baiKolio Публикувано: 1 ноември, 2015 Публикувано: 1 ноември, 2015 Милано... Експото го отсвирихме, но не и Тайната вечеря 7
Цвете Публикувано: 1 ноември, 2015 Публикувано: 1 ноември, 2015 Украсата на Хитроу беше сложена още преди две седмици. Много приятно ми стана и на мен. 1
Zaro Публикувано: 1 ноември, 2015 Публикувано: 1 ноември, 2015 Преди 6 часа тук. А сега вече вкъщи. 9
silvia_b Публикувано: 2 ноември, 2015 Публикувано: 2 ноември, 2015 Днес на Остров Майнау и Райхенау на Бодензее 18
bad kid Публикувано: 2 ноември, 2015 Публикувано: 2 ноември, 2015 вчера ни беше последният ден в Неапол, и за да ни ядоса времето взе, че се оправи след 3 дни дъжд поне направихме хубави снимки 25
Lyubina Публикувано: 2 ноември, 2015 Публикувано: 2 ноември, 2015 Вчера и онзи ден: Het Loo, Apeldoorm, пътьом минахме през Giethoorn. Снощи преспахме в Хага. Днес Leiden и back home довечера. Дали заради този фонтан и градините наоколо някои твърдят, че това бил местния еквивалент на Версай? Местен - може, но чак пък Версай! 21
Фил Публикувано: 2 ноември, 2015 Публикувано: 2 ноември, 2015 Дали заради този фонтан и градините наоколо някои твърдят, че това бил местния еквивалент на Версай? Местен - може, но чак пък Версай! е, то по света е пълно и с доста места, на които като има два канала на кръст и ги кръщават "местната Венеция" 5
Lyubina Публикувано: 2 ноември, 2015 Публикувано: 2 ноември, 2015 Това за Венеция, понякога си мисля, е пълна идиотщина. Като това селце, за което писах по-горе, Giethooren, било и то Северната Венеция. Ха, ще падна от смях! За мен Венеция няма еквивалент! Има прекрасни градове с канали, но никой от тях не е Венеция, точно както Венеция никога няма да стане Гент или Брюж. То не е само до каналите и градините, дух различен има всеки град. И различно очарование. 6
krasen_denev Публикувано: 3 ноември, 2015 Публикувано: 3 ноември, 2015 На разходка в парка с ето този сладур. Днес се гледаме по-мъжки и всичко ни е позволено. 44
Alexander Публикувано: 3 ноември, 2015 Публикувано: 3 ноември, 2015 (редактирано) Kanazawa Чак името обърках. До сега пусках само снимки, но днес ще напиша, че Япония и японците са неповторими във всяко отношение. Със сигурност ще се върна след време! Редактирано 3 ноември, 2015 от Alexander 25
Георги Матеев Публикувано: 3 ноември, 2015 Публикувано: 3 ноември, 2015 Привет от Боровец! Тъкмо се настаних и се радвам на чистия въздух и гледката от терасата След малко отивам да се плацикам в спа центъра. 15
logist13 Публикувано: 3 ноември, 2015 Публикувано: 3 ноември, 2015 Привет от Боровец! Тъкмо се настаних и се радвам на чистия въздух и гледката от терасата След малко отивам да се плацикам в спа центъра. 2015-11-03 15.58.58.jpg ха, това май беше в България да не е станала грешка 5
desislavna Публикувано: 3 ноември, 2015 Публикувано: 3 ноември, 2015 Все още в прекрасната Австралия. След Сидни вече в Мелбърн, където вчера беше почивен ден заради конното състезание. Голямо събитие за цялата държава. Сидни И малко Мелбърн На път за състезанието с типичните британски украшения на главите Австралийски пингвинчета част от колония, излизаща на кея вечер след залез слънце. 36
Фил Публикувано: 4 ноември, 2015 Публикувано: 4 ноември, 2015 (редактирано) Дубай Редактирано 4 ноември, 2015 от Фичо 30
Alexander Публикувано: 5 ноември, 2015 Публикувано: 5 ноември, 2015 Нара със Samuraika! Преживяването беше уникално! Накрая хапнах окономиако и направих тест на 6 сакета! Всичко по препоръка на Samuraika 32
Alexander Публикувано: 6 ноември, 2015 Публикувано: 6 ноември, 2015 (редактирано) Киото с матча Редактирано 6 ноември, 2015 от Alexander 38
Desi75 Публикувано: 6 ноември, 2015 Публикувано: 6 ноември, 2015 (редактирано) След 27 часа път и хиляди премеждия - объркан терминал в Дубай, водиха ме в стаята за проверка след проверка на багажа (но жената беше много любезна :-)), ужасен студ в самолета за Манила (който още не е летял да го знае), седене 2 часа в самолета от Манила до Пуерто Принцеса докато реши да излети, а имах уговорен трансфер от Пуерто Принцеса за Ел Нидо, след това закъснение чаках последния транспорт за Ел Нидо още 2 часа и половина в един ван на климатик сигурно 18 градуса, а човека дето ме чакаше на летището в Пуерто Принцеса беше доста нахален да се опитва да изкарва пари от мен за каквото се сети, и накрая в 2 часа местно време се настаних на прекрасно място в Ел Нидо в хотел, който е на брега на морето с прекрасна гледка :-), снимки утре, че сега е тъмно :-) Редактирано 6 ноември, 2015 от Desi75 29
Polina Публикувано: 6 ноември, 2015 Публикувано: 6 ноември, 2015 Деси, нека съмне, че на тъмно всичко изглежда хубаво. И природа, и хора 2
stanimir Публикувано: 6 ноември, 2015 Публикувано: 6 ноември, 2015 (редактирано) Това ми е десктоп тапета откакто съм се завърнал Редактирано 6 ноември, 2015 от stanimir 13
Polina Публикувано: 7 ноември, 2015 Публикувано: 7 ноември, 2015 Терминал 1, заедно с bulpa. Някой за Лондон? Добро утро! 18
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега