Прескочи до съдържание

Dominicanatours.eu- мнения и съвети...


Препоръчани мнения

Здравейте и от мен,

От днес и аз съм член на семейството на Магеланци и много се радвам от този факт, защото научавам много и полезни факти за любими мои дестинации. И по- конкретно- февруари 2016 планувам своето пътуване до едно мое дългомечтано и чакано местенце, а именно Пунта Кана и тъй като не искам да разчитам на агенции за това, а сама да си го организирам, попаднах на Dominicanatours.eu ( първият сайт, който ми излиза в Гугъл веднага след като напиша Пунта Кана и почивка), като там предлагат примамливи оферти- за двама души включен хотел Ол инклузив, трансфер и самолетен билет Мадрид- Пунта Кана 1500-2000 евро). Бих била много благодарен ако някой ми подскаже със съвет дали този сайт е благонадежден, струва ли си, ползвал ли е услугите и ,какво ви е мнението дали предложенията отговарят на действителнистта, летялили сте с тези компания като Wamos и Evelop air, с които работят?

Бих те ли ми препоръчали някой специфичен сайт за закупуване на изгодни билети ( прочетох в коментарите ви, че Jet air Fly е добър, и хотели в Пунта Кана?

Благодаря ви много :)

Връзка към мнение

Зависи. Понякога предлагат оферти, които са трудно достижими сам ако организираш. Те, както и Пулман, Джолидей и още една-две компании предлагат едноседмични пакети. Винаги съм смятала, че 7 дена за надругиякрайнасвета са малко. Два-три дена се климатизираш, часовата разлика е 7 часа, трудно се преодолява. В повечето случаи сам можеш да се справиш по-добре като полет, удобен за теб /техните са винаги с преспиване в Мадрид/ и хотел по твой  избор. Аз съм тук, ако имаш нужда от съвет за хотел, питай.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Привет!

Ако потърсиш името на агенцията тук, ще видиш немалко мнения, в които са обсъждани, и ще можеш да направиш паралелни изводи, спрямо трипадвайзъра.

 

Иначе, "специфични сайтове" са описани в тази тема:

rumbo/edreams/budgetair 23-69 eur отстъпка от билети

както и в темите от подписа ми.

 

В под-форума 

Търся самолетен билет

има доста заявки за Доминикана, повечето с приемливи резултати, които могат да те насочат какво точно да гледаш. Ако имаш конкретни дати, можеш да прочетеш какви данни ни трябват, за да можем да помогнем, и да си пуснеш отделна тема за билета.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.