Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:

До преди два дни в Китай (тази страна се развива с нечовешки темпове :O, нищо общо с това отпреди 4 год.), а от вчера в Камбоджа:

attachicon.gifIMG_6211.JPG

attachicon.gifIMG_6276.JPG

attachicon.gifIMG_6331.JPG

attachicon.gifIMG_6337.JPG

attachicon.gifIMG_6333.JPG

attachicon.gifIMG_6336.JPG

Познато място за доста хора тук, но за мен новост.

Бирма, или Лаос?   Да помагаме, ама то все хубаво...

Ванг Виенг - меката на активитетата.....

post-146-0-39925100-1448636308_thumb.jpg

post-146-0-52208300-1448636403_thumb.jpg

• Харесвам 16
Публикувано: (редактирано)

Аз пък замръкнах в Болония.

Още нищо не съм разгледала, но пък за това се наядох порядъчно при "Валерио".

Редактирано от mililia
  • Харесвам 17
Публикувано:

Ти какво таковаш Меркел. :lol:

Аааа, опазил ме Господ...

Монтирахме, осветявахме, вурстчета, вайсбиЪъ, Коледа е да го е.а

Бирма, или Лаос?   Да помагаме, ама то все хубаво...Ванг Виенг - меката на активитетата.....

attachicon.gifSDC17432.JPG

attachicon.gifSDC17310 - Copy.JPG

Докторе, много вимета бе...:)
  • Харесвам 8
Публикувано:

а от вчера в Камбоджа:

Тези главоци упорито продължават да слагат въженца и летвички. :( Както решиха да секат и дърветата из храмовете, май скоро нищо автентично няма да остане. 

Публикувано:

Загубих $100 в казината на Macau, но пък беше много забавна и дълга нощ :) Сега съм на летището и се радвам на 2-часовото закъснение на Air Asia полета към Манила. Не се шегувам, закъснението наистина ми дойде идеално, че имам малко работа онлайн... А и десертите в Plaza Premium Lounge са престъпно вкусни :)

И докато съм още на азиатска вълна - малко гледки от Тайван от онзи ден.

post-1175-0-72038200-1448710539_thumb.jpg

post-1175-0-33260000-1448710552_thumb.jpg

post-1175-0-46445300-1448710562_thumb.jpg

post-1175-0-05982000-1448710528_thumb.jpg

post-1175-0-20244500-1448710571_thumb.jpg

post-1175-0-32270800-1448710581_thumb.jpg

• Харесвам 48
Публикувано: (редактирано)

аз скромно , скромно съм в Пловдив :) след вчерашния ужасен ден, днешния ни изненада дажеи със слънце :)

В Пловдив ли си?

Баси...

Сега остава да кажеш, че си била на дефилето на виното!

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 1
Публикувано:

В Пловдив ли си?

Баси...

Сега остава да кажеш, че си била на дефилето на виното!

в Пловдив, да, но се борих с паветата иаз стария град с количка :) не победих аз, обаче :)

• Харесвам 5
Публикувано:

в Пловдив, да, но се борих с паветата иаз стария град с количка :) не победих аз, обаче :)

Полина, Люба Ризова, Булпа, домосед и Александра Ко харесват това. Аз също :) :) :)

• Харесвам 4
Публикувано:

Коледните базар(и) в Дюселдорф. Денят беше прекрасен, хапнахме, пийнахме, поразходихме се... и накрая си скъсахме нервите докато излезем от града, но  то това май си е обичайно за Дюселдорф.

• Харесвам 5
Публикувано:

Коледните базар(и) в Дюселдорф. Денят беше прекрасен, хапнахме, пийнахме, поразходихме се... и накрая си скъсахме нервите докато излезем от града, но  то това май си е обичайно за Дюселдорф.

Задръстванията са легендарни в Дюселдорф и Франкфурт. Ако живееш в хубавите предградия, понякога сутрин ти трябват 3 часа, за да минеш 25-30 км до работа...

Публикувано:

Задръстванията са легендарни в Дюселдорф и Франкфурт. Ако живееш в хубавите предградия, понякога сутрин ти трябват 3 часа, за да минеш 25-30 км до работа...

Почти като в Брюксел. Но тук подобни неща се случват само в делнични дни. Центърът на града е затворен за автомобили и щеш не щеш, вървиш. :)

Публикувано:

Последен ден в Чианг Май. За съжаление пристигнахме един ден след края на фестивала и фенерите ги видяхме само на снимки :( Последвахме препоръките и стъпките на други магеланци и общо взето посетихме най-интересните места - Night bazaar, храмът Wat Prasingh, Sunday Market-а, храмът Wat Prathat Doi Suthep

post-883-0-45950400-1448872387_thumb.jpg

Bhubing Palace

post-883-0-30763100-1448872567_thumb.jpg

Tiger Kingdom

post-883-0-26417800-1448872942_thumb.jpg

И стигнахме до Long neck Karen..., където ни спряха с някакъв измислен вход от 500 бата. Все пак това е едно нищо и никакво селце с някоя и друга дългошиеста баба и поне според мен такава такса си е рекет към белия турист. Съгласен съм с входните такси за зоо, ботаник и подобни, където работят много хора, а животните и растенията си искат поддръжката, но за това село... :O Все едно да трябва да плащам вход, ако искам да вляза в с.Чурен от предния пост, примерно... Виж, ако искаш да се снимаш с някоя баба редно е да платиш/оставиш нещо или закупиш някой сувенир. Мнооого комерсиално според мен.

post-883-0-16913800-1448873780_thumb.jpg

• Харесвам 26
Публикувано:

Ние пък нещо объркахме полета и от Берлин се озовахме в Чикаго, вместо в София. Следва седмица с американска мъка и изпразване на джобове, че Съкровището се е наточила Коледно.

Дано до сбирката улучим полетите:)

• Харесвам 19
Публикувано:

.... и изпразване на джобове, че Съкровището се е наточила Коледно.

... но пък си осигуряваш спокойни и щастливи коледни-новогодишни празници :biggrin:

• Харесвам 5
Публикувано:

Ние пък нещо объркахме полета и от Берлин се озовахме в Чикаго, вместо в София. Следва седмица с американска мъка и изпразване на джобове, че Съкровището се е наточила Коледно.

Дано до сбирката улучим полетите :)

Е, ако не улучите, вземате си едно самальотче под наем и ви кара напраааааво на магеланската сбирка. ;) ;) ;)

Публикувано:

... но пък си осигуряваш спокойни и щастливи коледни-новогодишни празници :biggrin:

Не е сигурно, не е сигурно, а опцията с връщане в магазина е непостижимо далеч, което пък ме подсети за двата подаръка от "Семейство Сопрано", но това е тема за друг разговор... :P

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• jorocontrola
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.