Младенови Публикувано: 22 ноември, 2015 Публикувано: 22 ноември, 2015 Пием си виното и се радваме на Матеев ... и чакаме децата мааалко да пораснат 13
ECC Публикувано: 22 ноември, 2015 Публикувано: 22 ноември, 2015 По този начин ще видите целия свят. 4
Георги Матеев Публикувано: 22 ноември, 2015 Публикувано: 22 ноември, 2015 Еййй, размазващо парти в Мелбърн! В момента тук е 5 сутринта, клуба е фрашкан, в пълна еуфория съм, а австралийците са ми новата любима нация и догодина ще се върна задължително. Единствено магеланците ви обичам повече Въпреки че (засега) съм на 9 водки съм свеж като лимонче. Полина да тренира за следващата среща щото иначе няма да може да ми смогне Капитане, наистина няма нужда от отделна тема. Не се чувствам по-специален от когото и да е било друг тук. Просто ми доставя истинско удоволствие да споделям пътешествията си с всички останали. Пращам много усмивки на всички 43
captain_oveur Публикувано: 22 ноември, 2015 Публикувано: 22 ноември, 2015 Пием си виното и се радваме на Матеев ... и чакаме децата мааалко да пораснат На колко са децата? 1
dimitrov6 Публикувано: 22 ноември, 2015 Публикувано: 22 ноември, 2015 Още по-лесно е да се направи тема: "Матеев все още не е бил в..." По-добре да си дава парите за екскурзии,вместо за наркотици. 2
AlexandraKo Публикувано: 22 ноември, 2015 Публикувано: 22 ноември, 2015 Еййй, размазващо парти в Мелбърн! В момента тук е 5 сутринта, клуба е фрашкан, в пълна еуфория съм, а австралийците са ми новата любима нация и догодина ще се върна задължително. Единствено магеланците ви обичам повече Въпреки че (засега) съм на 9 водки съм свеж като лимонче. Полина да тренира за следващата среща щото иначе няма да може да ми смогне Капитане, наистина няма нужда от отделна тема. Не се чувствам по-специален от когото и да е било друг тук. Просто ми доставя истинско удоволствие да споделям пътешествията си с всички останали. Пращам много усмивки на всички Лелееее, ти мЪ уби Че кога нахрани стоката в Аделейд, та сколаса и с 9 :O водки в Мелбърн 7
makler Публикувано: 22 ноември, 2015 Публикувано: 22 ноември, 2015 Еййй, размазващо парти в Мелбърн! В момента тук е 5 сутринта, клуба е фрашкан, в пълна еуфория съм, а австралийците са ми новата любима нация и догодина ще се върна задължително. Единствено магеланците ви обичам повече Е кажи ми как след такива фрази човек да не отиде да те види в Тайван в сряда? 5
Polina Публикувано: 22 ноември, 2015 Публикувано: 22 ноември, 2015 (редактирано) ....Единствено магеланците ви обичам повече Въпреки че (засега) съм на 9 водки съм свеж като лимонче. Полина да тренира за следващата среща щото иначе няма да може да ми смогне Пращам много усмивки на всички 9 водки!!! Там големите са кат наште малки, не можеш да ме оплашиш, но само да съм чула отказ за нашите си водчици с тебе.Няма да го преглътна лесно. Матейкооооо...по makler ти изпращам целувки!!! Редактирано 22 ноември, 2015 от Polina 4
Meidj Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 Поздрави от датската ветровита пустош Няколко тематични снимки от онзи ден. Залез над Северно море: Гигантите срещат залеза (или може би е по-правилно да се каже - изпращат залеза ): И за финал: Наздраве с квалитетно местно пиво... Излишно е да казвам, че целта до края на седмицата е лавицата да се препълни от различни бири 34
Duke Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 И за финал: Наздраве с квалитетно местно пиво... Излишно е да казвам, че целта до края на седмицата е лавицата да се препълни от различни бири IMG_8972.jpg Спокойно можеш да останеш на Фленс, във всяка една от неговите разновидности и да не търсиш повече...
Младенови Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 На колко са децата? На 3 и половина и на 2 и малко Водим ги с нас почти навсякъде , но само с кола. Още не смеем да отидем по-далеч със самолет. 1
wilks Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 Кaто сме почнaли със зaлезите - зaлезът нaд с. Дряново, Родопи И вчерa от мaгистрaлaтa зa София Мaй ще е добре дa си нaпрaвим отделнa темa сaмо зa зaлези/изгреви/облaци нaд рaзличните местa, където обикaляме 12
alienad Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 Съзерцавам вихрено танцуващите последни есенни листа 22
captain_oveur Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 На 3 и половина и на 2 и малко Водим ги с нас почти навсякъде , но само с кола. Още не смеем да отидем по-далеч със самолет. Защо? Я смело напред! Нашият малкият това лято проходи и навърши 1 година в Индонезия, със самолет пропътува над 30000 километра, пътува с нощен влак Сингапур-Куала Лумпур, вози се на влак трета класа в Тайланд (който закъсня 3 часа)... Баткото пък навърши 5 в самолета Иначе той за пръв път летя, когато беше на година и девет месеца. Ошковите хлапета са още по-напред - те на 5 вече са обиколили земята И още много такива юнаци има - Красен Денев, на път, neuromancer... Аз продължавам да се каня да отворя тема за пътуване с деца 12
Младенови Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 Звучи много впечатляващо , ние много искаме да пътуваме с тях и много се радваме , когато са с нас.Досега сме били с тях на някои от Гръцките острови и Истанбул . Януари ще ходим в Порто и Мадрид /за първи път без децата / и след това искаме да ги вземем с нас на някое по ексзотично място извън Европа. Къде би било подходящо с малките през април,май или юни дайте идеи? 4
AlexandraKo Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 (редактирано) Съзерцавам вихрено танцуващите последни есенни листа Kapinovski_vodopad_lista.jpg Еййй, страхотна снимкааа! Чудесно - чудесна! Аз първо си помислих, че е картина, нарисувана от художник. Редактирано 23 ноември, 2015 от AlexandraKo 3
bat.galin Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 Благодаря, радвам се на снимката !За мен Къпиновския манастир е едно от най-вълшебните места в България ! 2
Ханку Брат Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 (редактирано) Aтланта,щата Джорджия,САЩ.При семейството ми за Деня на Благодарността.Снимки и впечатления по-късно. Редактирано 23 ноември, 2015 от Ханку Брат 7
ECC Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 Съзерцавам вихрено танцуващите последни есенни листа Kapinovski_vodopad_lista.jpg Да не пропуснеш догодина да я качиш за календара. 6
violeta Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 Аз продължавам да се каня да отворя тема за пътуване с деца Моля те, отваряй я час по-скоро да събираме кураж и идеи 2
Фил Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 .... Еха, много хубава профилна снимка! 7
Младенови Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 Моля те, отваряй я час по-скоро да събираме кураж и идеи Отварай ,моля те! Имаме нужда от инфо за децата и пътуванията Ние се интересуваме от превенциите към малария и др, тропически болести,къде е безопасно и тн. Искаме да знаем как да се предпазваме и къде децата биха се чувствали добре. Имаме нужда от идеи 2
noshtna_ptica Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 Отваряйте темата, че децата много бързо растат! 3
Лидия Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 На Шипхол в очакване за второ бордване тъй като след първоначалното такова и съответно чакане в самолета 40 мин не успяхме да излетим поради технически проблем и сега смяна на самолети и всичко отначало. А тъкмо ги похвалих,защото правиха анкета, събираха мнения преди качване и раздаваха лакомства. Важното да се приберем живи и здрави. 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега