Прескочи до съдържание

Търсим спътник/чка за жена на 52 г. до Лисабон.


Препоръчани мнения

Ники :) Годините не са най-важното за категоризация:) Аз съм на 50, но се чувствам и реагирам като на 25. 

 

Постът ти е леко дискриминационен, без пояснения. Все едно - търси се придружител на инвалид. Ама с какви показатели, кога, как, защо... Само препоръка.

 

Поздрави :) 

Връзка към мнение
Ники Петров

Ники :) Годините не са най-важното за категоризация :) Аз съм на 50, но се чувствам и реагирам като на 25. 

 

Постът ти е леко дискриминационен, без пояснения. Все едно - търси се придружител на инвалид. Ама с какви показатели, кога, как, защо... Само препоръка.

 

Поздрави :)

Аз по никакъв начин не съм искал да дискриминирам някого,това е уточнение,за да няма разочаровани,пък и въпросната г-жа си търси приятел.Може да й излезе късмета с някой магеланец.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Ники Петров

Исках да съм точен и ясен.Нека всеки знае,кой седи отсреща.Бих го редактирал,но нямам възможността. 

Поздрави :)

Връзка към мнение

1. В тази тема има описано как най-добре да се пусне търсене, необходима е доста повече информация и въпреки, че възрастовата група е важна е само един от многото необходими детайли :) Между другото, фен съм на американския Сървайвър и всякакви хора гледам там, много често се оказва, че по-възрастните са доста по-жизнени и енергични и бих пътувал с някой от тях, вместо с някоя мърда, която е точно във моята възрастува група :)

 

2. Обикновено нямаме против да помагаме през трети лица. "Търся билет за приятел", "търся билет за майка ми" и т.н. Докато при търсене на билет може да се предполага, че много хора имат еднакви изисквания и дори да не сме в контакт с търсещия може да му препоръчаме нещо, то с търсенето на спътник всичко е много, много по-субективно. За това е добре и търсенето да не минава през посредници, а заинтересованите страни да си пишат директно, да се видят дали ще си паснат по стил на пътуване и т.н. Иначе рискуваш да се окажеш по средата като развален телефон и накрая ти да си виновен.

 

3. Все пак не сме сайт за запознанства. Въпреки, че се препоръчва за всяка една двойка да попътуват заедно за да видят дали си пасват, пътуването е едно от нещата, които много лесно могат да изкарат на светло всякакви неразбирателства, не ни е целта тук да тестваме издръжливостта на двойките. Главната ни цел е пътуването, ако стигне до нещо повече, живи и здрави, но ако това е първоначалната цел нека се пусне обявата в съответните сайтове. 

 

Тази тема ще я заключа, ако имаш желание пренапиши обявата според препоръката в закачената тема и я пусни наново. 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.