Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Джапанки / бански в раницата и след малко и аз излитам към Мавриций :)

Чудя се само комитетът по посрещането в лицето на vlady, Tedy и wilks дали се е погрижил за червен килим и духова музика... или просто веднага ще се почваме с местния ром :)

• Харесвам 32
Връзка към коментар

Чудя се само комитетът по посрещането в лицето на vlady, Tedy и wilks дали се е погрижил за червен килим и духова музика... или просто веднага ще се почваме с местния ром :)

Аз мисля, че ще има и ром, и музика. ;) Е, може да не е духова, ама, какво ти пука? Важното е, че ще си сред приятели.

Пожелавам ви да си изкарате пре-лест-но! ;) ;)

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Хaхa ти товa от лaунджa нa Diners в Истaнбул ли го писa бе, пaлaвник? Или още от София. Преди мaлко точно пихме по едно, и се чукнaхме зa теб, предстaвяйки си кaк очaквaш след десетинa чaсa полет дa кaцнеш нa летището нa Мaвриций, дa те метнем нa колaтa, и директно дa отпрaшим към плaжовете нa Blue Bay ;)

После ще се нaстaнявaш, и ще пиеш от местния ром, имa време и нa Бъдни вечер, и нa Коледa :)

A музикaтa ще е тaкaвa, кaквaто ти донесеш :P

Aйде лек полет, и до съвсем скоро

Редактирано от wilks
  • Харесвам 13
Връзка към коментар

Поздрави от коледен Париж :-)

Поздравите да са съпроводени със снимки, моля! :)

Калояне, дай малко красота, та и ние да се порадваме на Коледен Париж. Не пази гледките само за себе си ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Е, поздрави и от Брюксел - Лювен! :) Слънчево-дъждовен, с температури от 13-14С и вятър, както обикновено. Страхотна Коледа пожелавам на всички!

Снимка след малко.

Редактирано от Lyubina
  • Харесвам 12
Връзка към коментар

Хийтроу терминал 2, голямото пътуване предстои, следващите 2 дена преди достигане на крайна точка Мелбърн ще прекараме по летища и самолети. Весела Коледа на всички магеланци :)

• Харесвам 17
Връзка към коментар

У дома. На трапезата с най-близките ми хора. За жалост точно в такива моменти усещаме и липсата на онези, които вече ги няма.

Имайте топлина в душите и бъдете винаги там, където искате!

• Харесвам 20
Връзка към коментар

Първо къпaне зa мен в Индийския океaн :)

А,бе в тоя Мавриций табели "Къпането след употреба на алкохол абсолютно забранено!",нема ли?

Редактирано от Emil Chakalov
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   10 магеланци

• iMari
    • traveler
    • nevidima999
    • stebal
    • stotan
    • домосед
    • Marisha
    • rik4o
    • bibi
    • muchachote
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.