Прескочи до съдържание

Айндховен три дни?


tiomir

Препоръчани мнения

Половин час максимум  :D ,като изискване е и да сме отседнали за всички нощувки на 1 място

 

Тилбург не е лош избор, то и Айндховен не е, но може би Den Bosch е най-приятното градче в района, може да го срещнеш и като s'Hertogenbosch. Наблизо има и национален парк с дюни: Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Сайта е само на холандски, ако преводача не се оправя тук има и кратко инфо на английски

 

Друго интересно място за детето би било Best Zoo. Сайта им е само на холандски, английска връзка в Уики. Намира се близо на север от Айндховен. Има разни екзотични маймуни, лемури, папагали, позволяват и прегръщане на някои от тях. 

 

Съжалявам, че са ми малко постни препоръките, но не съм се застоявал много в региона, a 30 минутното ограничение е сериозна резачка :) 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Благодаря за ориентирите :) осъзнавам "резачката" , но някак си не ми се ще да изцеждам до край силите на дребоса. Харесах Тилбург заради споменатия парк Ефтелинг  и близоста на един сафари парк.

Връзка към мнение

Не мисля, че ти трябва това ограничение от половин час. Полета до Айндховен е 2 часа и половина, а във влака можете да се разхождате, да гледате през прозорците... Удължаваш прекачването с разходка из Айндховен и няма да изглежда като продължание на полета, а като нещо ново.

Ти си знаеш детето де.

Връзка към мнение

Харесах Тилбург заради споменатия парк Ефтелинг  и близоста на един сафари парк.

 

Няма да съжаляваш за избора, а дребосъка още по-малко :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Между другото, двуетажните влакове са една от забележителностите за деца, винаги и се радват, нямаме си такива в България. Задължително го качи на втория етаж :)

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Остава варианта "опорна точка" Тилбург. Мисля да отделим по един ден на Ефтелинг, Safaripark Beekse Bergen, еднодневна разходка до Хертогенбош ( по препоръка на Георги) и остава един ден за Тилбург. Ще оценя ако Биксбит се включи с информация относно транспорта до Тилбург от Айндховен, и от Тилбург до Ефтелинг ( като времетраене и цена).

 

Благодаря! :)

Връзка към мнение

На този сайт, който е нещо като Библията за холандците, много лесно можеш да се ориентираш за разписание и цени:

 

http://9292.nl/en#

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.