Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:

Обградена от самолети на Lufthansa в очакване на следващия полет във Франкфурт! :)

Имам достатъчно много време между полетите и сигурно затова имах ... рекордно кратък трансфер - 10 минути. :) :)

image.jpeg

image.jpeg

• Харесвам 13
Публикувано:

Имам достатъчно много време между полетите и сигурно затова имах ... рекордно кратък трансфер - 10 минути. :) :)

Това направо не мога да го повярвам за FRA!

Явно освен, че не си сменяла терминал, не се е и наложило да се придвижваш с влакчето. Буквално си кацнала примерно на "С" и излиташ от "С". Иначе на FRA най-бързо съм правил трансфер за около 30 минути без смяна на терминал, но с ползване на влакчето и много трамбоване пеша...

Публикувано:

Това направо не мога да го повярвам за FRA!

Явно освен, че не си сменяла терминал, не се е и наложило да се придвижваш с влакчето. Буквално си кацнала примерно на "С" и излиташ от "С". Иначе на FRA най-бързо съм правил трансфер за около 30 минути без смяна на терминал, но с ползване на влакчето и много трамбоване пеша...

От А7(ако не бъркам цифрата) на А5 :) Просто имах да се кача с ескалатора едно ниво.

Нямаше опашка и на паспорт-контрол, а аз минах и на автоматичната проверка. :)

Не се минаваше през секюрити контрол и ... това е резултата, като от самолета ни докараха с автобус!

Общо всичко ми отне 10 минути! :)

• Харесвам 1
Публикувано:

А, на FRA доста често са ме возили от самолета до гейта с автобус. Това не е новост. Никога обаче не съм имал шанса да кацам на гейт с една буква и да правя връзка с гейт от същата буква и затова предположих, че при теб именно това се е случило. Лек полет нататък...

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Трансфера на Хийтроу беше супер бърз. 5 минути паспортен контрол и 5 за багажа, сега смятам да си взема един Гинес

Бира или книгата - за да провериш колко е рекорда за трансфер на Хийтроу :biggrin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 6
Публикувано:

Северна Дания

Красиво, чисто, подредено!

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Интересен музикален парк - всяко от тези "колчета", които се виждат на долната снимка, може да се натисне и започва да звучи музика на изпълнителя, който е изписан отгоре. :)

image.jpeg

• Харесвам 33
Публикувано: (редактирано)

... и неприлично скъпо :)

Повече от Норвегия? ;)

P.S. По темата - съм си в къщи, закотвена и прекотвена, и гледам да не завиждам много на скитащите магеланци...

Редактирано от Гост
Публикувано:

В хотела в КЛ,след малко ще закусваме и заминаваме за Путраджая,искам да видя какво се е променило във времето от предишното ми посещение.:))

• Харесвам 3
Публикувано:

На летището в Куала Лумпур,чакаме си полета за Лондон. Много подробни проверки на багажа и документите.Два рентгена и две паспортни проверки.

Нашите паспорти се разгледаха с голямо внимание,че чак и благодаря ни рекоха на български.:)Еле пък, като на въпроса какво ще правим в Лондон ревнахме в един глас,че нищо нямаме за правене там, ами заради тях ще се прибираме, обикаляйки света за по - напреко.:((

• Харесвам 2
Публикувано:

На Хийтроу, след изненадващо приятен почти 14 часов полет Куала Лумпур - Лондон. Самолетът беше А 3 80 - 800, широко, приятно, имахме си места на авариен и пристигнахме неусетно.

След един месец извън Европа, си установявам, че наистина Старата Европа си е супер. :)Вече има коледни украси, в момента на 5 - ти терминал около мен има само бледолики хора, което чак ми се струва странно.:)Чакаме си полета за Истанбул.

post-1504-0-87773800-1446365949_thumb.jpgpost-1504-0-68612500-1446365980_thumb.jpgpost-1504-0-92810700-1446366023_thumb.jpg

• Харесвам 8

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Роца
    • jorocontrola
    • marinela
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.