Прескочи до съдържание

Въпрос за Allaboutehotels.com


liuboo

Препоръчани мнения

Здравейте,
искам да ви попитам за този сайт, правил ли е някой резервация през него? Офертата която немерих през този сайт е доста добра с около 50% по-добра от останалите сайтове. Това е дадената оферта.
 

Също така ако може да споделите дали локацията на хотела е добра или да ми препоръчате подобен.
Благодаря.

Връзка към мнение

Дава, че търсенето е изтекло, т.е. не можем да видим точно какво си търсил :) 

 

Би трябвало да е читав сайт, то рядко има такива, в които резервирането е проблем. Проблемите могат да настанат после, ако по някаква причина ти трябва връзка с клиентско обслужване и т.н. Но дай си точното търсене, силно вероятно е според мен подобна цена да я намерим в някой по-популярен сайт, ако ще се почувстваш по-спокойно. 

Връзка към мнение

http://www.allabouthotels.com/?lang=en-GB#!/helpers/getAllocation.aspx?txtLocation=n&txtLocationHid=20564|43|19&DateFrom_day=28&DateFrom_month=15-03&hidDateFrom=15-03-28&nights=3&ddlRooms=2&ddlAdults=2&ddlChilds=0&tbChildAge1_1=0&tbChildAge1_2=0&tbChildAge1_3=0&tbChildAge2_1=0&tbChildAge2_2=0&tbChildAge2_3=0&tbChildAge3_1=0&tbChildAge3_2=0&tbChildAge3_3=0&tbChildAge4_1=0&tbChildAge4_2=0&tbChildAge4_3=0&bedCheckList=0&roomTypeList=0&ddlOrigins=6&fs=yes

 

Може би с този линк ще стане. Става въпрос за хотел "Magenta 38" 28 - 31 март 2 двойни стаи цената която ми излиза в сайта е 456 евро със закуска.

Редактирано от liuboo
Връзка към мнение

Има нещо съмнително тук. В сайта въпросната цена излиза за Double Room Standard, а никъде другаде не се виждат Standard стаи, включително и на официалния сайт на хотела излизат само Classic и Premium. Classic би трябвало да е най-ниския клас (11м2), а въпросната мистериозна Standard е чувствително по-евтина (във въпросния сайт allabouthotels.com) при това с включена закуска, която липсва при Classic-а! :)

 

Честно казано не знам какво да ти кажа. Сайта е легитимен, спестяването е доста сериозно, но като нищо ще те таксуват още при резервация, а после ще ти пращат имейли как нещо са се объркали. Или още по-зле, ще ти го кажат на гишето на хотела.

 

Резервацията поне е с Free Cancellation, така че ако се чувстваш приключенски настроен резервирай и прати имейл до хотела после да потвърдят, че всичко е наред. И дръж в течение, каквото и да решиш, че ми стана любопитно :)

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.