Прескочи до съдържание

Нова година в някоя близка дестинация


Препоръчани мнения

Здравейте,

от няколко години насам ми се иска да прекарам Нова година различно, някъде извън България. За съжаление обаче до момента не съм го осъществила. Преди ме спираха финансовите средства, сега пък няма с кой. По стечение на обстоятелствата повечето ми приятели са семейни с деца, аз не съм и е много трудно да се организираме за съвместно пътуване. Аз за себе си обаче съм решила, че повече няма да позволявам обстоятелствата да ме спират, още повече след като мога да си го позволя, макар и да не разполагам с големи възможности.

И така моята представа е организирана екскурзия, като предпочитана страна Турция, но съм склонна и на други варианти, стига да е някоя от съседните страни. Като възрастова група нямам претенции аз съм на 29 с всякаква възраст хора общувам. И мъже и жени приемам, но ако ще делим една стая с някой предпочитам да е с жена. Между другото съм в София.

 

Това е накратко. Ако има ентусиазци нека да пишат.

Редактирано от Love travel
  • Харесвам 5
Връзка към мнение

Здравей, 

 

И на мен много ми се празнува Нова Година извън България. До сега не съм мислила конкретно за място, но определено ми се иска нещо по различно от нормалните ресторанти, вили и т.н.

 

На 30 съм, живея в София и с удоволствие бих заминала за някое близко място. Ти за Турция къде си мислила Истанбул ли?

Други възможности според мен са Охрид, Солун, Дубровник и Белград примерно.  

Връзка към мнение

Здравей,

приятно ми е да се запознаем казвам се Галя. За Турция  мисля за Истанбул, но както и ти писа има и други възможности за близки дестинации, разглеждах оферти, има интересни неща,  но все още не съм се спряла на нищо.  Ако искаш ще се включа малко по-късно  за да може де разменим координати и да обсъдим някакви евентуални оферти.

 

Поздрави

Редактирано от Love travel
Връзка към мнение
  • 3 седмици по-късно ...
Дани Магелани

Здравейте момичета! Аз също бих се присъединила към групичката за Нова година. Турция в момента не ме привлича, но за Гърция не бих отказала. Има какво да се види, а и добре се празнува там.  Хареса ми оферта с транспорт за Корфу. Очаквам предложения, аз също ще прегледам още оферти.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.