Василена Публикувано: 14 август, 2020 Публикувано: 14 август, 2020 преди 36 минути , Alexander каза: И аз да полетя след почти 6 месеца пауза. Букурещ-Тенерифе с Уиз. От днес е задължително носенето на маска в Канариас в отворени и затворени пространства без значение има или няма дистанция . Така също се забранява пушенето на обществени места и по улицата . Приятна почивка ! 5 5 1 1
master_of_germs Публикувано: 14 август, 2020 Публикувано: 14 август, 2020 Вероятно съм един от много малкото Магеланци, които не са идвали тук преди пандемията... Нямам подходящи думи към снимките си... Просто ще помълча за минута. 😷🇮🇹💟 40 7
AlexandraKo Публикувано: 14 август, 2020 Публикувано: 14 август, 2020 В катедралата на Лас Палмас. Мислехме да е утре, но сигурно ще има много народ, че им е празник, та отидохме днес. 33 1
iaia_mama Публикувано: 14 август, 2020 Публикувано: 14 август, 2020 Докладвам: Днес след обед на "Константин и Елена" плажът беше пълен, но не претъпкан, а морето - чисто и топло. За пръв път от преди четири години бях на български плаж и останах доволна. Като цяло в комплекса я няма онази тълпа летовници от преди години, а е по-чисто и по-уредено от тогава. Всъщност това са първите ми впечатления, ще видим по-нататък как ще е 🙂 24 1
Eva eva Публикувано: 14 август, 2020 Публикувано: 14 август, 2020 Свалиха ни от самолета. Сигурно ще изпуснем влака за Колмар..... 2 4
slujitel Публикувано: 14 август, 2020 Публикувано: 14 август, 2020 преди 4 минути , Eva eva каза: Свалиха ни от самолета. Сигурно ще изпуснем влака за Колмар..... Защо ви свалиха? 1
Eva eva Публикувано: 14 август, 2020 Публикувано: 14 август, 2020 3 minutes ago, slujitel said: Защо ви свалиха? Тенически проблем със самолета. 1 5
AlexandraKo Публикувано: 14 август, 2020 Публикувано: 14 август, 2020 преди 8 минути , Eva eva каза: Свалиха ни от самолета. Сигурно ще изпуснем влака за Колмар..... Уф, тъкмо се канех да ти пожелая приятен полет, ама си рекох да почакам. Че преди 10 дни, седях на тръни, чак, докато не откопчахме коланите:(((( 5
master_of_germs Публикувано: 14 август, 2020 Публикувано: 14 август, 2020 Летище Бергамо. Носете си паспортите! Понеже са от ЕС и с биометрични данни, минава се за секунди без никаква проверка, а иначе опашката за паспортен контрол е огромна. 23
Популярно мнение Яничка Публикувано: 14 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 14 август, 2020 Иииии втори ден в Испания, ама много уморителен 🙂 Сутринта в 9 часа бяхме на влакчето за Монсерат и от там един хубав трек, та сега ми омекнаха крачетата. Ама пък какви гледки само! Като изкачихме върха: Манастирът, сгушен в планината: И по пътя: Най-известнато гледка: Видяхме катерачи на няколко места: Иначе пък ковид си има своите преимущества - туристите са в пъти по-малко. На това преимущество се радваш, само ако успееш да пътуваш 🙂 48 9
Eva eva Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 Спешно - на гарата Ст. Луи сме. Можем ли да ползваме билетите от снощи до Колмар?
Дани Магелани Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 преди 14 минути , Eva eva каза: Спешно - на гарата Ст. Луи сме. Можем ли да ползваме билетите от снощи до Колмар? Освен да тагнеш Роца, не зная какъв съвет да ти дам. Попитай на гишетата на гарата. Обясни за закъснението.
Eva eva Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 10 minutes ago, Дани Магелани said: Освен да тагнеш Роца, не зная какъв съвет да ти дам. Попитай на гишетата на гарата. Обясни за закъснението. Нищо не работи, качихме се така. 1
Alexander Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 Най-накрая в Тенерифе, не бях летял 6 часа и малко с ЛК компания и А320. Хотела ми допадна много, изгледа е от стаята ни. 40 5
mamaivy Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 преди 16 минути , Alexander каза: Най-накрая в Тенерифе, не бях летял 6 часа и малко с ЛК компания и А320. Хотела ми допадна много, изгледа е от стаята ни. @Alexander, кой е хотела? 2
Eva eva Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 Най-сетне в Колмар. Добро утро 36 10
Дани Магелани Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 преди 3 минути , Eva eva каза: Най-сетне в Колмар. Добро утро Браво! Дано проблемите са приключили и нататък да ви съпътстват само положителни емоции! 7
iaia_mama Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 преди 19 минути , Eva eva каза: Най-сетне в Колмар. Добро утро Хайде, оттук нататък вече без нерви и притеснения! Приятно изкарване на вас, а ние чакаме хубави снимки 🙂 5
AlexandraKo Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 преди 52 минути , Alexander каза: Най-накрая в Тенерифе, не бях летял 6 часа и малко с ЛК компания и А320. Хотела ми допадна много, изгледа е от стаята ни. Ми ти си баш на “пъпа” , в Пуерто де ла Крус! По- централно и хубаво от това, няма:)))) Хубаво да ви е! 5 1
Популярно мнение Alexander Публикувано: 15 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 15 август, 2020 преди 2 часа, mamaivy каза: @Alexander, кой е хотела? H10 Playa- ние сме единствените не испанци от това което видяхме от вчера до днес. Пуертото е почти празно, има си и плюсове от короната. В Лагото има много малко хора, утре ще го посетим. 53 2
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 15 август, 2020 Популярно мнение Публикувано: 15 август, 2020 Прогнозата за времето ми провали плановете, та днес се задоволихме с кратка разходка до село Гърло и неговия 3000 годишен храм-кладенец. Е, понамокри ни дъжда, но съм доволна, че го открихме и видяхме. А селото е живо и потънало в цветя - радост за очите. 42 9
Alexander Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 На един от двата най-любими плажа в Тенерифе - този е El socorro Минават полицаи, ако си без маска на тротоара идват веднага, но на самия плаж никой нямаше маска, но и хората на по 5 метра поне един от друг. По високоговорители постоянно пускат съобщения за ковид, маски и др. По другите по-известни и населени плажове не е така, правят забележки за маски и на плажа. 31 1 3 1
Радо Публикувано: 15 август, 2020 Публикувано: 15 август, 2020 За пръв път на българското море след 8г пауза Поздрави от Бургас 😎 37 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега