Прескочи до съдържание

До Дубай през Шарджа


Препоръчани мнения

Здравейте, магеланци. Питането ми е следното - режимът на пътуване за българи до Шарджа същият ли е като за Дубай? Може ли свободно да се пътува между емирствата? Има ли достатъчно таксита пред летището в Шарджа и могат ли да возят до Дубай? Всичко идва от тoва, че хотелът, който е избран в Дубай, се намира много близо до летище DXB и сравнително близо до летището в Шарджа, но много далече от DWC. Полетите, които резервирам са от Мадрид. Най-изгодните двупосочни са с катарците, но точно тези полети са до DWC. Затова разглеждам варианта два еднопосочни - Мадрид - Шарджа на отиване и DXB - Мадрид на връщане, които са на прилична цена и в удобни часове (макар и с прекачвания).

Между другото вчера резервирах директни билети с Emirates MAD-DXB-MAD през jetcost->lastminute с Diners и днес ми изпратиха мейл, че съжалявали ама билетите били с 600Е по-скъпи.

Връзка към мнение

Здравейте, магеланци. Питането ми е следното - режимът на пътуване за българи до Шарджа същият ли е като за Дубай? Може ли свободно да се пътува между емирствата? 

 

Според мен режимът за пътуване се отнася до ОАЕ като цяло, а Дубай и Шарджа, както и Абу Даби, са част от тях. Дори бяха писали, че някои от хоп-он хоп-оф трасетата стигат и до Шарджа.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Трябва ти международна книжка и си караш навсякъде из емирствата. Ние се разходихме и в Абу Даби и в Шарджа.Остава освен в Тайланд да се засечем и в Дубай,че и ние си взехме пак билети за там,но са чак октомври. :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Остава освен в Тайланд да се засечем и в Дубай,че и ние си взехме пак билети за там,но са чак октомври. :)

Хех, явно интересите и вкусовете ни съвпадат - направо да вземем да се уговаряме предварително другия път. ;) Иначе нашите билети са за Нова година.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.