Прескочи до съдържание

Въпрос за безплатна анулация в Агода.


Krum4ov

Препоръчани мнения

Интересува ме къде мога да погледна дали анулацията е безплатна. Където гледам стаите и цените, пише може да запазите сега и да платите на 13 февруари. Само че никъде не пише дали има безплатна анулация. Излиза ми този текст: Моля обърнете внимание,че ако отмените резервацията си преди периода за анулиране, посочен по-долу в политиката на хотела, ще Ви бъде начислена такса за обработка в размер на 15 щатски долара. 

В политиката на хотела, никъде не пише да е безплатна, но и никъде не пише да е платена и ако е колко струва до този период за анулиране. То и не пише кога е този период.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Може ли да изпратиш примерна връзка до някой хотел да погледна?

 

Отворих си произволен хотел в париж и там в средната колона на списъка със стаите ясно пише Non-refundable и Free-cancellation.

Връзка към мнение

Освен да поразгледаш и сайта на английски в случай, че са объркали превода. Или дай направо линк към хотела.

Без друга информация бих казал, че е безплатно до 13 февруари

Връзка към мнение

http://www.agoda.com/lagoon-waves-hotel/hotel/colombo-lk.html?asq=XqlQ7bJ0pUN0G2iz%2fnzAiFdmUMRKAueuQPbbs7RpFnq9PS4691Jo0FJ8fAzpvV8do5xB6g09zMkSFK6IH%2bDAYGJXtq43CQ9eqP%2f5%2fq267rWyOUWAaFaWadr6vfaWBB%2fjg27nUTqrws7Cf3vNvrGn2leZw%2ft%2bO87UdRMN4GM7diyoB75W29mVpaJM2GS4Z5d05lp1472Oa4Twfj7oD28HUbA%2f%2fwGX5f3xzw%2bS5D60bZY%3d 

Това е хотела. Аз съм резервирал и още два с безплатна анулация през букинга, но този е доста близо до летището и го видях след това в Агода, защото в Букинга цените са доста по-високи, а ми трябва само за спане. Трябва да питам и останалите за да решим кой да е.

Връзка към мнение

Условията на резервацията са посочени в условията на съответната стая /т.нар booking conditions/. В твоя случай виждам, че при прекратена резервацията ще ти бъде удържана сумата от 15 долара - това ако канселираш един ден преди заявената дата. При по-кратък срок ще ти бъде взета сумата за една нощувка. При всички положения плащаш нещо. Условията не са за свободна анулация без такси. То може би и за това е по-евтино.

Редактирано от mililia
  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Е, на агода това им е номера. Ако искаш по-добра цена взимаш Non refundable, който иска да резервира по-флексибъл - букинг. :) Има нюанси ,но генерално е нещо такова. 

Връзка към мнение

Благодаря на всички за помоща. Може би все пак ще запазвам този, защото е на 2-3 км от летището и в крайна сметка няма да се наложи отмяна.

Връзка към мнение

Прави са гореписалите, Агода го имат тоя мръснишки номер. И аз съм горял.

Както казва Neuromancer обаче, често превода им е кофти. Ползвай английската им страница. При канселиране на свободна резервация на мен ми е изписвало на български "... може да Ви бъде удържана такса, съгласно политиката на хотела", а в английския вариант си ми изписва "канселиране без шарж..."

Циганиии. За това не ги и ползвам.

Препоръчвам www.expedia.com. Комбинацията полет-хотел често дава убийствени отстъпки, но често няма канселиране, когато са в пакет или да е най-много за 24 часа валидна канселацията. Виж само за хотелите си ги пише много точно правилата.

Имат и програма за лоялни клиенти.

Редактирано от Sun4o
Връзка към мнение

Аз имам резервация с booking при която хотела си дърпа 50% ако канселирам , иначе в момента не плащам нищо и всичко се дължи при пристигането . Цената обаче е доста по-ниска от останалите агенции , където го няма условието за тия 50%.

 

Та политики има всякакви.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.