Прескочи до съдържание

Търся спътник за Азия или Централна Америка през зимата


Препоръчани мнения

Привет на всички магеланци!  Аз съм жена на средна възраст която обича приключенията и си търся съмишленици и компания за пътешествия. Има ли желаещи да прекарат скучните  зимни  месеци някаде на топличко,в Азия или Централна Амерка,а защо не и другаде?

Връзка към мнение

/Дай повече информация - бюджет, продължителност, изисквания за хотели, темпо, с което ще се обикаля... колкото повече информация, толкова по-голям шанса да намериш някой(я), с кой(я)то ще си съвпаднете :)

Връзка към мнение

Месеца на заминаване все още не съм определила,но при всички положения ще е след октомври. Това най-много зависи кога ще изпаднат евтини полети .Държавите,които са в списъка ми- Филипини,Япония,Малайзия,Сингапур,Тайланд,Индонезия.

Оказва се,че Централна Америка е разположена в силно активен сеизмичен район,аз изпитвам ужас от земетресения за това ще се насоча към Южната част,която е и по екзотична откъм припода,нац.паркове,култура .Интерес за мен представляват Бразилия,Аржентина и може би Колумбия. Ще пропусна Перу по ред съображения-моя приятелка е омъжена за перуанец и често ходи там-освен че е скъпо,имам предвид таксите за посещение на забележителностите,храна,напитки,да не говорим за транспорт (придвижване до забележителностите). Освен това има голяма престъпност и се краде много.

Относно бюджета ,няма да е много евтино,защото си е доста път до там,но с повече маневри не е невъзможно да се спестят пари.Нямам особенни  претенции относно средствата за подслон,стига да е безопасно и чисто.Транспорта-възможно най евтиния-влакове и автобуси,а където не позволява-полети с нискотарифни местни линии. За компанията -няма лимит за възрастта,да заповяда всеки,който има желание,опит с планирането на подобни пътувания ще е от голяма полза.

Не съм сигурна колко дълго би могла да продължи една такава обиколка,направена с нормални темпове,без да се бърза и да се планира всичко предварително-имам предвид да се знае по колко дни ще е престоят в дадена държава,защото когато човек е на път не може да предвиди всичко с подробности,а и няма да е интересно.  До тук нищо различно,стандартна обиколка,която някои от Вас вече са правли,за което им завиждам мноого,благородно разбира се :)

По моите планове два месеца биха били достатъчни за да се разгледат тези страни. Какава е идеята -след всички дълги и предполагам изморителни трипове да се настаним удобно за няколко месеца и да се насладим на почивка,слънчево време и евтина ,но вкусна храна,евтини  самостоятелни къщи за гости с няколко спални. Всичко това   във Виетнам и то на брега на Южнокитайско море,където е разположен най-големият им летен курорт с десет километра плажна ивица.Евентуално завръщане в родината към края на март,началото на април,

  • Харесвам 6
Връзка към мнение
  • 3 месеца по-късно ...

Да цитирам тук, че се появи като съобщение към модераторите

И аз съм жена на средна възраст и любител-пътешественик. Предлагам Ви вариант Малдивите от 1 до 10 февруари 2016. Аз имам билет. Около 600 евро е цената в момента. За 8 полупансиона в хотел 4 звезди, двойка стая с таксите - 750 щатски долара, и това е минимум. Ако проявите интерес, моля обадете се.

Връзка към мнение
  • 2 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.