Прескочи до съдържание

Airbnb отказана резервация на място


christuff

Препоръчани мнения

Здравейте,

Бях букнал през airbnb стая в къща.Там на място обаче разни котки се разхождаха включително и в нашата стая,което ме подразни изключително.Не мразя животни (имам куче) :) .Но все пак разчитам на някакво спокойствие когато съм на почивка,а и бяхме с детето.Домакина го нямаше и върнах ключа веднага на неговата позната.Нямах интернет ,а и честно казано не се сетих да проверя докато бяхме в Барселона условията по канселиране.Сега гледах в страницата на хоста,че ако се откажеш ти връщат парите,но аз официално не съм канселирал ,а сега няма такава възможност.Писах му и чакам отговор ,но ако някой може да даде полезен съвет за моята ситуация ще бъда благодарен.

 

Връзка към мнение

Мисля, че ще пиеш една студена вода :) Хоста си получава парите 24часа след настаняването, и за него, и за сайта всичко си е тип-топ. Може да се пробваш да пишеш на сайта за проблема с котките, ако не са упоменати в описанието, но като цяло шанса да вземеш нещо е минимален...  Всичките им опции за отказване на резервация включват да го направиш преди датата на настаняване. 

Връзка към мнение

Според мен единственото, което можеш да направиш е да оставиш негативна референция, като опишеш проблема. Разбира се, това има смисъл само, ако в описанието на имота не са посочени котките.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.