rik4o Публикувано: 4 декември, 2015 Публикувано: 4 декември, 2015 (редактирано) В Дубай... Тук поваля сняг за празника им и понатрупа. Ходихме на плаж! Редактирано 4 декември, 2015 от rik4o 29
Георги Матеев Публикувано: 4 декември, 2015 Публикувано: 4 декември, 2015 Макар и с леко закъснение, но все пак - малко гледки от Макао. 46
Роца Публикувано: 5 декември, 2015 Публикувано: 5 декември, 2015 Вчера бях в Париж (за първи път след атентатите). Явно много хора са отложили/отказали пътуванията си, понеже в петък към 19ч, пред Коледа на площад Конкорд имаше само 200-300 души, а на коледния базар на Шанз-Елизе човек се разминаваше безпроблемно. Прилагам снимки на коледната украса от района (извинявам се за качеството, толкова успях с телефона): Най-потресаващото за мен, обаче, беше изгасналата Айфелова кула. Част от Париж я нямаше. 26
БраниB Публикувано: 5 декември, 2015 Публикувано: 5 декември, 2015 Вчера бях в Париж (за първи път след атентатите). Явно много хора са отложили/отказали пътуванията си, понеже в петък към 19ч, пред Коледа на площад Конкорд имаше само 200-300 души, а на коледния базар на Шанз-Елизе човек се разминаваше безпроблемно. Прилагам снимки на коледната украса от района (извинявам се за качеството, толкова успях с телефона): Най-потресаващото за мен, обаче, беше изгасналата Айфелова кула. Част от Париж я нямаше. О, това е толкова тъжно. Париж ми е любимият град, макар и да не живея там. Но и аз се замислих, кога бих отишла отново.
Lyubina Публикувано: 5 декември, 2015 Публикувано: 5 декември, 2015 Според мен сега е идеалното време да се разходи човек до Париж, то едва ли ще повторят пак по същите места. За съжаление при нас е невъзможно сега да се тръгне, но ако имахме време, това щеше да ми е първата дестинация. В Брюксел знаете ли колко е спокойно? Само дето има момченца с автомати по улиците, пред сградите, хотелите и в метрото. Ама номерът е да не им обръщате внимание, ако ви действат депресиращо. 6
Mary Публикувано: 5 декември, 2015 Публикувано: 5 декември, 2015 Мюнхен! Много красиво, много хора, много ядене... Редуваме глювайн, наденици, бира и пържоли. 47
Георги Матеев Публикувано: 6 декември, 2015 Публикувано: 6 декември, 2015 И малко снимки от Манила. Църквата "Свети Августин" Катедралата Мемориалът "Манила 1945" Из улиците на Интрамурос 41
Mary Публикувано: 6 декември, 2015 Публикувано: 6 декември, 2015 T1, разкатаха ни от проверкаПричина? Аз летях преди няколко дни и нямаше нищо необичайно.
bad kid Публикувано: 6 декември, 2015 Публикувано: 6 декември, 2015 Причина? Аз летях преди няколко дни и нямаше нищо необичайно. Не казаха. Всички ни събуваха. Отваряха ми и куфара. На Буве също отваряха и ровиха. 1
Alexander Публикувано: 6 декември, 2015 Публикувано: 6 декември, 2015 На края на похода в клисурата Маска-Тенерифе, отсреща е Ла Гомера. 18
bad kid Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 Вече в най-любимият град на света - Париж 6
bad kid Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 AccorHotels arena в Париж. 2 ра вечер с U2,... има пълно щастие 17
rik4o Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 На края на похода в клисурата Маска-Тенерифе, отсреща е Ла Гомера.image.jpg А как е океанът край Лос Гигантес? Спокоен или бурен? Защото точно там е мястото, където в лодката на път от Puerto de los Gigantes към малкото плажче под Маска заради огромни вълни не успях и да си помисля да извадя фотоапарата и да снимам грандиозните скали откъм океана просто защото щях да излетя зад борда. Доста екстремен спомен си ми е, незабравим! 2
Георги Матеев Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 Привет от Люксембург. Коледният базар е в разгара си, виенското колело не спира да се върти, а както Mary вече каза: Много красиво, много хора, много ядене...Редуваме глювайн, наденици, бира и пържоли. ... и десетки видове сладки нещица 26
noshtna_ptica Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 Хм, тази кула-въртележка май е задължителен атрибут за всеки коледен базар? Ама пък е красивооооо... 1
Alexander Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 А как е океанът край Лос Гигантес? Спокоен или бурен? Защото точно там е мястото, където в лодката на път от Puerto de los Gigantes към малкото плажче под Маска заради огромни вълни не успях и да си помисля да извадя фотоапарата и да снимам грандиозните скали откъм океана просто защото щях да излетя зад борда. Доста екстремен спомен си ми е, незабравим! Беше много спокоен, като езеро. Имаше много къпещи се на плажа и от лодките в залива, включително където съм аз, скачаха хора в океана. 2
Гост Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 ... а както Mary вече каза... Не ви е срам... Хапнете и пийнете и за нас
stanimir Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 Не ви е срам... Хапнете и пийнете и за нас Бе бягай кой знае каква е скъпотия 3
Гост Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 Бе бягай кой знае каква е скъпотия Не ти се вързах В къщи съм си, бееее... За разлика от други гаднюхи. Да не е офтопик и да не ме подгонят
Mary Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 Сигурно трябва да отворя тема ... какво опитахме този път на Коледните базари в Германия! ... ... и десетки видове сладки нещица ... Не ми се сеща за всичките сладки неща, които изядох там ... то не бяха меденки, щолени, гофрети, нещо като мекици, шоколади, торти, щрудели, сладки ядки, ягоди в шоколад и т.н. Не ви е срам... Хапнете и пийнете и за нас Ох, как да ви призная ... ние хапнахме и пийнахме ... за цяла група направо! Специален поздрав, за тези, дето сте си в къщи, пък ви се вижда и скъпо! Да предупредя, да не надничат бременните и сладокусните! И сега, ако някой се чуди ... да кажа, че не сме посетили нито един музей или забележителност, освен коледни базари и заведения. 25
Георги Матеев Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 Не ми се сеща за всичките сладки неща, които изядох там ... то не бяха меденки, щолени, гофрети, нещо като мекици, шоколади, торти, щрудели, сладки ядки, ягоди в шоколад и т.н. Ох, как да ви призная ... ние хапнахме и пийнахме ... за цяла група направо! И сега, ако някой се чуди ... да кажа, че не сме посетили нито един музей или забележителност, освен коледни базари и заведения. Мдааааааааа, явно и двамата сме правили едно и също - тъпкали сме се до несвяст Ама как да устои човек като е толкова вкусно... Иначе успяхме да посетим и 3-4 забележителности, та поне щракнахме знамето из люксембургско P.S. Тоя грил бар ми беше любим... Ех тези коледни базари 10
Георги Матеев Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 Бе бягай кой знае каква е скъпотия В чест на истината... не е особено скъпо. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега