Прескочи до съдържание

Как да стигна до Нови Сад без кола?


Препоръчани мнения

Имам нужда от съвет, как да стигна до Нови Сад без да е нужно да се прекачвам 100 пъти и да не трае 100 дни! С колата е ясно, но май този път не е опция!

 

Влак? Автобус?

Връзка към мнение
Георги Матеев

Имам смътен спомен за един автобус от София, който спира и в Ниш. За съжаление инфото ми е най-малко отпреди 5 години, най-добре виж сайта на централна автогара.

Връзка към мнение

Винаги имаш вариант да провериш автобусните компании, които пътуват през Будапеща за Западна Европа и да договориш да те оставят на магистралата край Нови Сад...

Връзка към мнение

Примерно : вземи автобус на AirKona за Виена и слез в Нови Сад.
Той си върви от там - ...Суботица - Нови Сад - ...
Потегля от София около 16:30, ако се не лъжа....

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Доколкото знам, преминаващите автобуси НЕ влизат в Нови Сад. В най-добрия случай да те оставят на магистралата, което лично за мен не си струва, защото си имаш удобни връзки с едно прекачване.

 

Ако по случайност пътуваш петък или неделя, имаше една много удобна маршрутка на "Юролайнс" до Белград. Оттам имаш редовни автобуси и влакове до Нови Сад. 

 

Другият вариант ти е с автобус до Ниш с посочения от колежката по-горе превоз (МАТПУ) и оттам прекачване за Нови Сад. Ето ти най-популярната автобусна компания от Ниш (има и други): http://www.nis-ekspres.rs/?p=RedVoznje. Имаш сутрешен автобус на МАТПУ до Ниш (7:30) и после в 10:50 имаш връзка за Нови Сад (пристига около 15:30 в Нови Сад). 

 

Влакът е ужасна опция, евентуално може само за отсечката Белград-Нови Сад.

Редактирано от Meidj
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

От миналата година и Флоренция Бус спират в Белград.Пътуват всеки ден,но пристигат около полунощ и не знам дали ще е удобно за връзка:

 

http://florentiabus.bg/

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.