Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:

В момента съм на извънградското летище Авалон в очакване на полета си за Сидни, но сърцето ми остава в Мелбърн. Влюбих се в този град.

post-1175-0-12113300-1448313384_thumb.jpg

• Харесвам 26
Публикувано:

В момента съм на извънградското летище Авалон в очакване на полета си за Сидни, но сърцето ми остава в Мелбърн. Влюбих се в този град.

attachicon.gif2015-11-24 07.25.42.jpg

Сърцето ще ти остане в Австралия като цяло. Прекрасна страна!

• Харесвам 6
Публикувано:

В Рим. И съм възхитен. Аз си обичам Италия де, но Рим е нещо уникално. Благодаря на форума, бая изчетох преди да тръгна (въпреки че сбърках с квартала на хотела- до гарата Термини). Очарован съм отвсякъде, въпреки че вали и е студено. Красота!

• Харесвам 23
Публикувано:

Звучи много впечатляващо :), ние много искаме да пътуваме с тях и много се радваме , когато са с нас.Досега сме били с тях на някои от Гръцките острови и Истанбул .

Януари ще ходим в Порто и Мадрид /за първи път без децата / и след това искаме да ги вземем с нас на някое по ексзотично място извън Европа. Къде би било подходящо с малките през април,май или юни дайте идеи? :)

Моля те, отваряй я час по-скоро да събираме кураж и идеи :)

http://magelanci.com/topic/5738-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0/

отворих темата и споделих малко идеи от нашите пътувания

• Харесвам 3
Публикувано:

Лиде, страхотна снимка!

И докато сме на коледна вълна - в Мелбърн също здраво се готвят за празника. Даже вече слагаха украсите по улиците.

post-1175-0-41516200-1448365388_thumb.jpg

• Харесвам 17
Публикувано:

Вече вкъщи и днес на работа, ама хич не исках да се прибирам, но няма как трябва да се работи, че иначе няма пари за пътешествия... отплеснах се от темата. Исках да ви кажа,че мисията е изпълнена и Дядо Коледа праща много поздрави на всички магеланци, да бъдете все така добри и много да пътешествате. Каза да го посещаваме повече, че много се радвал да види приятелите си, особено тези, които не му идвали често на гости.

Лидия, освен да кажа, че снимката е прекрасна, искам и да попитам нещо: Даде ли ти подарък Дядо Коледа? :)

Вашето пътуване е като сбъдване на детска мечта!!!

• Харесвам 3
Публикувано:

Лидия, освен да кажа, че снимката е прекрасна, искам и да попитам нещо: Даде ли ти подарък Дядо Коледа? :)

Вашето пътуване е като сбъдване на детска мечта!!!

Да, така е, аз особено бях като едно голямо дете, как го гледах укокорено ;) Нямам подарък :( ама ми беше достатъчно мястото, на което се намирах ;) Само да вметна,че посещението при него е безплатно, но нямаш право да снимаш,ако искаш снимка те снима елф-фотограф и съответно цените започват от 20 евро нагоре... Подаръци подарява, ако си ги занесеш хах

• Харесвам 11
Публикувано:

Да, така е, аз особено бях като едно голямо дете, как го гледах укокорено ;)

Лидия, много се замислях за едно лапландско пътуване. Ако пуснеш един пътепис, ще зарадваш всички малки големи деца във форума, а те май не са малко :)  Така де, да знаем как стои въпроса с дядо Коледа...

• Харесвам 9
Публикувано:

Само да вметна,че посещението при него е безплатно, но нямаш право да снимаш,ако искаш снимка те снима елф-фотограф и съответно цените започват от 20 евро нагоре... Подаръци подарява, ако си ги занесеш хах

20Е... леко ми приседна, то бива комерс, ама... :)  някак ми се губи идеята за коледния дух.

• Харесвам 2
Публикувано:

Тъкмо пристигам на...работа. 4 дни по пътищата на Италия ииииии.... невероятен мач!!!!

Вчера се помотахме малко и из Верона, беше различно от предните ми ходения- доста по-малко туристи има по това време.

Та от летището на колата и на работа.

• Харесвам 5
Публикувано:

аз съм новоизлюпена.:)) с мои приятелки коментирахме за активен форум за пътешествия и ето че и аз съм тук. ние мислим да посетим обичайната Гърция за нова година.

• Харесвам 1
Публикувано:

Лидия, много се замислях за едно лапландско пътуване. Ако пуснеш един пътепис, ще зарадваш всички малки големи деца във форума, а те май не са малко :)  Така де, да знаем как стои въпроса с дядо Коледа...

Да, задължително ще напиша подробности само малко да се осъзная,че снощи много късно се прибрахме...

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

20Е... леко ми приседна, то бива комерс, ама... :)  някак ми се губи идеята за коледния дух.

Да, така си е, но като срещнеш белобрадият старец на това магическо място, а той топло те посрещне с хо хо забравяш за пари и всичко, поне аз така го почувствах. Все пак не го правим това всеки ден. Ние например дадохме 45 евро за снимките и видео клип на срещата ;)

Редактирано от Лидия
  • Харесвам 8
Публикувано:

Тайпе, 03:30 сутринта. След 3 поредни полета и общо 20 часа път най-сетне пристигнах в Тайван и сега се настаних в хотела.

post-1175-0-82277300-1448393323_thumb.jpg

По път минах през едно магазинче да си взема нещо за вечеря и цените бяха четворно по-ниски от Австралия. Освежаващо начало...

Лека нощ от мен :)

• Харесвам 24
Публикувано:

Като не давате знамето, ще се снимам със заглавната на сайта :lol:

attachicon.gifIMG_9071.JPG

В самото начало, едно време, мислех че се бъзикаш че си фен на кърлинга :)

• Харесвам 5

В Prosciutteria, Рим. Очаквам плато от ей тези мръвчици и сиренца :-) днес бях във Ватикана, то бива арт, геометрия, симетрия, история ама то това е нещо нечовешко. Много харесвам Рим, а не е фул с туристи по това време. И е толкова по-евтино от Франция!!

post-1318-0-85357700-1448481557_thumb.jpg

Редактирано от Kaloyan89
  • Харесвам 25

До преди два дни в Китай (тази страна се развива с нечовешки темпове :O, нищо общо с това отпреди 4 год.), а от вчера в Камбоджа:

post-883-0-64569200-1448513411_thumb.jpg

post-883-0-17470500-1448513517_thumb.jpg

post-883-0-57188200-1448514124_thumb.jpg

post-883-0-89102600-1448513770_thumb.jpg

post-883-0-13916800-1448514337_thumb.jpg

post-883-0-70801800-1448514392_thumb.jpg

Познато място за доста хора тук, но за мен новост.

Редактирано от Petkan
  • Харесвам 37

Привет от Макао!

Държа в ръчичка късметлийските си $20 и се отправям към едно от казината. Стискайте ми палци :)

post-1175-0-39424400-1448610988_thumb.jpg

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 27
Публикувано:

Привет от Макао!

Държа в ръчичка късметлийските си $20 и се отправям към едно от казината. Стискайте ми палци :)

10 на втора дузина и 10 на 7/черно ! ;)

Стискаме!

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.