Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 12 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 12 август, 2020 Гледки от Пиц Наир (3057 м н.в.) Към Пиц Албана (3100 м н.в.) и Пиц Юлиер (3380 м н.в.). Помежду им е Пиц Полашин (3013 м н.в.), а вдясно над него на хоризонта е легендарният Пиц Бадиле. Към Пиц Плата (3392 м н.в.) Към Пиц Ела (3339 м н.в.) Към Пиц От (3246 м н.в.) и Пиц Кеш (3418 м н.в., трапецовидната сянка най-надалече) Към групата Бернина Преходът продължи с няколко езера: Лей Суврета Лей де ла Пеш Лей Алв Оттам през Маргунс към Целерина Санкт Мориц с едноименното езеро (Лей да Сан Мурецан) И за финал - Лей да Стац с гледка към Пиц Мурагл 3157 м н.в.) и Пиц Лангуард (3262 м н.в.) 47 5
Hadzhitodorovi Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 преди 21 часа, searus каза: Имат си обаче едни такива работи на опашката Точно тези работи Вас (нас) не Ви засягат - това са вторични полови органи, които служат за фиксиране на абдоминалните сегменти на мъжкия към главата на женската 🙂
searus Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 преди 8 минути , Hadzhitodorovi каза: Точно тези работи Вас (нас) не Ви засягат - това са вторични полови органи, които служат за фиксиране на абдоминалните сегменти на мъжкия към главата на женската 🙂 Наистина няма нужда да го обръщаме в лекция по ентомология, не претендирам да имам достатъчни познания, просто животното обича явно да се върти около хора, стана ми забавно, търкаше си частите в одеалцето ми за пикник, цъкнах го. Нищо повече. 3 1
master_of_germs Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 И последно от нас (тоест: от мене, @mary_shery, @Mistress of Germs, @зВерчето и, разбира се, Клъвдий IV Бух) от Швейцария: размазващата гледка от Муотас Мураль към Палю, Белависта, Бернина, Розег с едноименния ледник и долина, както и към петте езера (Силс/Сель, Силваплана, Чампфер, Санкт Мориц/Сан Мурецан и Стац) в долината Горен Енгадин, която е божествено красива и още по-зелена след дъжда, който се изливаше през цялата нощ и сутрин... И многото други върхове над Енгадин, които ще ни чакат да се върнем, за да ги изкачим някой ден. Не в много далечно бъдеще, надявам се... Дотогава ще продължавам да сънувам Пиц Юлиер, който отново за броени минутки се забули плътно в дъждовни облаци, само докато напиша този пост и успея да кача снимките. Огромни благодарности и на @Rainy, с която споделяхме няколко от закуските си сутрин и вечерите на сладки магелански раздумки... 34 12
Популярно мнение radi777 Публикувано: 13 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 13 август, 2020 Из Корфу! 49 2
Asya Assenova Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 преди 6 минути , radi777 каза: Из Корфу! Има ли много хора? Ако не ми мине котка път, на 6-и септември заминавам за там. Изобщо каква е ситуацията с ограниченията, в смисъл спазват ли се или са само на теория? 1
muchachote Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 преди 29 минути , Asya Assenova каза: Има ли много хора? Ако не ми мине котка път, на 6-и септември заминавам за там. Изобщо каква е ситуацията с ограниченията, в смисъл спазват ли се или са само на теория? Ох, вече е толкова динамична и несигурна ситуацията с тоя измислен вирус! И аз на 5 ти БИ трябвало да замина за Румъния, а на 20 ти за Словения, ноооо..... колко вода ще изтече до тогава. Вече всеки ден е цяла вечност! 3
radi777 Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 преди 36 минути , Asya Assenova каза: Има ли много хора? Ако не ми мине котка път, на 6-и септември заминавам за там. Изобщо каква е ситуацията с ограниченията, в смисъл спазват ли се или са само на теория? Хора почти няма,навсякъде е мъртвило направо.На ферибота,в магазина с маски,в ресторантите сервитьорите са с маски.Една препоръка от мен,на западния край морето е доста студено.Фериботите на връщане си проверете,че са по-нарядко. 4
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 13 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 13 август, 2020 Привет от Сан Себастиан, Испания! 68 1 6
traveler Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 преди 8 минути , Георги Матеев каза: Привет от Сан Себастиан, Испания! А защо не от Доностия?Скоро научих ,че това е баското му име от Google maps, където беше само то и се чудих къде е изчезнал Сан Себастиан. 1 2
Asya Assenova Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 Преди 1 час, radi777 каза: Хора почти няма,навсякъде е мъртвило направо.На ферибота,в магазина с маски,в ресторантите сервитьорите са с маски.Една препоръка от мен,на западния край морето е доста студено.Фериботите на връщане си проверете,че са по-нарядко. Маски носеха сервитьорите и в началото на юли в Кавала и околности. Ще спим близо до столицата, в едно селце. Ще го даваме мнооого лежерно, само да тръгнем и да стигнем. Добре е, че няма много хора, на Корфу обикновено е лудница. Ние не ходим по нощни заведения, така че тази забрана не ни пречи. Благодаря за инфото и весело изкарване на почивката. Преди 1 час, muchachote каза: Ох, вече е толкова динамична и несигурна ситуацията с тоя измислен вирус! И аз на 5 ти БИ трябвало да замина за Румъния, а на 20 ти за Словения, ноооо..... колко вода ще изтече до тогава. Вече всеки ден е цяла вечност! Надеждата умира последна, нали знаеш:) Особено когато иде реч за пътуване. А ако си обвързан с отпуски по график, работата става дебела. Да не падаме духом и това ще мине! 5
Популярно мнение mary_shery Публикувано: 13 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 13 август, 2020 Прекрасен ден на Muottas Muragl и Sankt Moritz Signal, Швейцария 47 3
Alexander Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 преди 2 часа, Георги Матеев каза: Привет от Сан Себастиан, Испания! Един от най-красивите градове в Испания, съчетаващ планина, океан и река. За храната и виното си е чисто 1 място. 8
AlexandraKo Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 Пием студена биричка на терасата, по средата на плажния ден:))) Сърът остава да дремне, пък а, пак слизам до океана. 40 4
master_of_germs Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 Киавена, Ломбардия... Тука е друга държава 🇮🇹😍⛰️🚝 40 2 1
master_of_germs Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 Верчея при езерото Лаго ди Мецола 45 3 1
Madelin Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 преди 2 часа, Alexander каза: преди 4 часа, Георги Матеев каза: Привет от Сан Себастиан, Испания! Голямо завид! Края на април трябваше да сме там + сериозна обиколка на баската провинция, нооо ни нахлузиха една корона 😂 Да си изкарате страхотно! 1 1 1
Alexander Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 преди 4 минути , Madelin каза: Голямо завид! Края на април трябваше да сме там + сериозна обиколка на баската провинция, нооо ни нахлузиха една корона 😂 Да си изкарате страхотно! Аз така се размечтах, че чукнах без да искам едни билети до Барселона за 5-13 септември за по 21лв в посока и ще пообиколим с кола наред, ако разбира се няма затваряне на граници и подобни. 9 4
Роми Публикувано: 13 август, 2020 Публикувано: 13 август, 2020 преди 5 часа, Георги Матеев каза: Привет от Сан Себастиан, Испания! Страхотно! Многоооо любимо място и кинофест. Без помпозност, земен, а да не говорим за виното а Биариц във Франция. Наздраве и дано септември да успеем са те последваме. 1 1
AlexandraKo Публикувано: 14 август, 2020 Публикувано: 14 август, 2020 преди 1 час, ven62 каза: До тук добре: Хайде, пожелавам ти и натам да е добре:))) 6
Julian999 Публикувано: 14 август, 2020 Публикувано: 14 август, 2020 Няколко часа в Лисабон път за Ница 13
Alexander Публикувано: 14 август, 2020 Публикувано: 14 август, 2020 И аз да полетя след почти 6 месеца пауза. Букурещ-Тенерифе с Уиз. 21 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега