mu_ry Публикувано: 4 август, 2020 Сподели Публикувано: 4 август, 2020 преди 11 часа, muchachote каза: А не ви ли изядоха комарите???? За щастие не, мен лично нито един 😂 но се бяхме намазали превантивно Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 4 август, 2020 Сподели Публикувано: 4 август, 2020 преди 19 часа, Моника каза: Трансфъгъраш, а тази приятелка ни спря по път, за да ви предаде специални поздрави. тази приятелка май там си стои от миналата година и на нас се показа 🙂 6 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 4 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 август, 2020 Costa Paradissio & Li Cossi 52 6 Връзка към коментар
Популярно мнение chandni Публикувано: 4 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 август, 2020 Днес - околностите на Ксамил, национален парк Бутринт И едно UNESCO - археологически комплекс Бутринт с античен театър 51 8 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 4 август, 2020 Сподели Публикувано: 4 август, 2020 преди 3 часа, zvezda9001 каза: тази приятелка май там си стои от миналата година и на нас се показа 🙂 Хахха мъжът ми се пошегува, че нарочно я изкарват 😁 Толкова беше невъзмутима, все едно това й е работата, да седи и да поздравява туристи. Пък и съвсем близо до язовира и хората беше. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 4 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 август, 2020 На обиколка из земите на катарите. Вчера - на останките от 4 средновековни крепости в Ластур, последвани от пещера в Limousis. Днес - по крепостите стени на стария град в Каркасон и сред останките от средновековно бенедектинско абатство в Alet-les-Bains. 55 7 Връзка към коментар
searus Публикувано: 4 август, 2020 Сподели Публикувано: 4 август, 2020 Току-що завърнали се от абсолютния фаворит - плаж Агати (утре за последно пак там) 39 Връзка към коментар
dechy Публикувано: 4 август, 2020 Сподели Публикувано: 4 август, 2020 Това Агати на Родос ли е? Не мога да повярвам! преди няколко години беше чадър до чадър. Иначе и на мен ми беше фаворит, въпреки това. Сега сигурно е разкош. Връзка към коментар
searus Публикувано: 4 август, 2020 Сподели Публикувано: 4 август, 2020 В момента, dechy каза: Това Агати на Родос ли е? Не мога да повярвам! преди няколко години беше чадър до чадър. Иначе и на мен ми беше фаворит, въпреки това. Сега сигурно е разкош. Да, на Родос, и аз се изненадах като видях, че е празно, на снимки го гледах чадър до чадър, а сега просто дива работа, с козите се гоним по скалите... Уикенда се пълни малко повече с местни, но пак е празно... 6 Връзка към коментар
Популярно мнение chandni Публикувано: 4 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 август, 2020 Още малко от Ксамил - островите Ксамил. 50 10 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 Днес прекарах цял ден в Танковия Музей в Бовингтън, графство Дорсет, чакам си влака сега😁 28 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 6 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 август, 2020 Кафе на нашата тераса в Фира 53 4 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 6 август, 2020 Сподели Публикувано: 6 август, 2020 След като през почивните дни на изминалата седмица, посетих тези места с гостуващите ми магеланци,днес отново бях там,за да покажа на една млада пътешествиничка от Ямбол,красотите на региона и неговите исторически паметници.Подред започнахме с "Паметника на свободата" и "Орловото гнездо",след това се отправихме към Бузлуджа и накрая посетихме храм-паметника Шипка,където запалихме свещ и разгледахме костницата съхраняваща костите на загиналите при боевете на връх Шипка руски войници и български опълченци. П.П.Много се зарадвах на реставраторите/консерваторите на мозайките в паметника на Бузлуджа.Поговорихме дълго и от тях разбрах,че изпълняват проект целящ запазването на мозайките поне докато се намерят пари за цялостния ремонт на покривната конструкция на Бузлуджа. 31 7 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 август, 2020 Сподели Публикувано: 6 август, 2020 @ Косовска Митровица... 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 август, 2020 Сподели Публикувано: 6 август, 2020 А ние пием джин, дето си го отмъкнахме, съвсем предвидливо , от лаунджа на Т1, че тука е сиеста:)))))), току-що настанили се, в една мадридска Мелия, преди утрешния полет,за Гран Канария:)))Носим си и мезето:))) 33 1 Връзка към коментар
Julian999 Публикувано: 6 август, 2020 Сподели Публикувано: 6 август, 2020 преди 2 часа, AlexandraKo каза: А ние пием джин, дето си го отмъкнахме, съвсем предвидливо , от лаунджа на Т1, че тука е сиеста:)))))), току-що настанили се, в една мадридска Мелия, преди утрешния полет,за Гран Канария:)))Носим си и мезето:))) Добре дошли приятно прекарване 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 август, 2020 Сподели Публикувано: 6 август, 2020 Тука е доста топличко:)))) На мен не ми пречи, ама Сърът помърморва, та направихме само едно късо тегелче из Барахас. Знаем си тука един арабин, винаги има топли франзелки, от супурмаркета - козе сиренце и вино и след малко си ги почваме:)))))) Мързеливо, от прозореца:)))) Няма хора по улиците. Не знам по центъра как е. На връщане ще останем два дни за пазар, та ще видим. преди 26 минути , Julian999 каза: Добре дошли приятно прекарване Благодаря ти! Дано сме ви заварили да сте добре, здрави и в добро настроение! 17 Връзка към коментар
Julian999 Публикувано: 6 август, 2020 Сподели Публикувано: 6 август, 2020 В момента, AlexandraKo каза: Тука е доста топличко:)))) На мен не ми пречи, ама Сърът помърморва, та направихме само едно късо тегелче из Барахас. Знаем си тука един арабин, винаги има топли франзелки, от супурмаркета - козе сиренце и вино и след малко си ги почваме:)))))) Благодаря ти! Дано сме ви заварили да сте добре, здрави и в добро настроение! Да всичко е наред само дето много горещо пък и съм на работа..... Живи и здрави пак ще се разходя до България в края на месеца 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 6 август, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 август, 2020 Ние вчера бяхме до Кастелнодари. Симпатично градче, но без замаха на Каркасон. Поне опитахме местния специалитет, касуле (боб с ноденица и патешко конфи, запечен на фурна в пръстен съд - леко лятно ястие 😂). След което се отбихме в поредното средновековно бенедектинско абатство, този път в Saint-Papoul. Днес се разходихме до Безие, не толкова за културно-историческа програма, а защото исках да отида в един ресторант, чийто шеф много харесвам от 10 години насам. 😍 46 7 1 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 6 август, 2020 Сподели Публикувано: 6 август, 2020 Ахтопол и плажа Липите - 23 години след като за последно бях там , мога да кажа , че живота по тези места е спрял 🙂 И малко от Родопите : 43 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 На летището в Мадрид,на Т4s си чакаме полета за Гран Канария. Призрачни гледки от летището,направо е зловещо-магазини,кафенета,ресторанти - всичко е опразнено и затворено. На чек-ин и секюрити, по 7-8 души.Само на гишетата за Канарските острови имаше хора. Всички са с маски, явно глобяват и хората спазват стриктно. А в трена от Т4 за Т4s, имахме честта,да се возим само ние двамата+две дами: Не ми беше удобно,да снимам на секюрити контрол, че имаше полицаи с автомати - как работят 10 рентгена,с по един - двама. Като знам,миналата година,на какви опашки сме чакали ,чак не вярвам на очите си.Страшно е:((( 13 18 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Току-що кацнахме в Лас Палмас, ГК, след приятен, диетичен полет:)))) Никаква манджа, нищо за пиене, освен, вода:(((И не можеш да си поръчаш с плащане. Самолетът изглеждаше така: Кацаме: Сега да ни дойде и багажът:)))) 25 12 Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 (редактирано) преди 4 часа, AlexandraKo каза: Като знам,миналата година,на какви опашки сме чакали ,чак не вярвам на очите си.Страшно е:((( Наистина е страшно...А аз пък ( стига да не анулират полета утре ), въпреки карантината на връщане, ще пътувам за България. Майка ми не е добре..и съм много притеснена от ситуацията там. Особено за възрастен човек с доста проблеми, не е и за ходене по болници в този момент. Извинявам се, това беше за темата " Искам да се оплача" Редактирано 7 август, 2020 от aleks_s сгрешена тема 4 Връзка към коментар
Julian999 Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 4 часа, AlexandraKo каза: На летището в Мадрид,на Т4s си чакаме полета за Гран Канария. Призрачни гледки от летището,направо е зловещо-магазини,кафенета,ресторанти - всичко е опразнено и затворено. На чек-ин и секюрити, по 7-8 души.Само на гишетата за Канарските острови имаше хора. Всички са с маски, явно глобяват и хората спазват стриктно. А в трена от Т4 за Т4s, имахме честта,да се возим само ние двамата+две дами: Не ми беше удобно,да снимам на секюрити контрол, че имаше полицаи с автомати - как работят 10 рентгена,с по един - двама. Като знам,миналата година,на какви опашки сме чакали ,чак не вярвам на очите си.Страшно е:((( Да така е .. доста тъжно. А маските са задължителни глобата е 100€ 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 8 минути , aleks_s каза: Наистина е страшно...А аз пък ( стига да не анулират полета утре ), въпреки карантината на връщане, ще пътувам за България. Майка ми не е добре..и съм много притеснена от ситуацията там. Особено за възрастен човек с доста проблеми, не е и за ходене по болници в този момент. Извинявам се, това беше за темата " Искам да се оплача" Пожелавам ти, да можеш да си видиш майчицата. 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега