Прескочи до съдържание

roomorama.com - сайт за апартаменти под наем.


Kaio

Препоръчани мнения

Здравейте, тъй като виждам, че доста хора са фенове на наемането на апартаменти при пътувания вместо хотели, реших да напиша някой ред за платформа аналогична на Airbnb.

 

Името на сайта е www.roomorama.com Принципа е 1 към 1 с airbnb. Има апартаменти, който се предлагат и в двете платформи. За някои държави в Европа съм попадал на доста изгодни предложения.

 

Личния ми опит, включва наем на апартамент в централната част на Лисабон, юли месец 2012год., за 4 човека на цена от 450 евро за 9 нощувки. И предстоящ престой в Benalmadena (курортно градче до Малага), това лято за 374 евро за 8 нощувки, отново за 4 човека.

 

Имат добра система за отстъпки, когато ваши приятели се регистрират по ваша покана. Както и пращат купони за намаления. Например след посещението в Лисабон получих ваучер за 20 евро отстъпка, който използвах сега (тоест след 3 години).

 

Това е накратко, аки имате въпроси, съм насреща.

 

p.s. Потърсих с търсачката дали вече няма тази информация тук, но не открих. Ако сън в грешка, съжалявам за дублирането.

  • Харесвам 9
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.