Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

След 4дневен престой в Реюнион, отново нa летището в Мaвриций.

По рaзписaние, след около 5 чaсa трябвaше дa излетим обрaтно към Бългaрия през Истaнбул, но мaй имa зaкъснение, и все пaк ще посрещнем Новa годинa нa Мaвриций :P

Приключението приключвa :)

post-72-0-41719200-1451564778_thumb.jpg

post-72-0-90407800-1451562605_thumb.jpg

post-72-0-22967300-1451562871_thumb.jpg

Редактирано от wilks
  • Харесвам 23
Връзка към коментар
След 4дневен престой в Реюнион, отново нa летището в Мaвриций.

По рaзписaние, след около 5 чaсa трябвaше дa излетим обрaтно към Бългaрия през Истaнбул, но мaй имa зaкъснение, и все пaк ще посрещнем Новa годинa нa Мaвриций :P

Приключението приключвa :)

Направо си търсете кръчма за НГ вечер.Току-що един приятел от Истанбул ми показа по Скайп-а какъв сняг вали.Каза,че съобщили,че има отменени над 200 полета.

Така че,приключението не приключва:)

Май не се получи точно цитат.но .......

Редактирано от Emil Chakalov
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Закъснението може да е, защото в Истанбул вали сняг. А от предишни години знам, че летище Ататюрк не се справя добре със снеговалеж. http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/ Камери на живо от Истанбул.

Редактирано от Diana Doncheva
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Закъснението може да е, защото в Истанбул вали сняг. А от предишни години знам, че летище Ататюрк не се справя добре със снеговалеж. http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/ Камери на живо от Истанбул.

Не ползват ли Бургас за резервно летище? ;) 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Надявам се,че си доволен от престоя си в "Голямото село" и също като един аристократ си се разходил по Staendertorvet. ;)

Краси, ми не забелязваш ли с какъв премрежено - благосклонен поглед ни гледа:)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Технически въпрос - защо ми обръща тази снимка когато тя е вертикална? С нов телефон съм, със стария не се е случвало.

Травеолани,

И аз минах през този проблем и с фотоапарата, и с телефона, и с таблета.Значи, като снимаш с някое от тези устройства, ако обектът е висок, го обръщаш на тясната страна.Устройството си ги позиционира нормално в паметта, но, ако поставяш снимката тук, тя излиза легнала. И няма как да се завърти във форума.

Аз правя така - свалям я на десктопа, с някоя от програмите я обръщам, запаметявам и тогава слагам във форума.Даже, понякога на десктопа излиза нормално, а във форума - пак обратно.Превъртам я няколко пъти до нормално, запаметявам и така става нормално и тук. Дано го обясних разбрано.:(

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

[

Направо си търсете кръчма за НГ вечер.Току-що един приятел от Истанбул ми показа по Скайп-а какъв сняг вали.Каза,че съобщили,че има отменени над 200 полета.

Така че,приключението не приключва:) ..

Е, поне турците ни нaхрaнихa безплaтно, сегa ще видим кaкво може дa се нaпрaви по въпросa и с компенсaциите зa зaкъснелия с повече от 4 чaсa полет (не зaлaгaм много, че ще се получи, но ще опитaме). Тa нaкрaя може дa се окaжем с безплaтно цялото товa предновогодишно екзотично пътувaне до Мaвриций и Реюнион :rolleyes:

A междувременно Уилки си хaпвa кремчетa, и пийвa отбрaни ромове с колa в Nenuphar лaунджa (с Diners офертaтa) нa летището :P

post-72-0-11774000-1451582759_thumb.jpg

Редактирано от wilks
  • Харесвам 20
Връзка към коментар

Технически въпрос - защо ми обръща тази снимка когато тя е вертикална? С нов телефон съм, със стария не се е случвало.

Травеолани,

И аз минах през този проблем и с фотоапарата, и с телефона, и с таблета.Значи, като снимаш с някое от тези устройства, ако обектът е висок, го обръщаш на тясната страна.Устройството си ги позиционира нормално в паметта, но, ако поставяш снимката тук, тя излиза легнала. И няма как да се завърти във форума.

Аз правя така - свалям я на десктопа, с някоя от програмите я обръщам, запаметявам и тогава слагам във форума.Даже, понякога на десктопа излиза нормално, а във форума - пак обратно.Превъртам я няколко пъти до нормално, запаметявам и така става нормално и тук. Дано го обясних разбрано.:(

Благодаря, мисля че проблемът е, че новият телефон обръща снимките, без дори аз да разбера. Аз много рядко чета/пиша през компютъра, винаги през iPhone и iPad, едва ли ще имам време да ги свалям. Ще измисля нещо.

Иначе ме кефи много как в този форум посрещаме Нова Година във всички части на света, в различни часови зони. Лидия виждам вече я е посрещнала, а на мен ми е все още далечно. Тук е 10:20 сутринта, закусваме и тепърва ще се приготвяме :).

Весело посрещане на НГ на всички :)

Редактирано от Травеолани
  • Харесвам 8
Връзка към коментар

А пък аз съм на работа,но за сметка на това, ето какво видяха очите ми,докато тялото мръзнеше.

Казанлък посреща новата 2016 г.

post-259-0-03053500-1451629641_thumb.jpg

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 27
Връзка към коментар

Красене, това от Тюлбето ли е снимано?

Не приятелю,не е снимано от Тюлбето.Снимките са направени от часовниковата кула на поделението.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не приятелю,не е снимано от Тюлбето.Снимките са направени от часовниковата кула на поделението.

Ако това е I-ви район, нека и Домосед да изкаже спомени, но май вече нищо не е същото в родната казарма... :(

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   6 магеланци

• stotan
    • домосед
    • Marisha
    • rik4o
    • bibi
    • muchachote
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.