Alexander Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 Преди 4 дни бях на първия ми немски коледен базар, а вече тези дни видях още два в Еслинген и Щутхрат. Като минус виждам липсата на бира, 95% пият греяно вино. 26
seagull_29 Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 преди 4 часа, chandni каза: Aма каква бира..? Времето предразполага към glühwein! За мен само бира, моля. Целогодишно и по всяко време 😃 3
stanislavpp Публикувано: 5 декември, 2018 Публикувано: 5 декември, 2018 преди 19 часа, jungfraujoch каза: Прекрасен кадър! Това тяхното се не издържа , по колко идат билетите? Да се вземеме в ръце и да оформиме една групичка? 2
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 5 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 5 декември, 2018 преди 34 минути , stanislavpp каза: Това тяхното се не издържа , по колко идат билетите? Да се вземеме в ръце и да оформиме една групичка? Варират в ужасно широки граници, като при късмет може да се намерят за около €800. Иначе стандартната цена е поне двойна. За допълнителна мотивация пускам снимка отпреди малко 🙂 54 7
liliya Публикувано: 5 декември, 2018 Публикувано: 5 декември, 2018 преди 1 час, stanislavpp каза: Това тяхното се не издържа , по колко идат билетите? Да се вземеме в ръце и да оформиме една групичка? Заповядай.... https://www.fly4free.com/flight-deals/usa/french-polynesia-island-hopper-from-california-for-1081-visit-tahiti-moorea-bora-bora-maupiti-raiatea-and-huahine/ ... наистина големи дразнители... Въпреки, че съм в очакване на полет до Страсбург .... гледам по български в чуждото. Ама какво да правя като ме влече повече топлото време и хубавите плажове.... ...... последва дълбока въздишка ‘😁 и студена вода в Преслав .... 7 2
akair Публикувано: 5 декември, 2018 Публикувано: 5 декември, 2018 (редактирано) 31 minutes ago, liliya said: и студена вода в Преслав .... От едно известно време се чудя - само на мен ли ми прави впечатление, че в бизнес салона на най-голямото летище в "страната на киселото мляко" няма кисело мляко... А не е от скъпите продукти... Забавно е да има реклами на "мляко от село Момчиловци" в самолети в Китай, а на домашното му летище (на млякото) то да липсва... 🙂 Все едно в немски лаунджове да няма прецели, в белгийски - бира и в испански - хамон и сангрия... Наскоро в TPG имаше ревю на полети с Aegean, включително достъп до лаунда на компанията в Атина - навсякъде киселото мляко се набиваше на очи... Редактирано 5 декември, 2018 от akair 10 2
Популярно мнение bronco Публикувано: 6 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 6 декември, 2018 Национален парка Канайма, Венецуела, ден 1 60 4 21 1
Популярно мнение bronco Публикувано: 6 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 6 декември, 2018 Национален парк Канайма, Венецуела, ден 2 60 4 18 1
Роми Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 Невероятно място! За мен едно от най-любимите в света! Изобщо природата на Венецуела е изключителна. 3
bronco Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 (редактирано) За първи път летя до пилота ( в моите очи бях помощник пилот 🙂 ). В един момент ми се стори, че пилота си подремва по малко (прилагам снимка, вие преценете) и леко се притесних. Всичко обаче завърши благополучно 🙂 П.С. всъщност имам друга снимка с подремване, но тя е на фотоапарата. Ще бъде показвана лично само на Коледната сбирка! 🙂 И последно, вече от Бразилия, Честит Имен Ден на всички именници! Да сме 😉 живи и здрави! Наздраве! Редактирано 6 декември, 2018 от bronco Редактиран коментар 44 2 1
Популярно мнение liliya Публикувано: 6 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 6 декември, 2018 Честит имен ден на всички именяци и на тези , които празнуват 🙂 Поздрави от Страсбург ! 53 1 4
mary_shery Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 Много красив Страсбург! ❤️ Елхата започваха да я кичат още в края на октомври, когато аз бях там. 🎄 Прекрасна е станала! 2
Tedy Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 (редактирано) преди 3 часа, bronco каза: Национален парка Канайма, Венецуела, ден 1 Току - що си спечели 5та поредна годишна номинация за най-любим магеланец. 🙂 Ей на това му казвам приключение! Редактирано 6 декември, 2018 от Tedy 1 1
slujitel Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 преди 11 минути , Tedy каза: Току - що си спечели 5та поредна годишна номинация за най-любим магеланец. 🙂 Ей на това му казвам приключение! Да, ама не разказано.
Carrie Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 (редактирано) @bronco Страхотни снимки! Ще е много полезно ако отвориш тема и поразкажеш каква е обстановката в момента във Венецуела и как уреди трипа като цяло! П.С. Ако се оформи групичка се записвам, много мечтана дестинация 🙂 Редактирано 6 декември, 2018 от Carrie 6
Tedy Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 преди 16 минути , slujitel каза: Да, ама не разказано. Ще разкаже, няма да му се размине. 🙂 1
ruwenzogy Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 преди 6 часа, bronco каза: За първи път летя до пилота ( в моите очи бях помощник пилот 🙂 ). В един момент ми се стори, че пилота си подремва по малко (прилагам снимка, вие преценете) и леко се притесних. Всичко обаче завърши благополучно 🙂 П.С. всъщност имам друга снимка с подремване, но тя е на фотоапарата. Ще бъде показвана лично само на Коледната сбирка! 🙂 И последно, вече от Бразилия, Честит Имен Ден на всички именници! Да сме 😉 живи и здрави! Наздраве! Честит Имен Ден и на Теб. Много си потаен...... Как така се озова във Венецуела при положение, че половината форум мечтае за там..... Ще имаш много навлеци на Коледната бирка... 2
iMari Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 На 5.12.2018 г. в 6:36, akair каза: От едно известно време се чудя - само на мен ли ми прави впечатление, че в бизнес салона на най-голямото летище в "страната на киселото мляко" няма кисело мляко... А не е от скъпите продукти... Забавно е да има реклами на "мляко от село Момчиловци" в самолети в Китай, а на домашното му летище (на млякото) то да липсва... 🙂 Все едно в немски лаунджове да няма прецели, в белгийски - бира и в испански - хамон и сангрия... Наскоро в TPG имаше ревю на полети с Aegean, включително достъп до лаунда на компанията в Атина - навсякъде киселото мляко се набиваше на очи... Това е защото ходите в салон Преслав,а пренебрегвате този на Т1😊😋Там кисело мляко има......ама не съм сигурна дали е българско🙄Имам предвид малките кофички с плодово кисело мляко. 2
akair Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 1 hour ago, Мари Николова said: Това е защото ходите в салон Преслав,а пренебрегвате този на Т1😊😋Там кисело мляко има......ама не съм сигурна дали е българско🙄Имам предвид малките кофички с плодово кисело мляко. Следващия път да помоля служителката в салона да ми донесе от този на Т1 1 кофичка освен 🙂 И тук идва един много логичен въпрос - ако и трите салона ги оперира една компания, защо в един има, а в друг няма 🙂 2
iMari Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 преди 11 минути , akair каза: Следващия път да помоля служителката в салона да ми донесе от този на Т1 1 кофичка освен 🙂 И тук идва един много логичен въпрос - ако и трите салона ги оперира една компания, защо в един има, а в друг няма 🙂 Шегувам се,защото салона на Т1(София) е някак пренебрегван и неуважаван в сравнение с Преслав и Плиска🙂 А въпроса,който поставяш си е съвсем основателен.Нормално е да присъстват традиционни български продукти. 1
домосед Публикувано: 7 декември, 2018 Публикувано: 7 декември, 2018 В централата на голяма телекомуникационна компания в Нигерия. Тая сутрин точно зад гърба ми се е материализирал преносим вискоговорител който джингълблее с такава мощ, че добрите коледни новини да бъдат чути от всичките няколко стотин души на етажа. 13 1 1 15
Goal & Boss Публикувано: 7 декември, 2018 Публикувано: 7 декември, 2018 преди 12 часа, akair каза: защо в един има, а в друг няма Защото в другия се изяжда много бързо... търсенето изпреварва предлагането 1
Популярно мнение Guinness Публикувано: 7 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 7 декември, 2018 Монументът на нашия човек в Пунта Аренас - Фернандо Магелан. 49 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега