Прескочи до съдържание

directbooking.ro


Ciccia

Препоръчани мнения

Здравейте,

 

питането ми е свързано със заглавието на темата, т.е. някой резервирал ли е през този портал за онлайн резервации и може ли да даде някакви отзиви. На сайта им открих богато разнообразие от оферти за хотела и периода който ме интересува, като цената която предлагат е с около 500 евро по-изгодна от това, което ми предлага booking.com и с около 300 евро по-добра от ''най-доброто'' предложение, получено от самия хотел. Изпитвам известно колебание как да постъпя. Отделно беше упоменато, че някои тарифи не важат за германци, турци и т.н., ама за българи нищо не се споменава ;)  

 

...м/у другото, разговарях с отдел резервации на въпросния хотел и им намекнах, че из виртуалното пространство бродят и по-изгодни предложения от тяхното, с други думи - попитах дали не желаят да си оптимизират офертата, ама мацката се направи на халосана. Каза, че принципно нямало проблем да си резервирам през където си искам, не претендирали на всяка цена да минават директно през тях..

Връзка към мнение

Ами взимаш щом са по-евтини. Не би трябвало да има проблем със сайта. Ние така спахме веднъж в Будапеща в апартамент за 15 евро за двама на вечер, който беше в пъти по-скъп по наше мнение. Запазихме го през сайт посредник. Явно не си бяха обновили цените, защото след нашата резервация цените започваха от 80 евро нагоре, но за нас нямаше проблем и си ни обслужиха без да кажат и дума. Така че цената може да е промоционална или грешка, но щом си я изберете и платите само може да спечелите. А с такива намеци директно към хотела, че им е скъпа цената, най-много после в румънския сайт да стане по-скъпа. 

Редактирано от Krum4ov
  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Публикувано: (редактирано)

Благодаря,

 

най-вероятно така ще постъпя, ще резервирам през тоя портал и после ще звънна или пиша на хотела за допълнително потвърждение. Притеснявам се, понеже нямам навик да минавам през посредници, предпочитам директния контакт и обикновено успявам да си договоря приемливи цени за настаняване. Отделно, на тоя румънски сайт се натъквам за първи път едва днес, не ми е излизал в търсачката по-рано, не съм го чувала и не съм чела отзиви за надеждността на услугите му от други източници, та се надявах да почерпя малко повече информация сред потребителите на този форум.

Редактирано от Ciccia
Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.