Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:

..... и един красив лебед

4322FDB7-81AD-43AA-A65A-0D8D14A93122.thumb.jpeg.22b37a6736ef8ad38864f15a4b61bbc2.jpeg

преди 36 минути , Zaro каза:

Мен ако питаш, в частта на Шофьорския плаж е по-готино. 😛

На мен не ми допада 😉

• Харесвам 15
Публикувано:
преди 7 часа, Asya Assenova каза:

Паксос, с дей трип и плуване в тюркоазените води на Вутуми. На кораба маски на качване и слизане, тотален релакс

Наистина ли не искат маски на корабчетата? Ще бъдем 2 дни в Парга и направо се бях отказала от круизчетата заради маските. Весела ваканция!

Публикувано:
преди 14 минути , Madelin каза:

Наистина ли не искат маски на корабчетата? Ще бъдем 2 дни в Парга и направо се бях отказала от круизчетата заради маските. Весела ваканция!

На нашето корабче искаха само в района на пристанището = при качване, докато се отдалечи корабът  и при слизане. През останалото време не. Моя приятепка беше преди седмици на подобен трип и не са им давали да стоят без маски. Явно зависи на какъв екипаж попаднеш. Иначе по пътя към Игуменица глобиха шофьора на автобуса, че е без маска,ние сме група. Понеже всички бяхме без маски, но него видяха, докато плащаше тол таксите, си поделихме глобата - по 5 евро. Всичко е според зависи. На Корфу се спазват и избирателно мерките,  на Паксос хич ги няма.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 13 часа, Madelin каза:

ние бяхме на Лефкада и на Паксос и от двата острова няколко пъти ходихме на целодневни круизи и не са ни искали маски на борда, само като се качваме и като слизаме, тоест когато сме на пристанището. Те даже си го казват още като се качвате, че ще я махнем щом потеглим, който не си носи маска му раздават безплатно. Пълен релакс 11 дена забравяш за съществуването на коронавируса 🙂 Иначе маски се изискват в магазини, банки и в такива затворени помещение, на Лефкада никой не ти прави забележка дори и без маска да влезеш в магазина, но на Паксос не беше така не те пускат изобщо без маска и си има изискване за броя хора които могат да влизат в него. Почти всяка година посещаваме поне един остров, но тази година беше рай! Няма толкова голяма навалица ,основно почиващите бяха гърци и румънци, просто по - подходящо време надали може да се улучи, отиваш на плаж в 10 часа и то няма никакви хора, хората идваха към 13 часа и то на плажовете които са много лесно достъпни, на другите си беше голямо спокойствие 🙂 За тези които все още се чудят да си направят ли тест или не, моят отговор е давайте смело напред! На границата чакахме точно 15 минути и в двете посоки. Весела почивка на всички 🙂

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 7.09.2020 г. в 16:50, Роми каза:

В търсене на идеи за  храсти за къща в края на градаimageproxy.php?img=&key=44c9c277a0e57062

20200907_164357.jpg

20200907_164229.jpg

20200907_164416.jpg

20200907_164240.jpg

Пираканта. Много популярен храст. Зимоустойчив.

• Харесвам 3
Публикувано:

Вечерна разходка в Царево. Не бях идвал от както се казваше Мичурин.😉 Градчето е много симпатично и добре подредено.Доволен съм!

1292941113_DSC_0640(2).jpg.94ca5868cede1ddc20c1b7c0c3244e61.jpg

749211684_DSC_0687(2).thumb.jpg.115692155a247acfbc3037a41520855e.jpg

2044436135_DSC_0698(2).jpg.dfa3f29849ea8d036255169bc6c0679f.jpg

• Харесвам 44
  • Браво 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

@Радо, този тунел е вход за някаква кръчма ли?

Къде се намира?

Ако имаш някакви препоръки за ресторанти, ще си ги открадна на готово.

От понеделник ще съм там.

Нещо особено по маршрута?...относно мерки, трафик...

Благодаря!

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Kalina Ivanova каза:

@Радо, този тунел е вход за някаква кръчма ли?

Къде се намира?

Ако имаш някакви препоръки за ресторанти, ще си ги открадна на готово.

От понеделник ще съм там.

Нещо особено по маршрута?...относно мерки, трафик...

Благодаря!

Нашият маршрут е горе долу такъв - Букурещ - Брашов - Бран (да пропуснете задължително), Сегишуара. За утре не знам все още. 

По отношение на трафик -  няма проблем пътищата са им доста по-добри и широки от нашите. 

Ако сте с кола е малко проблемно паркирането, но има решения 😀

Ние в доста кръчми бяхме, някоя да откроя  няма, където и в Брашов да седндеш из центъра няма да сгрешиш. 

Тунелите са два(поне аз два видях) - единия е снимания по-горе( не мога да кажа дали е кръчма, другия е библиотеки с книги (определдно изглеждаше бар) 

Има доста какаво да се види в Румъния, така че - успех и весело изкарване 😋👍

Ps. Поздрави от Сегишуара 😎

Ps2.. Замъкът Бран (на Дракула) НЕ струва, така че го пропускайте 🙂

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, Lyubina каза:

Леле, това съществува ли още. Мислех че отдавна е застроено. 

Все още не е 🙂 ... но от другата страна на пътя са захванали здраво строителство.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Корфу таун и околности. За втори път съм на острова, хареса ми повече от първия без обичайните тълпи, но определено не е пусто.

IMG-47236f030bb406ba7bd467a2a295d5b4-V.jpg

IMG-f1ccf88cc60cf901451c961201c155ad-V.jpg

IMG-aefae251b3bea51d97e03a61965d8a6a-V.jpg

• Харесвам 39
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   6 магеланци

• ДиянаВ
    • Bissy
    • Blagovesta78
    • veselush
    • Роца
    • crazyhorse
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.