Прескочи до съдържание

Здравейте :)


Препоръчани мнения

Ето ме и мен - щастлив, че си намерих подходящия форум за хора като мен. Аз съм Мартин, на 39, от Варна, и обичам да пътувам.

 

Открих форума, докато вдъхновено обяснявах как детска мечта ми е да отида до Япония, но ми е трудно да намеря компания за това (и обикновените оферти са малко скъпи). Моята събеседничка ми каза "Абе защо не следиш еди-кой-си форум? Имаше онзи ден оферта за 140 евро до Токио". Сами се сещате, че с 300 км в час се залепих на компютъра и отворих форума :)

 

Та, малко повече за мен...Когато мога - пътувам. Когато не мога, мечтая. Обиколил съм голяма част от Европа, и продължава да ми харесва, но се усещам как все повече ми се ходи на екзотични места. Досега най-далечната ми дестинация е Дубай, но определено ме дърпа Далечният Изток.

 

Обичам животни, гъсти гори, планина, някои морета. Харесвам екзотични плодове и хубава кухня. Правя много снимки и ми е много хубаво, когато от всичките примерно 500, които съм направил на някое пътуване, има 4-5, които са се получили много добре :)

 

Обичам да разказвам за пътуванията си, както и да слушам други хора за техните.

 

Това е. Надявам се да се виждаме тук и да споделяме всякаква полезна информация за пътуванията ни! Напред и нагоре, Магеланци !

Редактирано от kamelot
  • Харесвам 8
Връзка към мнение

Добре дошъл, Марто! 

Мечтата ти ще се сбъдне, въпрос на малко време. 

А аз се надявам да се виждаме не само тук, но и на някоя среща.. ако не извънградска, то поне на варненска територия. Не са малко морските чеда във форума! :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

И ще ходиш ли до Япония последно? :) Добре дошъл!

Разбира се, че ще отида! Просто не знам кога :) Офертата за 140 евро съм я изтървал, но ще се дебне занапред. А и току-що прочетох един страхотен пътепис за изкачването на Фуджи тук и съм още по-зарибен :)

Редактирано от kamelot
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Ето има за Токио.

Но си ги провери лично, моля.

Благодаря! Дойде ми изведнъж информацията и се стресирах леко. Но ще се нареди всичко :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Не се притеснявaй :) И aз в нaчaлото стaнaх рaзногледa и зa еднa бройкa дa почнa дa купувaм билети (товa им е целтa нa гaдовете тук), но се удържaх и се гордея със себе си!

Венсеремос и от мен :)

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Благодаря! Дойде ми изведнъж информацията и се стресирах леко. Но ще се нареди всичко :)

Не, в никакъв случай не се хвърляй от първия ден да купуваш билети. Ако наистина искаш да ходиш в Япония - може напр. да си направиш тема - Търся билет за ... - има пример как да се направи и "колегите" ще ти намерят най-евтиния вариант. И другото е - да следиш такива оферти като тази в темата за Амстердам-Палау и като си харесаш нещо, да "скочиш".

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.