Прескочи до съдържание

Кола под наем Пиза за една седмица


Препоръчани мнения

Здравейте, помолиха ме за съвет за взимане на кола под наем на летище Пиза и връщане там от 12 до 19 Юни - за 5 човека. Лошото е, че е в последният момент и трябва да кажа до утре за някакво мнение и нямам много време да чета всички теми по въпроса. Ако някой е ползвал рент-а-кар в Италия и този район и може да препоръча дадена компания или да даде някакво предложение ще се радвам.

Връзка към мнение

Ползвала съм търсачката на wizz за запазване на кола от днес за утре, като един път и от летището в Бергамо. Даваше ми добри цени. Плащаме обаче и допълнителна застраховка. За твоя период има форд фиеста 4 врати за 255 лв. Застраховката е допълнително, но не много.

Връзка към мнение

В Италия съм си правил допълнителна застраховка на място, че там са малко като в Бг шофьорите..

Взимал съм през rentalcars, имаме и тема за тях

Връзка към мнение

И аз съм взимала кола през rentalcars за 5дни и обикалях с приятели северна Италия. Довална бях, нямаше никакви проблеми. Тогава решихме да не плащаме допълнителна застраховка, защото не ни се даваха още пари, за което ми блокираха 1500евро от картата. Така, че да го имаш предвид. За GPS ползвахме картите на Nokia и нямаше проблеми, но без GPS в Италия не става - голям хаос е на места. Приятно изкарване

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Търсачката на Уиз и тази на форума ще даде еднакви цени. Второто е по-добре за нас малко :)

 

С оглед на ограничения период, наистина пробвай в търсачката: http://magelanci.com/rezervacii/koli-pod-naem/ , огледай цените там, прегледай и сайтовете на големите фирми - Europcar, Avis, Budget какво ще предложат и сравнявай. 

 

Иначе философията на наема на кола е малко като на самолетния билет. Няма гаранция, че това което е проработило за едни след време ще проработи за други. Т.е. все едно да търсиш билет до Барселона и някой да ти каже да летиш с Уиз, а пък за твоите дати Алиталия да са по-изгодни...примерно :)

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.