Прескочи до съдържание

Нямам кешбек за booking.com в Extrabux?


Sju

Препоръчани мнения

Имам резервирани хотели през Extrabux през януари и февруари, нощувките минаха вече. От Hotels.com дадоха вече кешбек, но при букинг всичко стои на 0. Статуса е Available. Гледам, че booking вече не съществува в списъка за резервации. Изглежда, че няма да получа нищо. В условията на сайта не откривам също нищо. Някакви размисли или опит по въпроса?

Връзка към мнение

Сайтът трябва да има форма за диспутиране на подобни ситуации - директно ги зачеквай, като ще трябва да приложиш скрийншоти или копи/пейст на платежната страница от букинг.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 3 месеца по-късно ...

Нещата се развиха по следния начин:

Свързах се с Extrabux. Казаха "Чакайте, ще се появи кешбек-а", не казаха нищо за това, че вече не работят с букинг. След 2 месеца от приключване на нощувките така и стана, но само за част от хотелите. Пак се свързах със съпорта, казаха: "Чакайте. От букинг ни превеждат парите веднъж месечно".

Мина още месец, пак кореспонденция, пак чакане и пак нищо. Преди дни им написах, че ми предстои да резервирам нощувки и питах дали отново ще трябва да водим толкова дълга кореспонденция и за тях всеки месец. Отговориха ми, че ще ми върнат кешбек-а, който все още очаквам от тяхно име до 5 дни и те ще си се разберат с букинг. Спазиха си обещанието наистина. Но аз смятам да се преориентирам към друг кешбек сайт засега :).

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.