Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:

Абе има един пиниз - да доближиш обектива до стъклото и да покриеш апарата с яке

Е, уж и това го пробвах ...

Струва ми се също, че някъде имаше надпис, че и триподи са забранени, но поне за моето минитриподче нямаше проблем.

Публикувано:

Е, уж и това го пробвах ...

Струва ми се също, че някъде имаше надпис, че и триподи са забранени, но поне за моето минитриподче нямаше проблем.

Селфи стикове бяха ли забранили вече да се ползват? А забучване на апарат на чадър?

Публикувано:

Това със стативите и на мен ми е много итнересно защо е забранено по такива места? На Top Of The Rock в Ню Йорк когато бях вечерта също ми направиха забележка като си разпънах статива да направя снимка. Притесняват се да не направя хубава снимка и да изкарам пари от нея ли? Не виждам логика....

Публикувано: (редактирано)

Селфи стикове бяха ли забранили вече да се ползват? А забучване на апарат на чадър?

Селфистиковете също бяха забранени, да!

За чадър - не знам ;-)

Редактирано от Фичо

Това със стативите и на мен ми е много итнересно защо е забранено по такива места? На Top Of The Rock в Ню Йорк когато бях вечерта също ми направиха забележка като си разпънах статива да направя снимка. Притесняват се да не направя хубава снимка и да изкарам пари от нея ли? Не виждам логика....

Без да съм сигурен - мога да направя някакво предположение - ако много хора вземат че си разпънат триподите - останалите ще трябва да са много добри слаломисти, за да се придвижат между фотографите.  ;)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Публикувано:

Първо в Призрен, после в Прищина. Поздрави от Косово, където по-скоро се чувстваш като в Близкия изток. Отдавна не бяхме ходили в държава, където може спокойно да вечеряш за 5 евро. Парадоксално - в една от най-неевропейските държави се плаща в евро.

post-3218-0-94922600-1445439496_thumb.jpg

post-3218-0-74950300-1445439534_thumb.jpg

• Харесвам 18
Публикувано:

Милфорд саунд.Вчера е имало голяма буря и снощи пътят за там беше затворен.Но до тази сутрин всичко беше разчистено.Ние си носим с нас хубавото време и прекарахме чудесен ден там, като видяхме тюлени,един делфин,интересни папагали,които са само месоядни и безброй умопомрачаващи гледки.:)))Срещу които си направихме пикник с чудесна риба и местно вино.:)))Нали знаете, че си угаждаме :)))

• Харесвам 28

На летището в Куинстаун,чакаме си полета за Оклънд.Напускаме Южния остров с чудесни впечатления и от природата, и от хората,и от отношенията между тях.:)))

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 16

Фиджи. Два дни обиколка по островите, включително и любимият на Мак остров Мана. Напълниха ни се очите.

Хихи, умникът пак редактира. :P

.

Редактирано от Тони
  • Харесвам 16
Публикувано:

Привет от Рига :) Всичко е обагрено в жълти есенни нюанси и е много красиво.

А летищният автобус до центъра за €1.15 е далавера :) От него пиша в момента, има wifi.

• Харесвам 20

Auckland - вчера пристигнахме и попретръшкахме града. Много ми хареса,много е красиво - интересни нови и модерни билдинги и до тях кротичко си седят старинни, прекрасни сгради.:)))

Хотелът ни е в центъра, познайте на коя улица:))Естествено, че на Куин стрийт:)И тука, и в Австралия главната улица на мегданЯ е или Куин, или Виктория,или Елизабет.Никакво въображение нямат по тези земи.

И това важи за всички райони на града - тоест, има по няколко с това име и трябва да знаеш точно в кой район е твоята Куин или нещо си стрийт,че да стигнеш,за където си тръгнал.

Сега тръгваме за полуостров Коромандел.

Гледката от терасата на стаята:

Вътрешните ни полети бяха с Air New Zealand - 4 на брой, много ме впечатлиха.Чудесни самолети, всичко лъщи и блести от чистота и подреденост, усмихнати стюардеси, супер обслужване.:)

post-1504-0-03950200-1445630078_thumb.jpg

post-1504-0-25874100-1445630288_thumb.jpg

post-1504-0-09736900-1445630349_thumb.jpg

• Харесвам 18
Публикувано:

Гледката от терасата на стаята:

attachicon.gif20151023_213834.jpg

Ти сега с тая снимка ми обърка понятията! Аз досега си знаех, че оттатък са наопаки и ходят надолЕ с главите, а ти нагледно ми доказваш, че всъщност са перпендикулярно!

Човек се учи, доде е жив, тц-тц-тц! :)

• Харесвам 13
Публикувано:

Ти сега с тая снимка ми обърка понятията! Аз досега си знаех, че оттатък са наопаки и ходят надолЕ с главите, а ти нагледно ми доказваш, че всъщност са перпендикулярно!

Човек се учи, доде е жив, тц-тц-тц! :)

Абе те са си точно наопаки, ама аз само толкова можах да я завъртя снимката:)))

• Харесвам 1
Публикувано:

Цяла вечер обикалям стария град на Рига и се дивя на впечатляващата архитектура... Определено има някаква магия на това местенце.

post-1175-0-16693800-1445711320_thumb.jpg

• Харесвам 31

У нас.

Пиеме си косоварската вишновка и изведнъж виждам... Навън е 2градуса, по Целзий..

Редактирано от Polina
  • Харесвам 10

Роторуа,това е гледката от прозореца на стаята:

Точно под нас е врящата кал, като в казанЯ на ада, а малко по - натам гейзерите и горещото езеро.

П.П.На който ми поръча съм изпратила картички и от Нова Зеландия.

• Харесвам 23
Публикувано:

Eloena, къде е това?

Аз съм си във Виена и се приготвям за закуска и гласуване ;)

Снимките са от различни части на остров Palawan, Филипините (El Nido, Coron, Puerto Princesa).
  • Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Роца
    • jorocontrola
    • marinela
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.