Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 8 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 8 септември, 2020 Във Враца. Празнуваме 95-годишнина на баба 🙂 43 1 37
liliya Публикувано: 8 септември, 2020 Публикувано: 8 септември, 2020 ..... и един красив лебед преди 36 минути , Zaro каза: Мен ако питаш, в частта на Шофьорския плаж е по-готино. 😛 На мен не ми допада 😉 15
crazyhorse Публикувано: 8 септември, 2020 Публикувано: 8 септември, 2020 И малко снимки от вчера-ден трети в Родопите! Перущица,пещерата Снежанка и Батак. 25 3
Madelin Публикувано: 8 септември, 2020 Публикувано: 8 септември, 2020 преди 7 часа, Asya Assenova каза: Паксос, с дей трип и плуване в тюркоазените води на Вутуми. На кораба маски на качване и слизане, тотален релакс Наистина ли не искат маски на корабчетата? Ще бъдем 2 дни в Парга и направо се бях отказала от круизчетата заради маските. Весела ваканция!
Asya Assenova Публикувано: 8 септември, 2020 Публикувано: 8 септември, 2020 преди 14 минути , Madelin каза: Наистина ли не искат маски на корабчетата? Ще бъдем 2 дни в Парга и направо се бях отказала от круизчетата заради маските. Весела ваканция! На нашето корабче искаха само в района на пристанището = при качване, докато се отдалечи корабът и при слизане. През останалото време не. Моя приятепка беше преди седмици на подобен трип и не са им давали да стоят без маски. Явно зависи на какъв екипаж попаднеш. Иначе по пътя към Игуменица глобиха шофьора на автобуса, че е без маска,ние сме група. Понеже всички бяхме без маски, но него видяха, докато плащаше тол таксите, си поделихме глобата - по 5 евро. Всичко е според зависи. На Корфу се спазват и избирателно мерките, на Паксос хич ги няма. 3 1
Популярно мнение Радо Публикувано: 8 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 8 септември, 2020 След кратък престой на българското черноморие, беше крайно време да видя свят и аз 😀😎 Поздрави от Букурещ 53 2
zvezda9001 Публикувано: 9 септември, 2020 Публикувано: 9 септември, 2020 преди 13 часа, Madelin каза: Наистина ли не искат маски на корабчетата? Ще бъдем 2 дни в Парга и направо се бях отказала от круизчетата заради маските. Весела ваканция! ние бяхме на Лефкада и на Паксос и от двата острова няколко пъти ходихме на целодневни круизи и не са ни искали маски на борда, само като се качваме и като слизаме, тоест когато сме на пристанището. Те даже си го казват още като се качвате, че ще я махнем щом потеглим, който не си носи маска му раздават безплатно. Пълен релакс 11 дена забравяш за съществуването на коронавируса 🙂 Иначе маски се изискват в магазини, банки и в такива затворени помещение, на Лефкада никой не ти прави забележка дори и без маска да влезеш в магазина, но на Паксос не беше така не те пускат изобщо без маска и си има изискване за броя хора които могат да влизат в него. Почти всяка година посещаваме поне един остров, но тази година беше рай! Няма толкова голяма навалица ,основно почиващите бяха гърци и румънци, просто по - подходящо време надали може да се улучи, отиваш на плаж в 10 часа и то няма никакви хора, хората идваха към 13 часа и то на плажовете които са много лесно достъпни, на другите си беше голямо спокойствие 🙂 За тези които все още се чудят да си направят ли тест или не, моят отговор е давайте смело напред! На границата чакахме точно 15 минути и в двете посоки. Весела почивка на всички 🙂 11 1
Популярно мнение zvezda9001 Публикувано: 9 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 9 септември, 2020 И за да не качвам само сухо инфо ето малко красоти и от мен от Лефкада 🙂 Вече ми липсва 🙂 Водата по западното крайбрежие, където са невероятно сините плажове, беше кристално гладка цели 8 дни 🙂 51 1 6
