Argentique Публикувано: 7 април, 2022 Публикувано: 7 април, 2022 преди 12 минути , Marisha каза: Как е температурата на водата, след 10 дни сме там. Да знам какви неопрени да мъкна. Била съм два пъти в края на април и за шнорхелинг с 3 мм ми е било ок. Сега, ако ходите да се гмуркате на немския кораб, сигурно трябва нещо по-сериозно. 🙂 Ееех, Шарм, първото ми самоорганизирано от мен пътуване, nostalgie... 🙂 4
Marisha Публикувано: 7 април, 2022 Публикувано: 7 април, 2022 преди 1 минута , Argentique каза: Била съм два пъти в края на април и за шнорхелинг с 3 мм ми е било ок. Сега, ако ходите да се гмуркате на немския кораб, сигурно трябва нещо по-сериозно. 🙂 Ееех, Шарм, първото ми самоорганизирано от мен пътуване, nostalgie... 🙂 Ние от 10 години сме там април-май месец, но водата всеки път е различна😀 5 1
Mary Публикувано: 7 април, 2022 Публикувано: 7 април, 2022 преди 1 час, Marisha каза: Как е температурата на водата, след 10 дни сме там. Да знам какви неопрени да мъкна. Засега само шнорхелинг правихме и за неопрени не мога да помогна. Температурата на водата е прилична, но не топла. Може би е към 23 градуса, но не съм прочела да е написана някъде. Ще питам утре в дайвинг центъра. 7
Популярно мнение elenitta Публикувано: 7 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 7 април, 2022 Eze и Monaco от днес За жалост в цяло Монако кипят ремонтни дейности и монтират съоръжения за Формулата, но все пак беше впечатляващо 64 1
muchachote Публикувано: 7 април, 2022 Публикувано: 7 април, 2022 преди 7 минути , elenitta каза: Eze и Monaco от днес За жалост в цяло Монако кипят ремонтни дейности и монтират съоръжения за Формулата, но все пак беше впечатляващо Последната снимчица не е ли от Мантон???😉 1 1
elenitta Публикувано: 7 април, 2022 Публикувано: 7 април, 2022 Преди 1 час, muchachote каза: Последната снимчица не е ли от Мантон???😉 Ох, как познаааа....😀Много наблюдателни Магеланци! Минахме набързо и оттам, но не успяхме да му отдадем необходимото внимание.🙂 2
muchachote Публикувано: 7 април, 2022 Публикувано: 7 април, 2022 преди 23 минути , elenitta каза: Ох, как познаааа....😀Много наблюдателни Магеланци! Минахме набързо и оттам, но не успяхме да му отдадем необходимото внимание.🙂 Еми и аз съм ги изкачвал тия стълби. Изпуснали сте Мантон. Много красиво градче е! 4
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 7 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 7 април, 2022 Сеговия - акведукт, замък, пазарен ден на тамошния Плаза Майор, улички и мирадор-полянка🙂. Накрая слънчев и топъл ден, колкото да ми опърли лицето и да съм по-съмнителна по летищата😄 57 5
Популярно мнение randi Публикувано: 7 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 7 април, 2022 Котону, Бенин 58 1 10
дядо Пепи Публикувано: 8 април, 2022 Публикувано: 8 април, 2022 Паметникът на Папа Джордж е едно от местата, на което влюбените си уреждат срещи. 4 7
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 8 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 8 април, 2022 Вилнюс Тракай 65
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 8 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 8 април, 2022 На път за пустинята пресичане на Атласките планини. Айд Бен Хаду Мерзуга 58 11
Популярно мнение Mary Публикувано: 8 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 8 април, 2022 Днес неофициално бях на територията на Саудитска Арабия. Правихме тур към остров Тиран и според картите си влезнахме в техни води. Турът не е лош, но най-хубавото беше, че по път около корабчето ни плуваха делфини, които се забавляваха, а всички на кораба наблюдаваха с огромно удоволствие. 52 15
Популярно мнение settler Публикувано: 8 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 8 април, 2022 Казвам "привет" от Рио 🇧🇷 , сбъдвайки една от най-големите си детски мечти. А ето малко снимки от преди седмица от Малага, Севиля и Гранада. 50 1 8
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 9 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 9 април, 2022 Стокхолм - стууууд и цифромания Смяната на карула ми беше по интересна от тази в Копенхаген. Барабанист и тромпетист изпълниха доста мелодии свързани със съответните заповеди в армията. 58 1
Популярно мнение Mary Публикувано: 9 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 9 април, 2022 Днес в Синайския манастир! От много години имах желание да го посетя и сега имаше възможност. 55 14
Lyubina Публикувано: 9 април, 2022 Публикувано: 9 април, 2022 Пък аз, прозаично.... решихме да заведем бабите до Рилския манастир. Да, ама не. Оказа се, че няма никакво местенце свободно за паркиране. Точно бяхме решили да спрем на едно разширение на пътя (гледаме да не сме на голямо разстояние, че бабет им е трудно да вървят все пак) и дойде полиция и ни обясниха че там не може да се паркира. Останалите, които вече бяха наспрели започнаха да ги снимат и нещо май фишове ли, актове ли,... не разбрах, но и не направих опит да разбера. Та... обърнахме и пътьмо спряхме на Стоб. Бабет-ките ги оставихме на кръчмата и църквата, а ние направихме едно кръгче по пътеката, да огладнеем по-добре. 10
dechy Публикувано: 9 април, 2022 Публикувано: 9 април, 2022 Рилският манастир съм го виждала почти празен в 18ч. вечерта преди година и половина. И то в празничен ден около 22.09. Страхотно беше без навалица. И места за паркиране имаше колкото искаш.
Популярно мнение elenitta Публикувано: 9 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 9 април, 2022 Днешният ден беше посветен на Петте земи. Вчера набързо минахме през вилата на баронеса Ротшилд, Портофино и Рапало 53 7
iaia_mama Публикувано: 9 април, 2022 Публикувано: 9 април, 2022 Преди малко в центъра на Варна. На катедралата кубетата наскоро миха ли ги, позлатяваха ли ги не знам, но сега са като чисто нови, както и цялата църква - чиста, светла, лъскава, красива 🙂 38 1
Популярно мнение zon Публикувано: 9 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 9 април, 2022 Paris 54 1 1
bibi Публикувано: 10 април, 2022 Публикувано: 10 април, 2022 Вчера във Видин 23 градуса, а днес на Петрохан 0 и снЕг: 26 11 3
Lindt Публикувано: 10 април, 2022 Публикувано: 10 април, 2022 преди 1 час, bibi каза: Вчера във Видин 23 градуса, а днес на Петрохан 0 и снЕг: Много упорита зима е това 🙃 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега