Прескочи до съдържание

Проблем с плащане на концертен билет в Русия


Препоръчани мнения

И аз имам въпрос. От два дни се мъча по някакъв начин да платя на руски сайт за билет за концерт. Има опция интернет билет, има плащане с MasterCard, но като се опитам да направя плащането ,тяхната система ме изхвърля. Питах ги как да платя -те ми отговориха със следните варианти на плащане : 1. карти на картата №.............. и името на получателя  , 2. вебмани R ......... (пак цифри) , 3. yandex пари ....... (пак цифри), 4. ONPay.Ru -   има плащане с - Visa/MasrerCard (OCE)  или Visa/MasrerCard (UNR) . Нямам идея какво е това (OCE) и (UNR) и не съм пробвала да платя.. Току що намерих  плащане с Visa/MasrerCard , но искат 3D-secure, а моята карта няма.

И още един въпрос, макар,че е за тема - визи. Пътувам без туроператорска фирма. Резервирала съм хотел през Booking. Единият от всички възможни документи е  - Потвърждение за приема на туриста от руската организация, осъществяваща туроператорската дейност. Това от хотела ли да го изисквам. Различен документ ли е от потвърждението за резервация, което получих. Цяло приключение е човек да се опита да отиде до Москва...
Връзка към мнение

По първия ти въпрос, това са си някакви руски системи за разплащане. Yandex пари е например аналог на Paypal, другите може да са системи тип нашата Борика. UNR и OCE са явно неща специфични за Русия също, излизат само резултати на руски...въобще, хич не помагам, ама често тези сисстеми са си със особености и може да се мръщят на чужда карта. 

 

По втория ти въпрос за да вземеш руска виза е необходимо хотела ти да ти издаде ваучер. Резервацията ти не е достатъчна, пиши на хотела изрично, че ти трябва виза и дали могат да ти дадат ваучер и колко ще струва. Ако искат голяма сума има алтернативни методи, но повечето хотели имат приемливи условия за хора, които ще отсядат при тях. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Току що намерих  плащане с Visa/MasrerCard , но искат 3D-secure, а моята карта няма.

 

3D се активира, като говориш с банката, или с онлайн банкиране. Или не може да се активира въобще?

После в зависимост от коя ти е банката може или не може да го деактивираш.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

3D се активира, като говориш с банката, или с онлайн банкиране. Или не може да се активира въобще?

После в зависимост от коя ти е банката може или не може да го деактивираш.

 

Благодаря ти много за изчерпателния отговор. Картата ми е към OBB и има възможност за 3D, ама не ми се ще много да го активирам. Ще проверя и как стои въпроса с деактивирането, ама днес не ми остана време да проверя. Ох, занимавам се с търсенето на фирма за домофони. Май в магеланци трябва да си имаме и теми за такава взаимопощ :)  :) :)

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.