silvia_b Публикувано: 25 декември, 2018 Сподели Публикувано: 25 декември, 2018 Уау , @AlexandraKo искам да съм ти внучка 😉 Весели празници на всички магеланци по света и у нас!!! 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 декември, 2018 Сподели Публикувано: 25 декември, 2018 преди 26 минути , silvia_b каза: Уау , @AlexandraKo искам да съм ти внучка 😉 Весели празници на всички магеланци по света и у нас!!! Етоооо, ето ми я и внучката: 42 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 26 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2018 Честита Коледа на всички! Следпразнично малко снежни приключения на Витоша и Черни връх. 65 1 16 Връзка към коментар
Популярно мнение cck Публикувано: 26 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2018 Добро утро от Британските вирджински острови: 60 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 26 декември, 2018 Сподели Публикувано: 26 декември, 2018 Kuala Selangor Smoke on the water, fireflies in the sky. След това, което видяхме тази нощ никога повече не бих посмял да украся коледно дърво с изкуствени светещи лампички 🙂 Огромни благодарности на @cybersimo П.п. Вчера @Mistress of Germs я захапа пеликан за главата, днес пък -маймуна за пръста. Казус a la @Lindt... 30 2 Връзка към коментар
Популярно мнение mililia Публикувано: 26 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2018 Аман... Арабско, модерно, традиции.... Явно от Йордания ще се върнем търкаляйки се като бурета... не спряхме да ядем... До момента нямаме оплаквания, по улицата ни поздравяват с Well come to Jordan! 63 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение searus Публикувано: 26 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2018 На мен вероятно никога не би ми омръзнало да гледам този млечно-тюркоазен цвят на водата тук (Боа Виста), но ще се постарая да не ви досаждам с повече снимки (твърде еднообразни), само две, защото днес за първи ден има достатъчно вятър за кайт сърф, а все пак го чакаме 4 дни... Има към 30-тина кайта, но място предостатъчно! 53 3 5 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 26 декември, 2018 Сподели Публикувано: 26 декември, 2018 преди 56 минути , master_of_germs каза: Kuala Selangor Smoke on the water, fireflies in the sky. След това, което видяхме тази нощ никога повече не бих посмял да украся коледно дърво с изкуствени светещи лампички 🙂 Огромни благодарности на @cybersimo П.п. Вчера @Mistress of Germs я захапа пеликан за главата, днес пък -маймуна за пръста. Казус a la @Lindt... Ауч, до кръв ли? Ами не ви остава друго освен да се надявате да не ви лъжа като твърдя, че медицината е на добро ниво в Азия. Честита Коледа и дано всичко мине бързо и лесно. 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 26 декември, 2018 Сподели Публикувано: 26 декември, 2018 На 24.12.2018 г. в 9:08, master_of_germs каза: След осем часа киснене на Ататюрк, кралица Алиа в Аман е повече от дружелюбна. Наваксваме само до час и половина закъснение за КЛ. И към нас. Нахрани ни, осигури ни легла да опънем уморените крачета. Да имаше и масаж! Но няма пълно щастие! В хотела се влиза през скенер за хора и багаж. Под охрана и контрол през цялото време на 11 ч. престой. 17 Връзка към коментар
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 26 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2018 ПЕТРА, По-голямо българско нашествие не съм виждал никъде по света, но ето и няколко снимки и от мен... 72 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 26 декември, 2018 Сподели Публикувано: 26 декември, 2018 преди 20 часа, AlexandraKo каза: Етоооо, ето ми я и внучката: Прилича на баба си. А внукът - на дядо си. Да са ви живи и здрави, умни и любознателни като вас. И да ви надминат по пътешествия! 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 декември, 2018 Сподели Публикувано: 26 декември, 2018 (редактирано) преди 20 часа, AlexandraKo каза: Етоооо, ето ми я и внучката: Препитваш ли я госпожицата по география и история? преди 58 минути , ruwenzogy каза: ПЕТРА, По-голямо българско нашествие не съм виждал никъде по света, но ето и няколко снимки и от мен... Тия дни като влизам във Фейса - постоянно ми изскачат приятели (далеч не само магеланци) на път към или вече в Йордания, голям бум настана с тия полети на Ryan. Редактирано 26 декември, 2018 от Фичо 2 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 26 декември, 2018 Сподели Публикувано: 26 декември, 2018 И ние сме в Петра, но утре ще разглеждаме 48 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 декември, 2018 Сподели Публикувано: 26 декември, 2018 преди 54 минути , Дани Магелани каза: Прилича на баба си. А внукът - на дядо си. Да са ви живи и здрави, умни и любознателни като вас. И да ви надминат по пътешествия! Благодаря ти,Дани!