cck Публикувано: 30 декември, 2015 Сподели Публикувано: 30 декември, 2015 Коледни поздрави на живо от Кейп Канаверал. Днес няма излитащи космически кораби няма, но магиланци има 31 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 30 декември, 2015 Сподели Публикувано: 30 декември, 2015 чудесна пудра, нарушете я! Нарушена беше 2 Връзка към коментар
akair Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 Малко в скучния Франкфурт: 14 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 Може би, защото изкарах във Франкфурт и околностите му близо 2 месеца преди време, но за мен там изобщо не е скучно Сантимент вероятно 3 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 (редактирано) След 4дневен престой в Реюнион, отново нa летището в Мaвриций. По рaзписaние, след около 5 чaсa трябвaше дa излетим обрaтно към Бългaрия през Истaнбул, но мaй имa зaкъснение, и все пaк ще посрещнем Новa годинa нa Мaвриций Приключението приключвa Редактирано 31 декември, 2015 от wilks 23 Връзка към коментар
Ханку Брат Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 За първи път в Турция, няколко часа в Одрин. 11 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 Честита Нова Година от Сидни на всички магеланци! Здраве и много пътешествия 28 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 (редактирано) След 4дневен престой в Реюнион, отново нa летището в Мaвриций.По рaзписaние, след около 5 чaсa трябвaше дa излетим обрaтно към Бългaрия през Истaнбул, но мaй имa зaкъснение, и все пaк ще посрещнем Новa годинa нa Мaвриций Приключението приключвa Направо си търсете кръчма за НГ вечер.Току-що един приятел от Истанбул ми показа по Скайп-а какъв сняг вали.Каза,че съобщили,че има отменени над 200 полета. Така че,приключението не приключва Май не се получи точно цитат.но ....... Редактирано 31 декември, 2015 от Emil Chakalov 4 Връзка към коментар
Diana Doncheva Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 (редактирано) Закъснението може да е, защото в Истанбул вали сняг. А от предишни години знам, че летище Ататюрк не се справя добре със снеговалеж. http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/ Камери на живо от Истанбул. Редактирано 31 декември, 2015 от Diana Doncheva 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 Закъснението може да е, защото в Истанбул вали сняг. А от предишни години знам, че летище Ататюрк не се справя добре със снеговалеж. http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/ Камери на живо от Истанбул. Не ползват ли Бургас за резервно летище? 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 Надявам се,че си доволен от престоя си в "Голямото село" и също като един аристократ си се разходил по Staendertorvet. Краси, ми не забелязваш ли с какъв премрежено - благосклонен поглед ни гледа 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 (редактирано) Технически въпрос - защо ми обръща тази снимка когато тя е вертикална? С нов телефон съм, със стария не се е случвало. Травеолани, И аз минах през този проблем и с фотоапарата, и с телефона, и с таблета.Значи, като снимаш с някое от тези устройства, ако обектът е висок, го обръщаш на тясната страна.Устройството си ги позиционира нормално в паметта, но, ако поставяш снимката тук, тя излиза легнала. И няма как да се завърти във форума. Аз правя така - свалям я на десктопа, с някоя от програмите я обръщам, запаметявам и тогава слагам във форума.Даже, понякога на десктопа излиза нормално, а във форума - пак обратно.Превъртам я няколко пъти до нормално, запаметявам и така става нормално и тук. Дано го обясних разбрано. Редактирано 31 декември, 2015 от AlexandraKo Връзка към коментар
Nicro Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 (редактирано) В момента съм в Сиатъл и си чакам самолета за Денвър Редактирано 31 декември, 2015 от Nicro 12 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 (редактирано) [ Направо си търсете кръчма за НГ вечер.Току-що един приятел от Истанбул ми показа по Скайп-а какъв сняг вали.Каза,че съобщили,че има отменени над 200 полета. Така че,приключението не приключва .. Е, поне турците ни нaхрaнихa безплaтно, сегa ще видим кaкво може дa се нaпрaви по въпросa и с компенсaциите зa зaкъснелия с повече от 4 чaсa полет (не зaлaгaм много, че ще се получи, но ще опитaме). Тa нaкрaя може дa се окaжем с безплaтно цялото товa предновогодишно екзотично пътувaне до Мaвриций и Реюнион A междувременно Уилки си хaпвa кремчетa, и пийвa отбрaни ромове с колa в Nenuphar лaунджa (с Diners офертaтa) нa летището Редактирано 31 декември, 2015 от wilks 20 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 Роже съобщава във ФБ за ужасни неща в Йордания. Явно празнуването в Петра е провалено. 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 (редактирано) Технически въпрос - защо ми обръща тази снимка когато тя е вертикална? С нов телефон съм, със стария не се е случвало. Травеолани, И аз минах през този проблем и с фотоапарата, и с телефона, и с таблета.Значи, като снимаш с някое от тези устройства, ако обектът е висок, го обръщаш на тясната страна.Устройството си ги позиционира нормално в паметта, но, ако поставяш снимката тук, тя излиза легнала. И няма как да се завърти във форума. Аз правя така - свалям я на десктопа, с някоя от програмите я обръщам, запаметявам и тогава слагам във форума.Даже, понякога на десктопа излиза нормално, а във форума - пак обратно.Превъртам я няколко пъти до нормално, запаметявам и така става нормално и тук. Дано го обясних разбрано. Благодаря, мисля че проблемът е, че новият телефон обръща снимките, без дори аз да разбера. Аз много рядко чета/пиша през компютъра, винаги през iPhone и iPad, едва ли ще имам време да ги свалям. Ще измисля нещо. Иначе ме кефи много как в този форум посрещаме Нова Година във всички части на света, в различни часови зони. Лидия виждам вече я е посрещнала, а на мен ми е все още далечно. Тук е 10:20 сутринта, закусваме и тепърва ще се приготвяме . Весело посрещане на НГ на всички Редактирано 31 декември, 2015 от Травеолани 8 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 Весело посрещане на Нова година от нас и от Мадрид тук е облачно , но приятно топло, вече два дни не спиране да обикаляме 14 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 Роже съобщава във ФБ за ужасни неща в Йордания. Явно празнуването в Петра е провалено. За какво става на въпрос? Връзка към коментар
ECC Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 Троян За много години на всички! 13 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 1 януари, 2016 Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 (редактирано) От София, за много години! Редактирано 1 януари, 2016 от clete 12 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 януари, 2016 Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 (редактирано) А пък аз съм на работа,но за сметка на това, ето какво видяха очите ми,докато тялото мръзнеше. Казанлък посреща новата 2016 г. Редактирано 1 януари, 2016 от krasen_denev 27 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 1 януари, 2016 Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 Красене, това от Тюлбето ли е снимано? Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 януари, 2016 Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 Красене, това от Тюлбето ли е снимано? Не приятелю,не е снимано от Тюлбето.Снимките са направени от часовниковата кула на поделението. 3 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 1 януари, 2016 Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 Не приятелю,не е снимано от Тюлбето.Снимките са направени от часовниковата кула на поделението. Ако това е I-ви район, нека и Домосед да изкаже спомени, но май вече нищо не е същото в родната казарма... 1 Връзка към коментар
hristov.hb Публикувано: 1 януари, 2016 Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 В родния край с най-близките. 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега