Petkan Публикувано: 27 ноември, 2015 Публикувано: 27 ноември, 2015 Ако се позабави още малко с отчета, може да се окаже, че е заработил за околосветско пътешествие 3
ruwenzogy Публикувано: 27 ноември, 2015 Публикувано: 27 ноември, 2015 До преди два дни в Китай (тази страна се развива с нечовешки темпове , нищо общо с това отпреди 4 год.), а от вчера в Камбоджа: IMG_6211.JPG IMG_6276.JPG IMG_6331.JPG IMG_6337.JPG IMG_6333.JPG IMG_6336.JPG Познато място за доста хора тук, но за мен новост. Бирма, или Лаос? Да помагаме, ама то все хубаво... Ванг Виенг - меката на активитетата..... 16
Tedy Публикувано: 27 ноември, 2015 Публикувано: 27 ноември, 2015 Снощи с Меркел...таковата Ти какво таковаш Меркел. 5
mililia Публикувано: 27 ноември, 2015 Публикувано: 27 ноември, 2015 (редактирано) Аз пък замръкнах в Болония. Още нищо не съм разгледала, но пък за това се наядох порядъчно при "Валерио". Редактирано 27 ноември, 2015 от mililia 17
Sun4o Публикувано: 27 ноември, 2015 Публикувано: 27 ноември, 2015 Ти какво таковаш Меркел. Аааа, опазил ме Господ...Монтирахме, осветявахме, вурстчета, вайсбиЪъ, Коледа е да го е.а Бирма, или Лаос? Да помагаме, ама то все хубаво...Ванг Виенг - меката на активитетата..... SDC17432.JPG SDC17310 - Copy.JPG Докторе, много вимета бе... 8
T.E.Lawrence Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 а от вчера в Камбоджа: Тези главоци упорито продължават да слагат въженца и летвички. Както решиха да секат и дърветата из храмовете, май скоро нищо автентично няма да остане.
christuff Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 Khaosan road, Bangkok - жената ми разреши да изпия една бира. 30
Георги Матеев Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 Загубих $100 в казината на Macau, но пък беше много забавна и дълга нощ Сега съм на летището и се радвам на 2-часовото закъснение на Air Asia полета към Манила. Не се шегувам, закъснението наистина ми дойде идеално, че имам малко работа онлайн... А и десертите в Plaza Premium Lounge са престъпно вкусни И докато съм още на азиатска вълна - малко гледки от Тайван от онзи ден. 48
mu_ry Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 аз скромно , скромно съм в Пловдив след вчерашния ужасен ден, днешния ни изненада дажеи със слънце 24
captain_oveur Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 (редактирано) аз скромно , скромно съм в Пловдив след вчерашния ужасен ден, днешния ни изненада дажеи със слънце В Пловдив ли си? Баси... Сега остава да кажеш, че си била на дефилето на виното! Редактирано 28 ноември, 2015 от captain_oveur 1
ECC Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 Khaosan road, Bangkok - жената ми разреши да изпия една бира. 20151127_212330.jpg Помоли я от името на всички съфорумци да ти разреши още една. 6
mu_ry Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 В Пловдив ли си? Баси... Сега остава да кажеш, че си била на дефилето на виното! в Пловдив, да, но се борих с паветата иаз стария град с количка не победих аз, обаче 5
captain_oveur Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 в Пловдив, да, но се борих с паветата иаз стария град с количка не победих аз, обаче Полина, Люба Ризова, Булпа, домосед и Александра Ко харесват това. Аз също :) 4
Lyubina Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 Коледните базар(и) в Дюселдорф. Денят беше прекрасен, хапнахме, пийнахме, поразходихме се... и накрая си скъсахме нервите докато излезем от града, но то това май си е обичайно за Дюселдорф. 5
БраниB Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 Коледните базар(и) в Дюселдорф. Денят беше прекрасен, хапнахме, пийнахме, поразходихме се... и накрая си скъсахме нервите докато излезем от града, но то това май си е обичайно за Дюселдорф. Задръстванията са легендарни в Дюселдорф и Франкфурт. Ако живееш в хубавите предградия, понякога сутрин ти трябват 3 часа, за да минеш 25-30 км до работа...
