Георги Матеев Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 В момента съм на извънградското летище Авалон в очакване на полета си за Сидни, но сърцето ми остава в Мелбърн. Влюбих се в този град. 26
П.Кръстев Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 В момента съм на извънградското летище Авалон в очакване на полета си за Сидни, но сърцето ми остава в Мелбърн. Влюбих се в този град. 2015-11-24 07.25.42.jpg Сърцето ще ти остане в Австралия като цяло. Прекрасна страна! 6
Kaloyan89 Публикувано: 23 ноември, 2015 Публикувано: 23 ноември, 2015 В Рим. И съм възхитен. Аз си обичам Италия де, но Рим е нещо уникално. Благодаря на форума, бая изчетох преди да тръгна (въпреки че сбърках с квартала на хотела- до гарата Термини). Очарован съм отвсякъде, въпреки че вали и е студено. Красота! 23
На път Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Звучи много впечатляващо , ние много искаме да пътуваме с тях и много се радваме , когато са с нас.Досега сме били с тях на някои от Гръцките острови и Истанбул . Януари ще ходим в Порто и Мадрид /за първи път без децата / и след това искаме да ги вземем с нас на някое по ексзотично място извън Европа. Къде би било подходящо с малките през април,май или юни дайте идеи? Моля те, отваряй я час по-скоро да събираме кураж и идеи http://magelanci.com/topic/5738-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0/ отворих темата и споделих малко идеи от нашите пътувания 3
Популярно мнение Лидия Публикувано: 24 ноември, 2015 Популярно мнение Публикувано: 24 ноември, 2015 Вече вкъщи и днес на работа, ама хич не исках да се прибирам, но няма как трябва да се работи, че иначе няма пари за пътешествия... отплеснах се от темата. Исках да ви кажа,че мисията е изпълнена и Дядо Коледа праща много поздрави на всички магеланци, да бъдете все така добри и много да пътешествате. Каза да го посещаваме повече, че много се радвал да види приятелите си, особено тези, които не му идвали често на гости. 52
Ellena Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Дядо Коледа!!! Истински !!! Прекрасна снимка! 8
Георги Матеев Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Лиде, страхотна снимка! И докато сме на коледна вълна - в Мелбърн също здраво се готвят за празника. Даже вече слагаха украсите по улиците. 17
Mary Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Вече вкъщи и днес на работа, ама хич не исках да се прибирам, но няма как трябва да се работи, че иначе няма пари за пътешествия... отплеснах се от темата. Исках да ви кажа,че мисията е изпълнена и Дядо Коледа праща много поздрави на всички магеланци, да бъдете все така добри и много да пътешествате. Каза да го посещаваме повече, че много се радвал да види приятелите си, особено тези, които не му идвали често на гости. Лидия, освен да кажа, че снимката е прекрасна, искам и да попитам нещо: Даде ли ти подарък Дядо Коледа? Вашето пътуване е като сбъдване на детска мечта!!! 3
Лидия Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Лидия, освен да кажа, че снимката е прекрасна, искам и да попитам нещо: Даде ли ти подарък Дядо Коледа? Вашето пътуване е като сбъдване на детска мечта!!! Да, така е, аз особено бях като едно голямо дете, как го гледах укокорено Нямам подарък ама ми беше достатъчно мястото, на което се намирах Само да вметна,че посещението при него е безплатно, но нямаш право да снимаш,ако искаш снимка те снима елф-фотограф и съответно цените започват от 20 евро нагоре... Подаръци подарява, ако си ги занесеш хах 11
Яничка Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Да, така е, аз особено бях като едно голямо дете, как го гледах укокорено Лидия, много се замислях за едно лапландско пътуване. Ако пуснеш един пътепис, ще зарадваш всички малки големи деца във форума, а те май не са малко Така де, да знаем как стои въпроса с дядо Коледа... 9
Tedy Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Само да вметна,че посещението при него е безплатно, но нямаш право да снимаш,ако искаш снимка те снима елф-фотограф и съответно цените започват от 20 евро нагоре... Подаръци подарява, ако си ги занесеш хах 20Е... леко ми приседна, то бива комерс, ама... някак ми се губи идеята за коледния дух. 2
Тони Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Тъкмо пристигам на...работа. 4 дни по пътищата на Италия ииииии.... невероятен мач!!!! Вчера се помотахме малко и из Верона, беше различно от предните ми ходения- доста по-малко туристи има по това време. Та от летището на колата и на работа. 5
vasilena Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 аз съм новоизлюпена.) с мои приятелки коментирахме за активен форум за пътешествия и ето че и аз съм тук. ние мислим да посетим обичайната Гърция за нова година. 1
Лидия Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Лидия, много се замислях за едно лапландско пътуване. Ако пуснеш един пътепис, ще зарадваш всички малки големи деца във форума, а те май не са малко Така де, да знаем как стои въпроса с дядо Коледа... Да, задължително ще напиша подробности само малко да се осъзная,че снощи много късно се прибрахме... 2
Лидия Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 (редактирано) 20Е... леко ми приседна, то бива комерс, ама... някак ми се губи идеята за коледния дух. Да, така си е, но като срещнеш белобрадият старец на това магическо място, а той топло те посрещне с хо хо забравяш за пари и всичко, поне аз така го почувствах. Все пак не го правим това всеки ден. Ние например дадохме 45 евро за снимките и видео клип на срещата Редактирано 24 ноември, 2015 от Лидия 8
miropenkov Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Съзерцавам вихрено танцуващите последни есенни листа Kapinovski_vodopad_lista.jpg Направо за корица! 3
Георги Матеев Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Тайпе, 03:30 сутринта. След 3 поредни полета и общо 20 часа път най-сетне пристигнах в Тайван и сега се настаних в хотела. По път минах през едно магазинче да си взема нещо за вечеря и цените бяха четворно по-ниски от Австралия. Освежаващо начало... Лека нощ от мен 24
Георги Матеев Публикувано: 25 ноември, 2015 Публикувано: 25 ноември, 2015 Храмът Longshan в Тайпе. 33
Meidj Публикувано: 25 ноември, 2015 Публикувано: 25 ноември, 2015 Като не давате знамето, ще се снимам със заглавната на сайта 32
Георги Публикувано: 25 ноември, 2015 Автор Публикувано: 25 ноември, 2015 Като не давате знамето, ще се снимам със заглавната на сайта IMG_9071.JPG В самото начало, едно време, мислех че се бъзикаш че си фен на кърлинга 5
Kaloyan89 Публикувано: 25 ноември, 2015 Публикувано: 25 ноември, 2015 (редактирано) В Prosciutteria, Рим. Очаквам плато от ей тези мръвчици и сиренца :-) днес бях във Ватикана, то бива арт, геометрия, симетрия, история ама то това е нещо нечовешко. Много харесвам Рим, а не е фул с туристи по това време. И е толкова по-евтино от Франция!! Редактирано 25 ноември, 2015 от Kaloyan89 25
Petkan Публикувано: 26 ноември, 2015 Публикувано: 26 ноември, 2015 (редактирано) До преди два дни в Китай (тази страна се развива с нечовешки темпове , нищо общо с това отпреди 4 год.), а от вчера в Камбоджа: Познато място за доста хора тук, но за мен новост. Редактирано 26 ноември, 2015 от Petkan 37
Георги Матеев Публикувано: 27 ноември, 2015 Публикувано: 27 ноември, 2015 (редактирано) Привет от Макао! Държа в ръчичка късметлийските си $20 и се отправям към едно от казината. Стискайте ми палци Редактирано 27 ноември, 2015 от Георги Матеев 27
Фил Публикувано: 27 ноември, 2015 Публикувано: 27 ноември, 2015 Привет от Макао! Държа в ръчичка късметлийските си $20 и се отправям към едно от казината. Стискайте ми палци 10 на втора дузина и 10 на 7/черно ! Стискаме! 3
AlexandraKo Публикувано: 27 ноември, 2015 Публикувано: 27 ноември, 2015 10 на втора дузина и 10 на 7/черно ! Стискаме! Хич недей да стискаш, той вече ги е удесеторил ;) 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега