captain_oveur Публикувано: 17 юни, 2015 Сподели Публикувано: 17 юни, 2015 Ами,като не си нося дълги?!? Температурите на падат под 30 градуса през деня,остава и с дълги панталони да се пусна! Интересното е,че панталонките ми бяха малко под коленете и пак не минах проверката. Интересно, че на твоя синковец панталоните са му една идея под коленете и е минал Красене... Някой от местните се е изгабаркал с теб, човече, и ти е натресъл тая ми ти лилАва поличка За радост на всички магеланци :) 7 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 17 юни, 2015 Сподели Публикувано: 17 юни, 2015 Чакай сега в Ал Акса пускат ли изобщо християни ? Това не го знаех Или само в Куполът не можеше ? Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 17 юни, 2015 Сподели Публикувано: 17 юни, 2015 Чакай сега в Ал Акса пускат ли изобщо християни ? Това не го знаех Или само в Куполът не можеше ? Никъде не пускат християни. Интересно, че на твоя синковец панталоните са му една идея под коленете и е минал Красене... Някой от местните се е изгабаркал с теб, човече, и ти е натресъл тая ми ти лилАва поличка За радост на всички магеланци :) Децата не са обект на изкушение,затова не отдават значение,на това с какво са облечени. 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 18 юни, 2015 Сподели Публикувано: 18 юни, 2015 Последен ден в Израел!!! Посетен бе и античният град на Ирод Велики-Кесария. 21 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 19 юни, 2015 Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 На море. Снимките са от Римини. 30 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Привет от Алжир, преди малко кацнахме с bronco. Жегата е учудващо поносима. Правим лека почивка в хотела и изчезваме да обикаляме из столицата. Специални алжирски поздрави на Duke 22 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Поздрави и от мен. 26 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Първи впечатления от столицата на Алжир - изглежда красиво, чисто и подредено. Има и доста зеленина. 30 Връзка към коментар
mitaka Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 На Олимпийската ривиера, благодарение на недоглеждането на Expedia и не без помоща на magelanci.Com, за скромните 7.52 USD. 16 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Семейна вечеря в Любляна на път за Италия. 13 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Сирос - много ми легна на сърцето и малко се поувлякох със снимките ... 21 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 21 юни, 2015 Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 (редактирано) Поздрави от Уайт Рок - крайбрежно градче в Британска Колумбия, намиращо се на 7 км от Канадско-Американската граница. Кръстено е на бялата скала, която се намира на плажа и е била довлечена на юг от водите на протока Джорджия. На това място винаги, когато сме ходили, има отлив и дъното е оголено. На мен ми е много интерсено какво представлява дъното, като няма вода и дълго се разхождахме по него. Близо до брега имаше камъни, водорасли и миди, а по-навътре само пясък. Дъното - камъните и водораслите свършват и започва пясъка: Бялата скала: Кеят по време на отлив: Редактирано 21 юни, 2015 от Травеолани 29 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 юни, 2015 Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 Ех, че красавица на таз последната снимкаааааа! :rolleyes: 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 21 юни, 2015 Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 Директно от Сан Марино. Прекрасно е! 36 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 21 юни, 2015 Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 Ех, че красавица на таз последната снимкаааааа! :rolleyes: Благодаря ти за комплимента, Александра :) Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 22 юни, 2015 Сподели Публикувано: 22 юни, 2015 Обиколката из Алжир продължава с пълна пара. Две от основните джамии: Тесните улички на стария град: Още изгледи: Музея за традиционни изкуства: Следобед отскочихме на 80 км до града Типаза, където има много интересен мавритански мавзолей с форма на пирамида: Финиширахме деня в къщата на един местен приятел, където майка му ни нагости с типична за периода на Рамадан вечеря. Облизахме си пръстите 34 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 22 юни, 2015 Сподели Публикувано: 22 юни, 2015 (редактирано) Ето и от мен няколко снимки от алжирската ни одисея с г-н Матеев - централния вход на мавзолея, пристанището и централната гара. Редактирано 22 юни, 2015 от bronco 27 Връзка към коментар
kreo Публикувано: 22 юни, 2015 Сподели Публикувано: 22 юни, 2015 В любимия Рим! На Тибър на по чаша мохито! 18 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 22 юни, 2015 Сподели Публикувано: 22 юни, 2015 Кой не беше ходил в Дания? 14 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 23 юни, 2015 Сподели Публикувано: 23 юни, 2015 (редактирано) На Санторини. Наистина е неземно красиво! Една смесица от естествената и величествена красота на границата между водата (в какъвто и да е вид) и сушата, от древна цивилизация и митове, от екзотичните белези на вулканична активност, от интелигентната и търговски пресметната архитектурна намеса на човека в природата и от вкусната, истинска храна, полята с вино розе и бира FIX! Прави сте за FIX-а, магеланци-съфорумци, отивам да си взема още една. (бел. автора - Да кажа, че това за бирата е писано снощи, но не успях да кача снимките заради слабия нет в хотела. . Тъй де, не започвам деня с бирИ, най-малкото защото аз съм водача на рент а кар Атосчето! ) Естествено и изгревите и залезите - ние ги видяхме и над Периса, и над Ия, и над Тира! Фира Ия Пълнени домати Червеният плаж Археологическите разкопки в Акротири Този път съм настроен и критично, може би заради силния вятър и вълните край Монолитос тия дни, но мога да кажа и какво още не достига. Защото наистина тук, на Санторини, ми е малко тясно някак! Да не е сега обаче - все още съм в топлата прегръдка на белия остров. И с нетърпение чакам полета на Aegean Airlines. А-а, не заради друго, а заради освежаващия портокалов сок и вкусната нискокалорична бисквитка с шоколад, поднесени с усмивка за добре дошъл там, на 10к км над морето! JTR > SKG Редактирано 23 юни, 2015 от rik4o 30 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 23 юни, 2015 Сподели Публикувано: 23 юни, 2015 (редактирано) На Пиаца Амфитеатро в Лука Редактирано 23 юни, 2015 от Zaro 9 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 23 юни, 2015 Сподели Публикувано: 23 юни, 2015 На сръбска скара до Белград 17 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 23 юни, 2015 Сподели Публикувано: 23 юни, 2015 На сръбска скара до Белград image.jpg на диета ... преди тръгването ни за Лазурния бряг... 8 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 23 юни, 2015 Сподели Публикувано: 23 юни, 2015 На Пиаца Амфитеатро в Лука Сгази Лука, а? 5 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 24 юни, 2015 Сподели Публикувано: 24 юни, 2015 На разходка в Урбино! 25 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега