Прескочи до съдържание

Бирма и малко Тайланд, март месец - не търся, просто споделям :)


Препоръчани мнения

Та значи - не търся спътник, но пък защо да бе споделя плановете се, може някой авер магеланец или магеланка в един момент да му хрумне да се прилепи :) Извън това общество по никой начин не бих си прежалила душевния комфорт :)

 

Планирам - в смисъл самолетни билети основни купени, плюс хотели резервирани - едно скитане в Бирма и мъничко Тайланд. 

 

На 18 март вечерта летя от Лондон, на 19 март - една вечер в Банкок, а на 20 сутринта - полет за Yangon. Мотаене - ама хубаво мотаене за 10-тина дни - планът е детайлизиран, мисля че стана очарователен, само разни подробности липсват - вътрешните самолетни билети основно.

 

На 30 март полет Yangon - Bangkok - Chiang Mai. Мотаене 3/4 дни на север, на 2 април привечер полет до Банкок отново, един ден и две вечери в столицата на греха и на 4 рано сутринта (малко след полунощ) полет за Лондон.

 

Разбира се, изобщо не е речено за всички дни да се стиковаме, ако някой реши, просто давам вариантите, Опцията е особено подходяща за мързеливи авери, щото обикновено изпипвам всичко до последно :) хах

 

Та знае ли човек... 

Редактирано от Гост
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.