на нещата и си даваш сметка. Благодарна съм, че имам възможност да пътувам и съветвам колкото се може повече хора да намерят удоволствие в това. Желая на всички здраве, късмет там, където не Ви достига малко и неуморна страст към нещата, които Ви правят щастливи! И не забравяйте, че пътуването не е просто изминати километри от точка А до точка Б, а е възможност за нещо ново и вълнуващо, което се крие зад следващият завой!

Редактирано от fairy__
  • Харесвам 11
Връзка към мнение

Добре дошла. :)  Предполагам малко или много всички се чувстваме така. Това е хубавото на форума, че събира съмишленици. :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.