Прескочи до съдържание

Пътуване до Хърватска и Словения


Препоръчани мнения

Здравейте!

Планираме едно пътуване от 1-ви до 6-ти май до Хърватска и Словения с кола. За сега сме двама или трима човека. Ако има някой желаещ да се включи нека пише.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Сега ще кажа програмата, която сме измислили. Идеята е да тръгнем на 30.04, след обяда. Да спим в Белград, на другия ден да тръгнем за Загреб. Да поразгледаме там. На следващия ден да отидем до Плитвички езера и да се върнем отново в Загреб. На следващия ден да отидем до Любляна, като се мине през Марибор. На следващия ден да отидем до Постойна яма и езерото Блед и пак връщане в Любляна, като и следващия ден отново там да разгледаме. И последния ден на 6-ти връщане към София, като може да спрем да разгледаме Ново Место.

Връзка към мнение

 На следващия ден да отидем до Постойна яма и езерото Блед и пак връщане в Любляна, като и следващия ден отново там да разгледаме. 

За Постойна яма - искам само да каже, че това за мен е едно от местата, което човек съзнателно е разрушил  :angry: и продължава да разрушава  :devil:, за да я направи достъпна за ордите туристи, които я посещават. Предполагам, че един ден природата ще вземе своето. Аз останах тотално разочарован от посещението й - в България имаме къде по-красиви пещери. В Постойна яма дамите спокойно могат да се движат на 10-15-20 см токчета, мъжката част да е по джапанки и чехли, децата да са в детски колички от всякакъв габарит - ямата/пещерата така е облагородена, че вътре се разхождащ все едно си в мол. Да спомена, че вътре, едновременно се правят беседи на няколко езика (задължително на английски, немски, френски, испански, словенски + китайски, японски или подобен) , което води до пълна какафония, струпване на хора на едно място, гидовете спорят един с друг кой да върви напред, кой се забавя, кой много обяснява и тям подобни - просто пълно мазало  :crazy: !

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Може ли аз, може ли аз? Първа писта съм навсякъде :) Еййй, толкова ми се ходи някъде през майските празници и Хърватска е един от фаворитите!

Редактирано от eloena
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.