Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 12 минути , Marisha каза:

Как  е температурата на водата, след 10 дни сме там. Да знам какви неопрени да мъкна.

Била съм два пъти в края на април и за шнорхелинг с 3 мм ми е било ок. Сега, ако ходите да се гмуркате на немския кораб, сигурно трябва нещо по-сериозно. 🙂

Ееех, Шарм, първото ми самоорганизирано от мен пътуване, nostalgie... 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 минута , Argentique каза:

Била съм два пъти в края на април и за шнорхелинг с 3 мм ми е било ок. Сега, ако ходите да се гмуркате на немския кораб, сигурно трябва нещо по-сериозно. 🙂

Ееех, Шарм, първото ми самоорганизирано от мен пътуване, nostalgie... 🙂

Ние от 10 години сме там април-май месец, но водата всеки път е различна😀

• Харесвам 5
  • Шок 1
Публикувано:
преди 1 час, Marisha каза:

Как  е температурата на водата, след 10 дни сме там. Да знам какви неопрени да мъкна.

Засега само шнорхелинг правихме и за неопрени не мога да помогна. 
Температурата на водата е прилична, но не топла. Може би е към 23 градуса, но не съм прочела да е написана някъде. :smile: 

Ще питам утре в дайвинг центъра. 

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 7 минути , elenitta каза:

Eze и Monaco от днес

За жалост в цяло Монако кипят ремонтни дейности и монтират съоръжения за Формулата, но все пак беше впечатляващо

IMG_20220407_105543.jpg

IMG_20220407_104451.jpg

IMG_20220407_121417.jpg

IMG_20220407_134531.jpg

IMG_20220407_135449.jpg

IMG_20220407_142104.jpg

IMG_20220407_142246.jpg

IMG_20220407_170251.jpg

Последната снимчица не е ли от Мантон???😉

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, muchachote каза:

Последната снимчица не е ли от Мантон???😉

Ох, как познаааа....😀Много наблюдателни Магеланци! Минахме набързо и оттам, но не успяхме да му отдадем необходимото внимание.🙂

• Смея се 2
Публикувано:
преди 23 минути , elenitta каза:

Ох, как познаааа....😀Много наблюдателни Магеланци! Минахме набързо и оттам, но не успяхме да му отдадем необходимото внимание.🙂

Еми и аз съм ги изкачвал тия стълби. Изпуснали сте Мантон. Много красиво градче е!

• Харесвам 4
Публикувано:

Пък аз, прозаично.... решихме да заведем бабите до Рилския манастир. Да, ама не. Оказа се, че няма никакво местенце свободно за паркиране. Точно бяхме решили да спрем на едно разширение на пътя (гледаме да не сме на голямо разстояние, че бабет им е трудно да вървят все пак) и дойде полиция и ни обясниха че там не може да се паркира. Останалите, които вече бяха наспрели започнаха да ги снимат и нещо май фишове ли, актове ли,... не разбрах, но и не направих опит да разбера. 

Та... обърнахме и пътьмо спряхме на Стоб. Бабет-ките ги оставихме на кръчмата и църквата, а ние направихме едно кръгче по пътеката, да огладнеем по-добре. 

• Харесвам 10
Публикувано:

Рилският манастир съм го виждала почти празен в 18ч. вечерта преди година и половина. И то в празничен ден около 22.09. Страхотно беше без навалица. И места за паркиране имаше колкото искаш. 

Публикувано:

Преди малко в центъра на Варна. На катедралата кубетата наскоро миха ли ги, позлатяваха ли ги не знам, но сега са като чисто нови, както и цялата църква - чиста, светла, лъскава, красива  🙂

20220409_205219.jpg

20220409_205230.jpg

20220409_205925.jpg

20220409_205948.jpg

20220409_211325.jpg

• Харесвам 38
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Larena
    • Asya Assenova
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.