Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

стига, стига, ама ей показа се слънцето за 2 часа днес и пак мъгла

Ми че, заповядай при нас в Южните щати,днеска си беше за плаж:))

П.П. Къде ни се загуби Биг МаГ?:(

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Някой поиска сняг - вчера от Mt. Seymour. Мъжът ми и дъщеря ми искаха да играят със снега, тук в града няма слава Богу :)

post-2024-0-23535900-1451237828_thumb.jpeg

post-2024-0-57545200-1451238010_thumb.jpeg

Технически въпрос - защо ми обръща тази снимка когато тя е вертикална? С нов телефон съм, със стария не се е случвало.

Редактирано от Травеолани
  • Харесвам 19
Връзка към коментар

Относно обърнатите снимки съм писал тук: http://magelanci.com/topic/1942-няколко-препоръки-за-писане-във-форума/?p=119194

А и не е зле цялата тема да се попрехвърли, полезни неща има в нея :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Днес се качихме на 2100 м. на Le Maïdo - вулканичен връх над градчето Saint Paul. Панорамата беше повече от впечатляваща.

post-1175-0-88356600-1451301195_thumb.jpg

• Харесвам 37
Връзка към коментар

Вече втори ден в Мелбьрн и се чудя къде е лятото, около 20 градуса, духа, че и даже валя. Ето малко снимки от ГОР, голямо търсене на коали, но накрая успяхме да видим. За съжаление един от най интересният участък на пътят е затворен поради голям пожар около Лорн.post-2133-0-11071600-1451304136_thumb.jpgpost-2133-0-26967600-1451304233_thumb.jpg

• Харесвам 20
Връзка към коментар

Относно обърнатите снимки съм писал тук: http://magelanci.com/topic/1942-няколко-препоръки-за-писане-във-форума/?p=119194

А и не е зле цялата тема да се попрехвърли, полезни неща има в нея :)

Прочетох в другата тема, моят проблем не е такъв. Снимката ми в оригинал си е вертикална, когато я прикачих тук се обърна.

А в тази тема с търсачката не намирам нищо за обърнати снимки...

Връзка към коментар

Ето и две снимки от днес, отново от Сиймор. Слънчев ден, макар и много студен!

attachicon.gifimage.jpg

attachicon.gifimage.jpg

В първия момент си помислих,че втората снимка е от Лалето на Витоша,а това отдолу е мъглива София.Викам си"Ура,ще се карат ски" :),ама не...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Прочетох в другата тема, моят проблем не е такъв. Снимката ми в оригинал си е вертикална, когато я прикачих тук се обърна.

А в тази тема с търсачката не намирам нищо за обърнати снимки...

Най-вероятно не са записани вертикални, а телефона автоматично си ги обръща, а форума не. Свали я на компютъра и виж как е ориентирана.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

След мрачната, мъглива София, Малта ме посрещна с коледно-новогодишна украса и много слънце. Поздрави от слънчева Валета. За съжаление нета е отвратителен, така че снимки догодина :)

• Харесвам 20
Връзка към коментар

След неравностойна битка със студа, вятъра и настигнал ме швеЦки грип...на приятно кафенце в Рьоскилде, Дания.

Извинявам се на преждепишещите, че се намесвам с тия селски дестинацийки...

post-1316-0-98868400-1451484010_thumb.jpeg

Редактирано от Sun4o
  • Харесвам 30
Връзка към коментар

След неравностойна битка със студа, вятъра и настигнал ме швеЦки грип...на приятно кафенце в Рьоскилде, Дания.

Извинявам се на преждепишещите, че се намесвам с тия селски дестинацийки...

Доста неуместно постване от някаква си Данийка :umbrage:

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Ех тази Дания бе, мине се , не мине и някой гнил магеланец се озове там , щом и домосед успя да я посети, какво да говорим повече :) Ако направят Carlsberg-a, 2 евро по кръчмите обещам да размисля, дали да не ида :) P.S. оздравявай Sun4o , мисълта за Азия ще те топли и крепи :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

на приятно кафенце в Рьоскилде, Дания.

Надявам се,че си доволен от престоя си в "Голямото село" и също като един аристократ си се разходил по Staendertorvet. ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• muchachote
    • DaBo
    • домосед
    • iaia_mama
    • bibi
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.