Най-ситният е най-умният от внуците.Леле,какъв хитрушкооооо! И като ми рече:"Бабииии",може да измъкне всичко от мен. преди 51 минути , Фичо каза: Препитваш ли я госпожицата по география и история? Абе,препитвам я аз, тия дни,пък, тя ми вика,че географията не била важна.:((( Та се наложи да дръпна една лекция,гарнирана с малко заплахи,че,ако не знае географията,няма да пътува. И смятам,че ще има ефект.:)))))) 8 5 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 декември, 2018 Сподели Публикувано: 27 декември, 2018 преди 16 часа, ruwenzogy каза: ПЕТРА, По-голямо българско нашествие не съм виждал никъде по света, но ето и няколко снимки и от мен... Момчето на втората снимка се казва Тарик, а двете магарета - Майкъл Джаксън и Шакира. 🙂 1 4 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 27 декември, 2018 Сподели Публикувано: 27 декември, 2018 На път за Джераш. Вали проливен дъжд и силна мъгла обвива всичко. 8 1 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 27 декември, 2018 Сподели Публикувано: 27 декември, 2018 И на Петра вали 😔 37 1 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 27 декември, 2018 Сподели Публикувано: 27 декември, 2018 (редактирано) преди 17 часа, ruwenzogy каза: ПЕТРА, По-голямо българско нашествие не съм виждал никъде по света, но ето и няколко снимки и от мен... преди 16 часа, Фичо каза: ...голям бум настана с тия полети на Ryan. преди 15 часа, silvia_b каза: И ние сме в Петра, но утре ще разглеждаме преди 52 минути , FlyTraveler каза: Момчето на втората снимка се казва Тарик, а двете магарета - Майкъл Джаксън и Шакира. 🙂 Нистина велико ще да е преселението, щом по снимките откриваме общи познати (нямам предвид магаретата!). 😀 А на камилата, на камилата (от последната снимка на @silvia_b от предпоследния й вече пост) как й е името? Много приятелски гледа и тя. 😀 Да й пратим магелански поздрави през април, живот и здраве. 🙂 Редактирано 27 декември, 2018 от rik4o 3 4 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 27 декември, 2018 Сподели Публикувано: 27 декември, 2018 Жалко, че е заваляло при вас! Аз бях от миналата сряда до тази и времето беше прекрасно. Даже имахме бонус пълна луна във Вади Рум, което е уникално като гледка, даже май се падна и най-дългата нощ. В Джераш като бяхме времето беше също хубаво с облаци и от време на време слънцето пробиваше, но идеално за разходки из руините и за снимки. Явно ще се окаже, че съм и късметлия 😉 4 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 27 декември, 2018 Сподели Публикувано: 27 декември, 2018 На летището в Куала Лумпур в самолета за Ланкави. 50 мин закъснение, кой знае, може би за Еър ейша е нормално. Това е първият ми полет с тях. 20 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 27 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 декември, 2018 Вече съм в Cape Town - стартираме винените и кулинарни преживявания на фона на невероятни гледки. 51 4 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 27 декември, 2018 Сподели Публикувано: 27 декември, 2018 Скромничко, следколедно - Клептуза, Велинград. п.с. по Коледа наистина стават чудеса. За първи път мъж ми да ме изюрка да проучвам за пътуване. Щях да се задавя с виното си. А като чух дестинацията, загубих образ и картина - Сейшели. Започвам да ровя из форума. 😎 33 8 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 декември, 2018 Сподели Публикувано: 27 декември, 2018 преди 30 минути , Цвете каза: стартираме винените и кулинарни преживявания ... Викаш, след като досега бяхте само на пост и молитва 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 декември, 2018 Сподели Публикувано: 27 декември, 2018 (редактирано) преди 5 часа, rik4o каза: Нистина велико ще да е преселението, щом по снимките откриваме общи познати (нямам предвид магаретата!). 😀 🙂 A, не, не... Моите впечатленията са отпреди 7 години (магаретата вече може и да са други, но момчето е Тарик) 🙂 По подразбиране не участвам в "масови преселения". 🙂🙂 Редактирано 27 декември, 2018 от FlyTraveler 5 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 27 декември, 2018 Сподели Публикувано: 27 декември, 2018 Три дни път с камили, три хотела, и днес стигнахме на Бали. И с големи престои да пътуваш, все си е изморително. 39 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега