AlexandraKo Публикувано: 8 януари, 2016 Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 (редактирано) Тъй, тъй, брънч, грешката при изписване е моя...Ааааа, рекох да не е разлика в изговарянето - нещо като шедюл и скеджул . Редактирано 8 януари, 2016 от AlexandraKo Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 8 януари, 2016 Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 Аз Виена отдавна съм я обявил като потенциален участник в Топ 10 на най-скучните градове в Европа... кошмарно скучен град 2 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 Привет от Нова Зеландия, големи красоти са тук 28 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 Ма там верно се ходело надолу с главата 18 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 Ма там верно се ходело надолу с главата Хахахахаххахаха Ааааа, рекох да не е разлика в изговарянето - нещо като шедюл и скеджул . Алекс, как я нацели баш тая дума, дето всеки път различно я изговарям - и по двата начина, които си споменала. Направо ме усмихна кошмарно скучен град А аз никога не съм била във Виена. Имах илюзии, че е красива... Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 А аз никога не съм била във Виена. Имах илюзии, че е красива... Само преди Коледа. Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 Хахахахаххахаха Алекс, как я нацели баш тая дума, дето всеки път различно я изговарям - и по двата начина, които си споменала. Направо ме усмихна А аз никога не съм била във Виена. Имах илюзии, че е красива... Красива е! Била съм лятото, и пролетта и страшно ми хареса. Има невероятни архитектурни творения! На Великден пък пред операта бяха поставили огромни екрани и предаваха на живо. 3 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 10 януари, 2016 Сподели Публикувано: 10 януари, 2016 На мен Виена винаги ми харесва. Има нещо чисто и същевременно величествено, елегантно макар и на моменти изглеждащо леко претрупано, в този град. Била съм доста често през годините и винаги намирам по нещичко ново, което да ме очарова. 3 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 10 януари, 2016 Сподели Публикувано: 10 януари, 2016 А аз никога не съм била във Виена. Имах илюзии, че е красива... отиди и виж, имам приятели, които много харесват Виена мене ме разочарова, липсва нещото, което търся задължително в един град - joie de vivre, което го има в Италия, Франция, Испания... не ми харесват и многото просяци, някои от които са доста нагли, щяхме да се сбием с едни БГ цигани недалече от катедралата Връзка към коментар
Duke Публикувано: 10 януари, 2016 Сподели Публикувано: 10 януари, 2016 Всъщност, Виена е великолепен град, стига погледът непрекъснато да бъде насочен нагоре към покривите на сградите... 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 10 януари, 2016 Сподели Публикувано: 10 януари, 2016 Всъщност, Виена е великолепен град, стига погледът непрекъснато да бъде насочен нагоре към покривите на сградите... и да не се общува с местните... Връзка към коментар
Duke Публикувано: 10 януари, 2016 Сподели Публикувано: 10 януари, 2016 Не, аз съм напълно сериозен! Няма по-съвършен (в архитектурно отношение) град от Виена, когато опре до покриви, корнизи и орнаменти... и да не се общува с местните... Това също е вярно, за съжаление... 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 10 януари, 2016 Сподели Публикувано: 10 януари, 2016 За мене такъв град е Бордо. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 януари, 2016 Сподели Публикувано: 10 януари, 2016 Алоха от Пърл Харбър, Хавай. 43 Връзка към коментар
Популярно мнение Sara Публикувано: 10 януари, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 януари, 2016 Да върна малко в основната тема с поздрав за всички със собствено мнение от днешната ни разходка по скалите в Тюленово 52 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 януари, 2016 Сподели Публикувано: 10 януари, 2016 Алоха от Пърл Харбър, Хавай. Внимавай и се оглеждай за японски самолети! 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 януари, 2016 Сподели Публикувано: 10 януари, 2016 Малко градски гледки от Хонолулу (плажовете ще са в отделен пост). Първата снимка е двореца на последния хавайски крал. 46 Връзка към коментар
cck Публикувано: 10 януари, 2016 Сподели Публикувано: 10 януари, 2016 Бахамите. Насау. Снимките от градската част по-нататък 48 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 11 януари, 2016 Сподели Публикувано: 11 януари, 2016 Междувременно магеланското знаме вече може да се похвали с хавайски тен А аз не чак толкова (упорито се пазя да не изгоря). 38 Връзка към коментар
cck Публикувано: 11 януари, 2016 Сподели Публикувано: 11 януари, 2016 Корабът ни (Magesty of the Seas). и парламента в Насау. 35 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 12 януари, 2016 Сподели Публикувано: 12 януари, 2016 Вчера си сбъднах една детска мечта - да посетя плантация за банани / ананаси Тази се намира във вътрешната част на остров Оаху на около 60 км от Хонолулу. Предполагам, че ще разпознаете марката. Хапнах и оригинален ананасов сладолед и буквално си облизах пръстите А ако някой има повече въпроси за ананасите... 34 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 януари, 2016 Сподели Публикувано: 12 януари, 2016 Малко градски гледки от Хонолулу (плажовете ще са в отделен пост). Първата снимка е двореца на последния хавайски крал. Жорееее, това е централата на отряд 5-0 от сериали Хавай 5-0:))) сск и Жоре, страхотни снимки, на невероятни места сте!!! Ох, завижд, завижд, голяяяяямо и усмихнато Магеланско завиииииижд )) Да върна малко в основната тема с поздрав за всички със собствено мнение от днешната ни разходка по скалите в Тюленово 052.JPG 034.JPG 009.JPG Много красиво това Тюленово 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 12 януари, 2016 Сподели Публикувано: 12 януари, 2016 (редактирано) аз пък завиждам за Тюленово Редактирано 12 януари, 2016 от Childish 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 12 януари, 2016 Сподели Публикувано: 12 януари, 2016 Корабът ни (Magesty of the Seas). image.jpeg и парламента в Насау. image.jpeg Ха, в Насау на тендър ли бяхте? По принцип там си застават на пристана, ама сигурно е имало навалица от кораби и са оставили по-големите да док-ват... Мили спомени отпреди 19 години... Сигурно сте видяли хотела, по чийто модел е правен дубайския Атлантис. Има и една триъгълна крепост на върха на хълма с хубав изглед. Абе приятно си е мястото. 1 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 12 януари, 2016 Сподели Публикувано: 12 януари, 2016 Междувременно магеланското знаме вече може да се похвали с хавайски тен 2016-01-11 05.33.42.jpg А аз не чак толкова (упорито се пазя да не изгоря). 2016-01-10 13.08.56.jpg Ако още не си ходил - препоръчвам ти едно вълшебно плажче - Hanauma Bay - в източната част на острова, ходи се с градските автобуси от Хонолулу! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега