Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Роцоооооооооооооооо... Текнаха ми лигите, бе  :lol: Чудна година да имаш. Дано някога се видим. Кефиш. Във Франция, ако може... хахахаххаах

Хубава година и на теб, Рейни! :)

Виждането може да се уреди, ей го къде е Ламаншът ;). Пък после ще видим и за виното...

Редактирано от Роца
Връзка към коментар

Чичен Ица. 30тина градуса и преяждаме с всевъзможни юкатански манджи :)

attachicon.gifimage.jpeg

Завижд,завижд,завиииииижд:)

А днес в южните щати при нас е -6, в северните не знам как е.:(

Така я мразя зимата,мечтата ми е да живея нейде, дето целогодишно се шляпа бос,гол и усмихнат:)

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Разходката из Малта продължава, а времето е все така пролетно. Днес отиваме към Мдина и Рабат.

А това е вечерна гледка от хотела ни в Слиема:

post-1175-0-35604100-1451897440_thumb.jpg

• Харесвам 27
Връзка към коментар

Разходката из Малта продължава, а времето е все така пролетно. Днес отиваме към Мдина и Рабат.

А това е вечерна гледка от хотела ни в Слиема:

attachicon.gif2016-01-02 17.48.02.jpg

Снощи четох пътеписа на Зани и открих нещо ново и интересно за мен, което се комбинира с Мдина и Рабат - San Anton gardens(градините на Президентския дворец).

Редактирано от Eti*
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

... след 22 градуса на Червено море и 3 на върха на Петра съм на малко под нулата в София.
Сънчо, върнах се :)  ще разказвам в другата тема, а сега за Честита нова година на всички магеланци с пожелание за успешна 2016 год. и безброй пътешествия Ви предлагам две новогодишни панорами от:

крепостта Масада

post-662-0-21511000-1451980392_thumb.jpg

и пустинята Wadi Rum

post-662-0-55999500-1451980430_thumb.jpg

• Харесвам 41
Връзка към коментар

Някой май ни пише от Слънчев бряг? Като гледам цвета на водата...

Бурно беше морето, от тази страна на острова.

Ето едно сеноте. Такива в околията на Слънчев бряг няма :)

image.jpeg

• Харесвам 39
Връзка към коментар

.... на днешния ден според библейската легенда е покръстен Исус Христос във водите на река Йордан. Моето покръстване в река Йордан бе само няколко дни по-рано. На 30 декември... :)

post-662-0-19040600-1452067215_thumb.jpg

post-662-0-20821600-1452067242_thumb.jpg

post-662-0-91078300-1452067278_thumb.jpg

• Харесвам 33
Връзка към коментар

В самолетчето на Air Serbia... което в случая се явява моят спасител от дъждовна и студена София.

След Белград продължавам към Гьотеборг->Лондон->Сан Франциско. И после към крайната цел: Хавай.

• Харесвам 31
Връзка към коментар

Ами да, Хавай, къде другаде през януари! :)

дъждовна и студена София <> Хавай.

Лека извадка за климата, за да си представим по-добре разликата:

" Представете си място, на което никога не ви е прекалено горещо или твърде студено, а е винаги “много добре”. Със своите топли и леки пасати, меки температури и слънчеви небеса, Хавай е идеалното място за почивка, което можете да посетите през цялата година. В повечето случаи бански костюми, къси блузки и панталонки ще бъдат идеалното ви облекло, но ако се разхождате по брега вечер, може да ви се наложи да си вземете леко яке..."

Ех-ех! Приятно изкарване!

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Съвсем бях забравил, че сърбите празнуват коледа по стар календар.

Преди малко се настаних в къщата за гости на симпатично семейство на средна възраст (напълно непознати, резервирах стаята онлайн). Получих любезна покана от тях и неочаквано се озовах на семейна трапеза по случай бъдни вечер, която се пада точно днес.

Така и така пропуснах българската коледа заради пътуването до Мавриций, та сега явно получих втори шанс :) А това определено печели приза за най-интересен транзит. Честита коледа и наздраве от Белград!

• Харесвам 29
Връзка към коментар

Добро утро от Гьотеборг GOT - летището с една от най-добрите директни гледки към пистата, които съм виждал някога.

attachicon.gif2016-01-07 09.55.46.jpg

Абе Георги, ти няма ли някой ден да се логнеш от България?

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Добро утро от Сан Франциско!

Да се оплача - часовата разлика ме събори и безславно си проспах 14-те транзитни часа тук без да се разходя. Така или иначе този красив град изисква поне няколко дни, та ще се върна специално друг път.

Сега ме очаква мазничка закуска по американски в съседната на хотела закусвалня. След 3 часа излитам към Лос Анджелис, а после за полета до Хонолулу успях да си взема стратегическо място до прозореца и нямам търпение да снимам гледки :)

• Харесвам 16
Връзка към коментар

На кратка разходка из Виена. Не е лоша, но си има кал почти като в София. Колите са в един цвят - кален-кафяв.

Аз Виена отдавна съм я обявил като потенциален участник в Топ 10 на най-скучните градове в Европа...

Сега ме очаква мазничка закуска по американски в съседната на хотела закусвалня.

На това му се вика бръндж... :P

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз Виена отдавна съм я обявил като потенциален участник в Топ 10 на най-скучните градове в Европа...

На това му се вика бръндж... :P

А какво е бръндж?

Различно ли е от брънч?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• oli_mali
    • nadia
    • Мрън
    • Radnev
    • montex
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.