muchachote Публикувано: 9 септември, 2020 Публикувано: 9 септември, 2020 На 7.09.2020 г. в 16:50, Роми каза: В търсене на идеи за храсти за къща в края на града Пираканта. Много популярен храст. Зимоустойчив. 3
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 9 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 9 септември, 2020 На плажа Елафониси на Крит Плажа е с пясък с розов цвят. Награждавам се с детски Митос. 48 1 4
AlexandraKo Публикувано: 9 септември, 2020 Публикувано: 9 септември, 2020 Пък аз, на границата:))) Запътила съм се към Истанбул 31 8
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 9 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 9 септември, 2020 Два кадъра от вчерашната ни разходка до плаж Велека. Залез над устието на р.Велека. Сърфове на реката по време на златния час. 56 12
Популярно мнение Радо Публикувано: 9 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 9 септември, 2020 Поздрави от Синая, Румъния 😁 58 2
krasen_denev Публикувано: 9 септември, 2020 Публикувано: 9 септември, 2020 Вечерна разходка в Царево. Не бях идвал от както се казваше Мичурин.😉 Градчето е много симпатично и добре подредено.Доволен съм! 44 2 1
AlexandraKo Публикувано: 10 септември, 2020 Публикувано: 10 септември, 2020 В култово място в Истанбул:))После ще разправям. 45 2
Kalina Ivanova Публикувано: 10 септември, 2020 Публикувано: 10 септември, 2020 @Радо, този тунел е вход за някаква кръчма ли? Къде се намира? Ако имаш някакви препоръки за ресторанти, ще си ги открадна на готово. От понеделник ще съм там. Нещо особено по маршрута?...относно мерки, трафик... Благодаря! 2
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 10 септември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 10 септември, 2020 Балос остров Крит Няколко представителя на местната фауна 46 5
Радо Публикувано: 10 септември, 2020 Публикувано: 10 септември, 2020 Преди 1 час, Kalina Ivanova каза: @Радо, този тунел е вход за някаква кръчма ли? Къде се намира? Ако имаш някакви препоръки за ресторанти, ще си ги открадна на готово. От понеделник ще съм там. Нещо особено по маршрута?...относно мерки, трафик... Благодаря! Нашият маршрут е горе долу такъв - Букурещ - Брашов - Бран (да пропуснете задължително), Сегишуара. За утре не знам все още. По отношение на трафик - няма проблем пътищата са им доста по-добри и широки от нашите. Ако сте с кола е малко проблемно паркирането, но има решения 😀 Ние в доста кръчми бяхме, някоя да откроя няма, където и в Брашов да седндеш из центъра няма да сгрешиш. Тунелите са два(поне аз два видях) - единия е снимания по-горе( не мога да кажа дали е кръчма, другия е библиотеки с книги (определдно изглеждаше бар) Има доста какаво да се види в Румъния, така че - успех и весело изкарване 😋👍 Ps. Поздрави от Сегишуара 😎 Ps2.. Замъкът Бран (на Дракула) НЕ струва, така че го пропускайте 🙂 7 1 1
Lyubina Публикувано: 10 септември, 2020 Публикувано: 10 септември, 2020 преди 8 часа, liliya каза: Смокиня Леле, това съществува ли още. Мислех че отдавна е застроено. 2
liliya Публикувано: 10 септември, 2020 Публикувано: 10 септември, 2020 Преди 1 час, Lyubina каза: Леле, това съществува ли още. Мислех че отдавна е застроено. Все още не е 🙂 ... но от другата страна на пътя са захванали здраво строителство. 1 1
Asya Assenova Публикувано: 10 септември, 2020 Публикувано: 10 септември, 2020 Корфу таун и околности. За втори път съм на острова, хареса ми повече от първия без обичайните тълпи, но определено не е пусто. 39 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега