Прескочи до съдържание

Две седмици в Карибите през март за новобранци


Препоръчани мнения

Здравейте, магеланци! Искам да ви помоля за съвет относно Карибите..

 

С двама приятели мислим да си направим екскурзия дотам. Досега никой от нас не е ходил по тези ширини и въпреки, че прочетох доста (включително и темите във форума), ми е голям хаос в главата къде си струва да се отиде. По прочетеното разбирам, че и самото придвижване от място на място (между островите) също е сериозен проблем, ако не си на круиз.

 

Като цяло търсим плажове, парти, да усетим автентичната атмосфера на региона, както и всичко, свързано с пиратството (любима тема на цялата ни група). Бюджетът ни не е за много луксозно, но и не сме чак хипита.. :)

 

P.S.: Благодарение на форума, най-изгодните оферти за самолет по това време, които намерих от София са до Доминиканската република и до Мартиник, така че засега това са ни двата варианта за начална точка на пътуването..

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Транспорта наистина е проблем. За това се фокусираш само на островни групи в много малък радиус около мястото на което ще кацнете. 

 

Не е задължително до изброените от теб да са най-евтините билети, случвало се е и до други карибски дестинации да са излизали подобни. Ако правилно разбирам темата, още не сте решили къде и кога да ходите и просто събирате мнения, така ли е?

Връзка към мнение

Да, още не сме решили финално къде. Засега двата варианта, които мислим са Доминиканската Република + Ямайка или пък обиколка на Малките Антили по вода. За момента обаче не сме измислили как това може да стане практически.

 

Днес намерихме и варианти за наемане на лодка с капитан, с която се обикалят острови и в която се спи, но тъй като сме малка група, излиза прекалено скъпо..

Връзка към мнение

Наистина е скъпо между островите, за това например ние решихме да сме една седмица на круиз и после една на сушата, така има разнообразие и баланс. Просто идея.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.