Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:

И аз завиждам!!! Нищо че съм на един хвърлей разстояние от там, така и не мога да намеря време и/или средства да се разходя до Лондон :(

• Харесвам 1
Публикувано:

Терминал 1, заедно с bulpa. Някой за Лондон? :)

Добро утро! :)

Ех, какъв късмет, ако тръгвахте на 10.11 можехте да ми донесете знамето ;) Весело изкарването, дано се пооправи времето,че няколко дни голям дъжд ;)

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес бях на пътуване назад във времето - тръгнах да се срещна с младежките си спомени от преди 30 години - в едно градче на границата между Белгия и Холандия, наречено Neerpelt. Всяка година там се провежда младежки музикален фестивал. За моя огромна изненада, оказа се че нямам никакви конкретни спомени от мястото.

• Харесвам 8
Публикувано:

Ех, какъв късмет, ако тръгвахте на 10.11 можехте да ми донесете знамето ;) Весело изкарването, дано се пооправи времето,че няколко дни голям дъжд ;)

Даа, можеше. И биричка щяхме да пиеме заедно. Нищо някой друг път.

Времето се оправи след 15ч. И настана една още по-голяма красота!:)

• Харесвам 4
Публикувано:

От 3 дни съм на едно тайно място -архипелага Linapacan, между El Nido и Coron. Намира се на час и половина с ван от El Nido, после 4 часа с лодка. Проблемът и тайността идва от факта, че няма организиран транспорт до тук и трябва да се уговаряш с местните за място в чартър лодка.Още по-голям е проблема с тръгването оттук - от 2 дни чакам от умрял писмо (някаква лодка дето уж ходи към Coron й се счупила трансмисията и отиде...) :))) НО, голямото Но :) веднъж ако се гмурнете тук, макар и само с шнорхел - нямам думи! Определено НАЙ-доброто място за гмуркане и шнорхелинг във Филипините (а бях на мноого). Кораловия риф е безкраен, 100 милиарда риби, да се чудиш дали сънуваш или не.... :) Не случайно наскоро Linapacan беше обявен в една независима класация за мястото с най-чисти води в целия свят, изпреварвайки Малдивите, Френска Полинезия и Микронезия :))) Ток има само 12 часа и то не винаги, мобилна мрежа само Smart и то не винаги, интернет ... ако е рекъл Господ, по малко. :) Аз съм единствения бял сред 14000 жители на архипелага в момента, вечер пия ром с местните рибари, пея кареоке и залагам на бой с петли :)

Щастлив съм, че съм тук! Поздрави от едно все още девствено място, по средата на нищото!

* Подводни снимки....скоро..ако пуснат кранчето с нета...

• Харесвам 47
Публикувано: (редактирано)
Нямам филтър и ползвам GoPro2, та рибите се сливат с коралите, но повярвайте ми - милиони са :)

Засега нета само толкова позволява...

Редактирано от Константин
  • Харесвам 23
Публикувано:

Ауууууу, страхотно! Пропускам завистта да мине покрай мен и почвам да кроя планове за това място! И без това имам едни 20-на дни из Азия, за които нямам още нищо конкретно планирано.

• Харесвам 2

Добро утро от Пуерто Принцеса :-). На вратата се почуква и момчето казва "Good morning, Madam, the breakfast is ready" :-)))), и понеже пристигнахме снощи по тъмно, гледката през деня изглежда така:

(От три-четири дни към мен се обръщат само с "Мадам" :-))))) Много приятно! :-)

post-2033-0-56973400-1447029648_thumb.jpg

post-2033-0-83897800-1447029724_thumb.jpg

Редактирано от Desi75
  • Харесвам 18

Деси, задължително отиди да хапнеш в Kalui, меню за двама и манго шейк, ако харесваш.. (всеки трайк го знае, бтв повече от 10 песо на човек не давай), а след това в дясно от него, посока центъра, първия по-голям масажен салон правят мега яките масажи за само 250 php/час ;)

post-2786-0-09975000-1447032793_thumb.jpg

Редактирано от Константин
  • Харесвам 6

Мерси много за съветите, за масаж едва ли ще остане време, защото следобед летим за Манила, но заведението ще се постараем да посетим -все пак имаме почти 4 часа. Нещо друго, ако има интересно за разглеждане и се сетиш, може да напишеш или някой друг.... Благодаря предварително :-)

На теб пътешествието ти да продължи все така вълнуващо! :-)

Редактирано от Desi75
  • Харесвам 1

Мадридското летище, още в Хийтроу, а сега и тук се сблъсках с мизерята и разни миризми.. Явно се изтънчих 10 дни в Япония..

Ще трябва да се свиква

Пак кафе в пластмасова чаша, но се утешавам с японска сладка.

image.jpg

Редактирано от Alexander
  • Харесвам 13

Благодарение на magelanci.com във ВИП -салона на "Дайнърс" на летището в Манила. Приятно е, наблюдавам самолетите как излитат, интернета е приличен, хубаво ядене и пиене :-)

За съжаление не успявам да кача снимки.

П.С. Ако на някой му предстои да пътува хубаво е да си извади такава карта -няма да съжалява :-)

Редактирано от Desi75
  • Харесвам 24
Публикувано:

Добро утро от Берлин.

attachicon.gif2015-11-10 10.38.35.jpg

attachicon.gif2015-11-10 10.37.53.jpg

Символично е точно днес да си в Берлин. 

Искаме снимка и от Стената. Каквото и да е останало от нея след 25 години.. :) 

• Харесвам 4
Публикувано:

Символично е точно днес да си в Берлин. 

Искаме снимка и от Стената. Каквото и да е останало от нея след 25 години.. :)

Както наскоро стана дума на друго място и при други обстоятелства, има запазен доста голям участък от стената, който всъщност представлява East Side Gallery и определено заслужава да се види:

post-53-0-97351300-1447163119_thumb.jpg

post-53-0-08647100-1447162961_thumb.jpg

post-53-0-31555300-1447162975_thumb.jpg

• Харесвам 7
Публикувано:

Както наскоро стана дума на друго място и при други обстоятелства, има запазен доста голям участък от стената, който всъщност представлява East Side Gallery и определено заслужава да се види

Това е в началото на този участък. Стената е нашарена с графити и е интересна за разглеждане. Много история е събрана тук.

post-1175-0-51458700-1447222193_thumb.jpg

P.S. Немскоговорящите да се абстрахират от плаката зад мен :)

• Харесвам 14

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• nomad11
    • stotan
    • Marisha
    • Kristian Desev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.