Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:

В Галакси Макао. Сутринта в Гуанджоу, а на обяд на шопинг в Зухай. Тежък ден... Чака ме кабаре довечера.... Ще гледам Табу за първи път.

• Харесвам 7
Публикувано: (редактирано)

В България, в очакване на коледа в Германия гр. Ерфурт, заминавам на 19.12.2015 и за съжаление ще изпусна предколедната магеланска сбирката , освен това съм в процес на плануване на 2 седмици на остров бали през май :)

Допълнително ще пиша с молба за съвети относно остров  Бали.

Когато се върна от Германия ще публикувам снимки от коледата

там :)

Редактирано от Десита
Публикувано:

Привет от влака Болоня-Рим. На път съм за летище Фиумичино, откъдето летя за Амстердам след 4 часа.

Интернетът струваше символичния 1 цент - италианските железници получават похвала :)

post-1175-0-06208500-1449836830_thumb.jpg

• Харесвам 17
Публикувано:

Интернетът струваше символичния 1 цент - италианските железници получават похвала :)

E не можа ли малко да е свалиш тази цена?! :)  :rolleyes:

• Харесвам 5
Публикувано:

Привет от влака Болоня-Рим. На път съм за летище Фиумичино, откъдето летя за Амстердам след 4 часа.

Казваш, за по-пряко към Амстердам от Болоня през Рим? :lol:

Относно интернет във Frecciarossa-та, всичко зависи от това какъв клас билети си купил. След малко повече от две седмици ще пътувам по обратната линия от Рим към Болоня с безплатен аперитив, снакс и интернет за скромната сума от 19 евро на човек... :P

След малко повече от две седмици ще пътувам по обратната линия от Рим към Болоня с безплатен аперитив, снакс и интернет за скромната сума от 19 евро на човек... :P

Не можа ли и ти да свалиш цената :)

След 2 седмици имат 2 билета на цената на един B)

http://www.trenitalia.com/tcom-en/Offers/2x1-Special-Offer

Редактирано от Двуцветко

Не можа ли и ти да свалиш цената :)

След 2 седмици имат 2 билета на цената на един B)

http://www.trenitalia.com/tcom-en/Offers/2x1-Special-Offer

При мен пътуванията винаги са на конкретни дати и за съжаление в това отношение не мога да бъда гъвкав. От друга страна, без да съм проверявал съм почти убеден, че дори горната оферта не може да бие цена от 19 евро на човек от Рим до Болоня с "Premium" клас билет за Frecciarossa... ;)

П.П.: Както и очаквах. Най-ниска цена от "само" 56 евро за два билета срещу 38 евро, които аз съм платил за същото...

post-53-0-44245300-1449842226_thumb.png

Редактирано от Duke
  • Харесвам 3

Казваш, за по-пряко към Амстердам от Болоня през Рим? :lol:

Относно интернет във Frecciarossa-та, всичко зависи от това какъв клас билети си купил. След малко повече от две седмици ще пътувам по обратната линия от Рим към Болоня с безплатен аперитив, снакс и интернет за скромната сума от 19 евро на човек... :P

Ами каквото се налага :) А и не ме заболя много за тоя 1 цент за интернет... Това плащане е май по-скоро за идентификация.

Иначе влак Римини-Болоня-Рим (директно до летището) ми излезна €12 по някаква мега промо тарифа. И после полета Рим-Амстердам още €16. Та общо €28 за Римини-Амстердам.

Допълнителният стимул да предпочета римското летище са трите Дайнърс бизнес салона, които макар и доста скромни - все пак вършат работа.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 10

В Панама Сити. И толкова не ни харесва тук - нито страната, нито хората - че последните 2 часа търсихме полети от тук до по-близките латиноамерикански държави. И толкова се бяхме зарадвали на едни билети до Меделин (Medellin) от 127$ за 15-26 декември от Панама Сити, но уви се оказаха кеширани данни.

Редактирано от Childish
  • Харесвам 8
Публикувано:

В Панама Сити. И толкова не ни харесва тук - нито страната, нито хората - че последните 2 часа търсихме полети от тук до по-близките латиноамерикански държави. И толкова се бяхме зарадвали на едни билети до Меделин (Medellin) от 127$ за 15-26 декември от Панама Сити, но уви се оказаха кеширани данни.

Защо така? Няма ли нищо интересно, което да компенсира?Аз не че съм се запътила натам, но след твоето мнение, направо ще зачертая тази дестинация. :blush:

Публикувано:

Добро утро от леко мъгливото Римини!

Толкова да го обичам това Римини - мъгливо, слънчево, всякакво... Толкова ти завиждам благородно, Жорка...

Учих в кампуса на Болонския университет точно в Римини преди години и сърцето ми е там! Има вероятност да правим сбирка с колегите от университета през март в Римини и ако се случи - ще ви се похваля :) Сега е само работен план! 

• Харесвам 5
Публикувано:

... В едно кафененце в Болоня,където пих макиато,приготвено от барист, стигна финала на шампионатабна Италия. Голям кеффф. А и Болоня е прекрасна!

• Харесвам 13
Публикувано:

Сигурно проблемът е в нас, че имахме по-големи очаквания.

Давайте към Сан Блас островите. Аз съм сигурен, че сте ги включили, но можете да стоите там по-дълго.

• Харесвам 2
Публикувано:

В Панама Сити. И толкова не ни харесва тук - нито страната, нито хората - 

... че и панамените шапки даже не са оттук  :(

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Niceday
    • blueriver
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.