Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:

Еййй, размазващо парти в Мелбърн! В момента тук е 5 сутринта, клуба е фрашкан, в пълна еуфория съм, а австралийците са ми новата любима нация и догодина ще се върна задължително. Единствено магеланците ви обичам повече :)

Въпреки че (засега) съм на 9 водки съм свеж като лимонче. Полина да тренира за следващата среща щото иначе няма да може да ми смогне :)

Капитане, наистина няма нужда от отделна тема. Не се чувствам по-специален от когото и да е било друг тук. Просто ми доставя истинско удоволствие да споделям пътешествията си с всички останали.

Пращам много усмивки на всички :)

• Харесвам 43
Публикувано:

Пием си виното и се радваме на Матеев :) ... и чакаме децата мааалко да пораснат

На колко са децата? :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Още по-лесно е да се направи тема: "Матеев все още не е бил в..."

По-добре да си дава парите за екскурзии,вместо за наркотици.

• Харесвам 2
Публикувано:

Еййй, размазващо парти в Мелбърн! В момента тук е 5 сутринта, клуба е фрашкан, в пълна еуфория съм, а австралийците са ми новата любима нация и догодина ще се върна задължително. Единствено магеланците ви обичам повече :)

Въпреки че (засега) съм на 9 водки съм свеж като лимонче. Полина да тренира за следващата среща щото иначе няма да може да ми смогне :)

Капитане, наистина няма нужда от отделна тема. Не се чувствам по-специален от когото и да е било друг тук. Просто ми доставя истинско удоволствие да споделям пътешествията си с всички останали.

Лелееее, ти мЪ уби :rolleyes: Че кога нахрани стоката в Аделейд, та   сколаса и  с 9  :O :O :O водки в  Мелбърн :unsure:

• Харесвам 7
Публикувано:

Е кажи ми как след такива фрази човек да не отиде да те види в Тайван в сряда? 

• Харесвам 5
Публикувано: (редактирано)

....Единствено магеланците ви обичам повече :)

9 водки!!! Там големите са кат наште малки, не можеш да ме оплашиш, но само да съм чула отказ за нашите си водчици с тебе.Няма да го преглътна лесно.

Матейкооооо...по makler ти изпращам целувки!!! :)

Редактирано от Polina
  • Харесвам 4
Публикувано:

Поздрави от датската ветровита пустош :)

Няколко тематични снимки от онзи ден.

Залез над Северно море:

post-127-0-66832600-1448238235_thumb.jpg

post-127-0-81185000-1448239024_thumb.jpg

Гигантите срещат залеза (или може би е по-правилно да се каже - изпращат залеза :) ):

post-127-0-46025400-1448238244_thumb.jpg

post-127-0-67400300-1448238260_thumb.jpg

post-127-0-70282100-1448239017_thumb.jpg

И за финал: Наздраве с квалитетно местно пиво... Излишно е да казвам, че целта до края на седмицата е лавицата да се препълни от различни бири :)

post-127-0-33520100-1448238470_thumb.jpg

• Харесвам 34
Публикувано:

И за финал: Наздраве с квалитетно местно пиво... Излишно е да казвам, че целта до края на седмицата е лавицата да се препълни от различни бири :)

attachicon.gifIMG_8972.jpg

Спокойно можеш да останеш на Фленс, във всяка една от неговите разновидности и да не търсиш повече... ;)

Публикувано:

На колко са децата? :)

На 3 и половина и на 2 и малко :) Водим ги с нас почти навсякъде , но само с кола. Още не смеем да отидем по-далеч със самолет. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Кaто сме почнaли със зaлезите - зaлезът нaд с. Дряново, Родопи

post-72-0-43458900-1448270994_thumb.jpg

post-72-0-83726200-1448271019_thumb.jpg

post-72-0-92364300-1448271043_thumb.jpg

И вчерa от мaгистрaлaтa зa София

post-72-0-68635100-1448271069_thumb.jpg

Мaй ще е добре дa си нaпрaвим отделнa темa сaмо зa зaлези/изгреви/облaци нaд рaзличните местa, където обикaляме :)

• Харесвам 12
Публикувано:

На 3 и половина и на 2 и малко :) Водим ги с нас почти навсякъде , но само с кола. Още не смеем да отидем по-далеч със самолет. 

Защо? :) Я смело напред! :) Нашият малкият това лято проходи и навърши 1 година в Индонезия, със самолет пропътува над 30000 километра, пътува с нощен влак Сингапур-Куала Лумпур, вози се на влак трета класа в Тайланд (който закъсня 3 часа)... Баткото пък навърши 5 в самолета :) Иначе той за пръв път летя, когато беше на година и девет месеца.

Ошковите хлапета са още по-напред - те на 5 вече са обиколили земята :) И още много такива юнаци има - Красен Денев, на път, neuromancer... :)

Аз продължавам да се каня да отворя тема за пътуване с деца :)

• Харесвам 12
Публикувано:

Звучи много впечатляващо :), ние много искаме да пътуваме с тях и много се радваме , когато са с нас.Досега сме били с тях на някои от Гръцките острови и Истанбул .

Януари ще ходим в Порто и Мадрид /за първи път без децата / и след това искаме да ги вземем с нас на някое по ексзотично място извън Европа. Къде би било подходящо с малките през април,май или юни дайте идеи?:)

• Харесвам 4

Съзерцавам вихрено танцуващите последни есенни листа

attachicon.gifKapinovski_vodopad_lista.jpg

Еййй, страхотна снимкааа! Чудесно - чудесна! :) Аз първо си помислих, че е картина, нарисувана от художник. :unsure:

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 3

Aтланта,щата Джорджия,САЩ.При семейството ми за Деня на Благодарността.Снимки и впечатления по-късно.

Редактирано от Ханку Брат
  • Харесвам 7
Публикувано:

Моля те, отваряй я час по-скоро да събираме кураж и идеи :)

Отварай ,моля те! Имаме нужда от инфо за децата и пътуванията :) Ние се интересуваме от превенциите към малария и др, тропически болести,къде е безопасно и тн. Искаме да знаем как да се предпазваме и къде децата биха се чувствали добре. Имаме нужда от идеи :)

• Харесвам 2
Публикувано:

На Шипхол в очакване за второ бордване тъй като след първоначалното такова и съответно чакане в самолета 40 мин не успяхме да излетим поради технически проблем и сега смяна на самолети и всичко отначало. А тъкмо ги похвалих,защото правиха анкета, събираха мнения преди качване и раздаваха лакомства. Важното да се приберем живи и здрави.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• stotan
    • Marisha
    • Kristian Desev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.