luba_rizova Публикувано: 7 ноември, 2015 Публикувано: 7 ноември, 2015 Ах, Полии, как ви завиждам, мацкиии! Весело изкарване! 1
Lyubina Публикувано: 7 ноември, 2015 Публикувано: 7 ноември, 2015 И аз завиждам!!! Нищо че съм на един хвърлей разстояние от там, така и не мога да намеря време и/или средства да се разходя до Лондон 1
Лидия Публикувано: 7 ноември, 2015 Публикувано: 7 ноември, 2015 Терминал 1, заедно с bulpa. Някой за Лондон? Добро утро! Ех, какъв късмет, ако тръгвахте на 10.11 можехте да ми донесете знамето Весело изкарването, дано се пооправи времето,че няколко дни голям дъжд 1
Lyubina Публикувано: 7 ноември, 2015 Публикувано: 7 ноември, 2015 Днес бях на пътуване назад във времето - тръгнах да се срещна с младежките си спомени от преди 30 години - в едно градче на границата между Белгия и Холандия, наречено Neerpelt. Всяка година там се провежда младежки музикален фестивал. За моя огромна изненада, оказа се че нямам никакви конкретни спомени от мястото. 8
Polina Публикувано: 8 ноември, 2015 Публикувано: 8 ноември, 2015 Ех, какъв късмет, ако тръгвахте на 10.11 можехте да ми донесете знамето Весело изкарването, дано се пооправи времето,че няколко дни голям дъжд Даа, можеше. И биричка щяхме да пиеме заедно. Нищо някой друг път. Времето се оправи след 15ч. И настана една още по-голяма красота! 4
Константин Публикувано: 8 ноември, 2015 Публикувано: 8 ноември, 2015 От 3 дни съм на едно тайно място -архипелага Linapacan, между El Nido и Coron. Намира се на час и половина с ван от El Nido, после 4 часа с лодка. Проблемът и тайността идва от факта, че няма организиран транспорт до тук и трябва да се уговаряш с местните за място в чартър лодка.Още по-голям е проблема с тръгването оттук - от 2 дни чакам от умрял писмо (някаква лодка дето уж ходи към Coron й се счупила трансмисията и отиде...) )) НО, голямото Но веднъж ако се гмурнете тук, макар и само с шнорхел - нямам думи! Определено НАЙ-доброто място за гмуркане и шнорхелинг във Филипините (а бях на мноого). Кораловия риф е безкраен, 100 милиарда риби, да се чудиш дали сънуваш или не.... Не случайно наскоро Linapacan беше обявен в една независима класация за мястото с най-чисти води в целия свят, изпреварвайки Малдивите, Френска Полинезия и Микронезия )) Ток има само 12 часа и то не винаги, мобилна мрежа само Smart и то не винаги, интернет ... ако е рекъл Господ, по малко. Аз съм единствения бял сред 14000 жители на архипелага в момента, вечер пия ром с местните рибари, пея кареоке и залагам на бой с петли Щастлив съм, че съм тук! Поздрави от едно все още девствено място, по средата на нищото! * Подводни снимки....скоро..ако пуснат кранчето с нета... 47
Константин Публикувано: 8 ноември, 2015 Публикувано: 8 ноември, 2015 (редактирано) Нямам филтър и ползвам GoPro2, та рибите се сливат с коралите, но повярвайте ми - милиони са Засега нета само толкова позволява... Редактирано 8 ноември, 2015 от Константин 23
Meidj Публикувано: 8 ноември, 2015 Публикувано: 8 ноември, 2015 Коце, както го описваш, попаднал си в Рая, брат! Чакаме снимките! 3
Petkan Публикувано: 8 ноември, 2015 Публикувано: 8 ноември, 2015 Ауууууу, страхотно! Пропускам завистта да мине покрай мен и почвам да кроя планове за това място! И без това имам едни 20-на дни из Азия, за които нямам още нищо конкретно планирано. 2
Константин Публикувано: 8 ноември, 2015 Публикувано: 8 ноември, 2015 (редактирано) Редактирано 8 ноември, 2015 от Константин 1
Petkan Публикувано: 8 ноември, 2015 Публикувано: 8 ноември, 2015 (редактирано) Това трябваше да е на лично Редактирано 8 ноември, 2015 от Petkan
Desi75 Публикувано: 9 ноември, 2015 Публикувано: 9 ноември, 2015 (редактирано) Добро утро от Пуерто Принцеса :-). На вратата се почуква и момчето казва "Good morning, Madam, the breakfast is ready" :-)))), и понеже пристигнахме снощи по тъмно, гледката през деня изглежда така: (От три-четири дни към мен се обръщат само с "Мадам" :-))))) Много приятно! :-) Редактирано 9 ноември, 2015 от Desi75 18
Константин Публикувано: 9 ноември, 2015 Публикувано: 9 ноември, 2015 (редактирано) Деси, задължително отиди да хапнеш в Kalui, меню за двама и манго шейк, ако харесваш.. (всеки трайк го знае, бтв повече от 10 песо на човек не давай), а след това в дясно от него, посока центъра, първия по-голям масажен салон правят мега яките масажи за само 250 php/час Редактирано 9 ноември, 2015 от Константин 6
Desi75 Публикувано: 9 ноември, 2015 Публикувано: 9 ноември, 2015 (редактирано) Мерси много за съветите, за масаж едва ли ще остане време, защото следобед летим за Манила, но заведението ще се постараем да посетим -все пак имаме почти 4 часа. Нещо друго, ако има интересно за разглеждане и се сетиш, може да напишеш или някой друг.... Благодаря предварително :-) На теб пътешествието ти да продължи все така вълнуващо! :-) Редактирано 9 ноември, 2015 от Desi75 1
christuff Публикувано: 9 ноември, 2015 Публикувано: 9 ноември, 2015 (редактирано) На 36-ти етаж на Марина Бей Сендс,Сингапур. Редактирано 9 ноември, 2015 от christuff 38
Alexander Публикувано: 10 ноември, 2015 Публикувано: 10 ноември, 2015 (редактирано) Мадридското летище, още в Хийтроу, а сега и тук се сблъсках с мизерята и разни миризми.. Явно се изтънчих 10 дни в Япония.. Ще трябва да се свиква Пак кафе в пластмасова чаша, но се утешавам с японска сладка. Редактирано 10 ноември, 2015 от Alexander 13
Desi75 Публикувано: 10 ноември, 2015 Публикувано: 10 ноември, 2015 (редактирано) Благодарение на magelanci.com във ВИП -салона на "Дайнърс" на летището в Манила. Приятно е, наблюдавам самолетите как излитат, интернета е приличен, хубаво ядене и пиене :-) За съжаление не успявам да кача снимки. П.С. Ако на някой му предстои да пътува хубаво е да си извади такава карта -няма да съжалява :-) Редактирано 10 ноември, 2015 от Desi75 24
Радо Публикувано: 10 ноември, 2015 Публикувано: 10 ноември, 2015 Hola,amigos Поздрави от Барселона 25
Polina Публикувано: 10 ноември, 2015 Публикувано: 10 ноември, 2015 Добро утро от Берлин. 2015-11-10 10.38.35.jpg 2015-11-10 10.37.53.jpg Символично е точно днес да си в Берлин. Искаме снимка и от Стената. Каквото и да е останало от нея след 25 години.. 4
traveler Публикувано: 10 ноември, 2015 Публикувано: 10 ноември, 2015 Добро утро от Берлин. 2015-11-10 10.38.35.jpg 2015-11-10 10.37.53.jpg Ако имаш време щракни една снимка на грандиозния строеж в центъра да видим докъде е стигнал.
Duke Публикувано: 10 ноември, 2015 Публикувано: 10 ноември, 2015 Символично е точно днес да си в Берлин. Искаме снимка и от Стената. Каквото и да е останало от нея след 25 години.. Както наскоро стана дума на друго място и при други обстоятелства, има запазен доста голям участък от стената, който всъщност представлява East Side Gallery и определено заслужава да се види: 7
christuff Публикувано: 10 ноември, 2015 Публикувано: 10 ноември, 2015 Днес се прехвърлихме в Куала Лумпур.За съжаление вчера било индийската нова година и изтървахме фойерверките. 20
Георги Матеев Публикувано: 11 ноември, 2015 Публикувано: 11 ноември, 2015 Както наскоро стана дума на друго място и при други обстоятелства, има запазен доста голям участък от стената, който всъщност представлява East Side Gallery и определено заслужава да се види Това е в началото на този участък. Стената е нашарена с графити и е интересна за разглеждане. Много история е събрана тук. P.S. Немскоговорящите да се абстрахират от плаката зад мен 14
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега