Прескочи до съдържание

Компания за екскурзия


Препоръчани мнения

Здравейте, обичам да пътувам с организирана екскурзия в чужбина по време на почивните празнични дни. И макар да сме голяма група не се чувствам комфортно да вървя сама. Надявам се тук да намеря жена, която обича да пътува на такъв тип екскурзии и да си допаднем на характер.

Аз съм на 43 години, по професия съм счетоводител. Обичам да пътувам в Европа. Иска ми се през великденските празници да пътувам до Италия. Има интересна екскурзия до Неапол-Амалфи-о. Капри. Отворена съм и за други дестинации.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Здравей Зои,

Аз съм Светла от Троян. Също съм счетоводител ,но пенсионирана вече. Все още практикувам професията, макар и в много по-малък обем работа. Сама съм , в смисъл съпругът ми е починал и си търся компания за пътуване за около 4-5 дни в Италия - Рим или Франция, Париж. Не съм ходила много, но никога не съм била на такава неорганизирана от туристическа агенция.  Въпреки всичко съм навита да направя това, но естествено трябва да съм с човек, който знае език.Зодия Риби съм, ако това представлява интерес за теб. Въпреки моето желание за тези градове, бих се съобразила с човек като теб.  Отворена съм към хората. Ако проявяваш интерес - пиши. За мен ще бъде интересно преживяване да пътувам по този начин. Винаги има първи път.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.