infinity Публикувано: 27 декември, 2015 Сподели Публикувано: 27 декември, 2015 Малко сняг, въпреки топлото време. Безбог, Пирин. 36 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 декември, 2015 Сподели Публикувано: 27 декември, 2015 (редактирано) стига, стига, ама ей показа се слънцето за 2 часа днес и пак мъгла Ми че, заповядай при нас в Южните щати,днеска си беше за плаж)П.П. Къде ни се загуби Биг МаГ? Редактирано 27 декември, 2015 от AlexandraKo 3 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 27 декември, 2015 Сподели Публикувано: 27 декември, 2015 (редактирано) Някой поиска сняг - вчера от Mt. Seymour. Мъжът ми и дъщеря ми искаха да играят със снега, тук в града няма слава Богу Технически въпрос - защо ми обръща тази снимка когато тя е вертикална? С нов телефон съм, със стария не се е случвало. Редактирано 27 декември, 2015 от Травеолани 19 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 27 декември, 2015 Сподели Публикувано: 27 декември, 2015 Мрачно-облачен и ветровит след-Коледен Брюж: Това не мога да го обърна, нещо системата не "респондва" 15 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 28 декември, 2015 Относно обърнатите снимки съм писал тук: http://magelanci.com/topic/1942-няколко-препоръки-за-писане-във-форума/?p=119194 А и не е зле цялата тема да се попрехвърли, полезни неща има в нея 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 декември, 2015 Сподели Публикувано: 28 декември, 2015 Днес се качихме на 2100 м. на Le Maïdo - вулканичен връх над градчето Saint Paul. Панорамата беше повече от впечатляваща. 37 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 28 декември, 2015 Сподели Публикувано: 28 декември, 2015 Вече втори ден в Мелбьрн и се чудя къде е лятото, около 20 градуса, духа, че и даже валя. Ето малко снимки от ГОР, голямо търсене на коали, но накрая успяхме да видим. За съжаление един от най интересният участък на пътят е затворен поради голям пожар около Лорн. 20 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 28 декември, 2015 Сподели Публикувано: 28 декември, 2015 На Сребърното езеро до Стара Загора. Слънце, красота и спокойствие! 18 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 28 декември, 2015 Сподели Публикувано: 28 декември, 2015 (редактирано) Диоклецианополис. Слънчице и опит за самоубийство чрез преяждане. Редактирано 28 декември, 2015 от Zaro 13 Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 28 декември, 2015 Сподели Публикувано: 28 декември, 2015 Ехххххххххх, само да кажа, много завиждам на всички, които са на температура +30 и имат вода и пясък 14 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 28 декември, 2015 Сподели Публикувано: 28 декември, 2015 Пaнорaмен изглед по зaлез от терaсaтa ни в Сен Пиер, Реюнион И от яхтеното пристaнище нa грaдa, с плaжa 41 Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 28 декември, 2015 Сподели Публикувано: 28 декември, 2015 Невероятно е 5 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 декември, 2015 Сподели Публикувано: 28 декември, 2015 Наистина голяма красота е по тези острови. 6 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 29 декември, 2015 Сподели Публикувано: 29 декември, 2015 Относно обърнатите снимки съм писал тук: http://magelanci.com/topic/1942-няколко-препоръки-за-писане-във-форума/?p=119194 А и не е зле цялата тема да се попрехвърли, полезни неща има в нея Прочетох в другата тема, моят проблем не е такъв. Снимката ми в оригинал си е вертикална, когато я прикачих тук се обърна. А в тази тема с търсачката не намирам нищо за обърнати снимки... Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 29 декември, 2015 Сподели Публикувано: 29 декември, 2015 Ето и две снимки от днес, отново от Сиймор. Слънчев ден, макар и много студен! 34 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 29 декември, 2015 Сподели Публикувано: 29 декември, 2015 Ехххххххххх, само да кажа, много завиждам на всички, които са на температура +30 и имат вода и пясък ...и цимент, и чакъл... 8 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 29 декември, 2015 Сподели Публикувано: 29 декември, 2015 Ето и две снимки от днес, отново от Сиймор. Слънчев ден, макар и много студен! image.jpg image.jpg В първия момент си помислих,че втората снимка е от Лалето на Витоша,а това отдолу е мъглива София.Викам си"Ура,ще се карат ски" ,ама не... 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 29 декември, 2015 Сподели Публикувано: 29 декември, 2015 Прочетох в другата тема, моят проблем не е такъв. Снимката ми в оригинал си е вертикална, когато я прикачих тук се обърна. А в тази тема с търсачката не намирам нищо за обърнати снимки... Най-вероятно не са записани вертикални, а телефона автоматично си ги обръща, а форума не. Свали я на компютъра и виж как е ориентирана. 2 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 29 декември, 2015 Сподели Публикувано: 29 декември, 2015 След мрачната, мъглива София, Малта ме посрещна с коледно-новогодишна украса и много слънце. Поздрави от слънчева Валета. За съжаление нета е отвратителен, така че снимки догодина 20 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 30 декември, 2015 Сподели Публикувано: 30 декември, 2015 (редактирано) След неравностойна битка със студа, вятъра и настигнал ме швеЦки грип...на приятно кафенце в Рьоскилде, Дания. Извинявам се на преждепишещите, че се намесвам с тия селски дестинацийки... Редактирано 30 декември, 2015 от Sun4o 30 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 30 декември, 2015 Сподели Публикувано: 30 декември, 2015 След неравностойна битка със студа, вятъра и настигнал ме швеЦки грип...на приятно кафенце в Рьоскилде, Дания. Извинявам се на преждепишещите, че се намесвам с тия селски дестинацийки... Доста неуместно постване от някаква си Данийка 7 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 30 декември, 2015 Сподели Публикувано: 30 декември, 2015 Ех тази Дания бе, мине се , не мине и някой гнил магеланец се озове там , щом и домосед успя да я посети, какво да говорим повече Ако направят Carlsberg-a, 2 евро по кръчмите обещам да размисля, дали да не ида P.S. оздравявай Sun4o , мисълта за Азия ще те топли и крепи 4 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 30 декември, 2015 Сподели Публикувано: 30 декември, 2015 на приятно кафенце в Рьоскилде, Дания. Надявам се,че си доволен от престоя си в "Голямото село" и също като един аристократ си се разходил по Staendertorvet. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 30 декември, 2015 Сподели Публикувано: 30 декември, 2015 От ноември не бях стигал до плажа в Пуерто де ла Крус, но днес не му се размина. 24 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 30 декември, 2015 Сподели Публикувано: 30 декември, 2015 Ето и две снимки от днес, отново от Сиймор. Слънчев ден, макар и много студен! image.jpg image.jpg чудесна пудра, нарушете я! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега