Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте магеланци може ли някой да окаже съдеиствие да изнамеря билет отиване и връщане до Коста Рика за началото на декември 7-8 нещо такова с престои 7-9 дена може началната точка да е някоя из европа Миляно Лондон и т.н.

Благодаря предварително

Връзка към мнение

За да може по-добре да ти помогнем, дай малко информация по точки 3,4,5 и 6 от тази тема:

Прочетете преди да пуснете тема!

 

Коста Рика не е малка страна, и има няколко международни летища ..

Връзка към мнение

ползвай :

http://www.skyscanner.net  за да имаш представа през къде и колко струва към този момент....ориентировачно и все пак да си наясно и с часове,прекачвания,алтернативи....

 

Директни полети до Сан Хосе от Европа има от Мадрид с Иберия и 7-14 декември е тази цифра;

http://www.skyscanner.net/transport/flights/mad/sjoa/151207/151214/airfares-from-madrid-to-san-jose-in-december-2015.html?adults=1&children=0&infants=0&cabinclass=economy&rtn=1&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false

 

по евтините варианти от други градове в Европа минават или през Мадрид с Иберия или през САЩ,Канада дори Мексико...сам се сещаш ,че по евтиното понякога е свързано с визи,престой или прекачвания.

 

macf1an ти е обяснил ,че е нужно още пояснения от твоя страна, за да ти се помогне :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

До Сан Хосе летят и Кондор от Франкфурт, и ЕърБерлин, но сезонно.

Томсън започват от ноември до Либерия.

Редактирано от macf1an
Връзка към мнение

Ще пътувам сам най вероятно и не ми е проблем да ползвам всякакви превози автобуси нискотарифни компании и т.н. идеята е че приятелката ми ще има бизнес пътуване там и тя ще е със служебен полет а аз с какъвто доиде и с колкото доиде като прекачвания...до колкото знам ще е до столицата но аз може и някъде деугаде да кацна и да се предвижа с наземен транспорт до нея...днес стана ясно че ще пътува и още нищо не съм гледал а и подробности не знам неиния полет от къде ще е кога точно ще е и с коя компания

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

За евтини полети дотам най-често се налага да се мине през Щатите, или дори Канада. Около твоите дати има за 480 евро, срещу 700+ без нужда от визи. Тръгване от Германия или Италия.

 

Също така, ако следиш темите, цената много играе в зависимост какви кредитни или дебитни карти имаш.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Връзка към мнение

 

Това всъщност е супер! Особено, ако се справиш без куфар. Пък и стокхолмските часове са сравнително удобни, за около 220€ ми излиза полет с Луфтханза и партньори, на отиване добре се комбинира, на връщане ще трябва да се нощува във Варшава. 

 

Сигурно до тогава ще се появи и по-приятна цена.

 

Алтернативно, от Букурещ до Стокхолм (Skavsta), но там със задължнителните нощувки и летищните трансфери сигурно няма да излезе по-добре. 

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.