Ханку Брат Публикувано: 29 ноември, 2015 Публикувано: 29 ноември, 2015 Ню Орлиънс, щата Луизиана, САЩ, на брега на Мисисипи, слушам джаз в невероятното изпълнение на уличен бенд. 29
Lyubina Публикувано: 29 ноември, 2015 Публикувано: 29 ноември, 2015 Задръстванията са легендарни в Дюселдорф и Франкфурт. Ако живееш в хубавите предградия, понякога сутрин ти трябват 3 часа, за да минеш 25-30 км до работа... Почти като в Брюксел. Но тук подобни неща се случват само в делнични дни. Центърът на града е затворен за автомобили и щеш не щеш, вървиш.
Polina Публикувано: 29 ноември, 2015 Публикувано: 29 ноември, 2015 След вчерашното дефилиране по калдъръмите на стария град в Пловдив, днес се разходихме до с.Чурен: 18
Petkan Публикувано: 30 ноември, 2015 Публикувано: 30 ноември, 2015 Последен ден в Чианг Май. За съжаление пристигнахме един ден след края на фестивала и фенерите ги видяхме само на снимки Последвахме препоръките и стъпките на други магеланци и общо взето посетихме най-интересните места - Night bazaar, храмът Wat Prasingh, Sunday Market-а, храмът Wat Prathat Doi Suthep Bhubing Palace Tiger Kingdom И стигнахме до Long neck Karen..., където ни спряха с някакъв измислен вход от 500 бата. Все пак това е едно нищо и никакво селце с някоя и друга дългошиеста баба и поне според мен такава такса си е рекет към белия турист. Съгласен съм с входните такси за зоо, ботаник и подобни, където работят много хора, а животните и растенията си искат поддръжката, но за това село... Все едно да трябва да плащам вход, ако искам да вляза в с.Чурен от предния пост, примерно... Виж, ако искаш да се снимаш с някоя баба редно е да платиш/оставиш нещо или закупиш някой сувенир. Мнооого комерсиално според мен. 26
Sun4o Публикувано: 30 ноември, 2015 Публикувано: 30 ноември, 2015 Ние пък нещо объркахме полета и от Берлин се озовахме в Чикаго, вместо в София. Следва седмица с американска мъка и изпразване на джобове, че Съкровището се е наточила Коледно. Дано до сбирката улучим полетите 19
Фил Публикувано: 30 ноември, 2015 Публикувано: 30 ноември, 2015 .... и изпразване на джобове, че Съкровището се е наточила Коледно. ... но пък си осигуряваш спокойни и щастливи коледни-новогодишни празници 5
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2015 Публикувано: 30 ноември, 2015 Ние пък нещо объркахме полета и от Берлин се озовахме в Чикаго, вместо в София. Следва седмица с американска мъка и изпразване на джобове, че Съкровището се е наточила Коледно. Дано до сбирката улучим полетите Е, ако не улучите, вземате си едно самальотче под наем и ви кара напраааааво на магеланската сбирка. ;)
Duke Публикувано: 30 ноември, 2015 Публикувано: 30 ноември, 2015 ... но пък си осигуряваш спокойни и щастливи коледни-новогодишни празници Не е сигурно, не е сигурно, а опцията с връщане в магазина е непостижимо далеч, което пък ме подсети за двата подаръка от "Семейство Сопрано", но това е тема за друг разговор...
Mary Публикувано: 2 декември, 2015 Публикувано: 2 декември, 2015 Нюрнберг! Приказно е! Снимките не могат да предадат аромата, който се носи по всички улици! 41
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега