Прескочи до съдържание

Говорим си за Лефкада и Кефалония


Препоръчани мнения

@vladko73 Според мен си е супер като локация, особено ако обичате по-диви плажове, в тази част на острова има много хубави. Освен известните Миртос и Петани в този район, препоръчвам с две ръце Agia Eleni и Fteri beach (до втория има водни таксита именно от Зола). Ние по принцип се бяхме настанили в южната част на острова, но повечето неща, които бях набелязала бяха на север и всеки ден трамбовахме по сумати километри да стигнем до там.  И въпреки, че студиото в което спахме беше страхотно, при следващо посещение ще избера настаняване на север.  Да уточня само, че хич не си падам по организираните плажове и търсех по-пусти такива, така че не е задължително и на вас да ви допадат същите места 🙂!

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
На 4.09.2019 г. в 16:25, vladko73 каза:

Здравейте,

започвам да чета всички теми, свързани с Лефкада и Кефалония. Тази тема е най-голяма и за това пиша тук независимо, че е писано за последно точно преди една година.

Още от сега запазих за другата година август / има голям избор с безплатна анулация / 3 нощувки на Лефкада + 7 на Кефалония. Пътуваме с кола от София и с ферибот от Василики до Фискардо / спирали сме с корабче там - уникално беше /. На Лефкада сме били с жена ми и сега искам и децата да я видят. Интересувам се повече от Кефалония. Запазих а-т в едно селце - казва се Zola - https://www.booking.com/hotel/gr/christos-studios.html?aid=343458&label=postbooking_confemail;pbsource=conf_email_hotel_name.

Видя ми се близо до повечето известни плажове и е с висока оценка в Букинга. Някой ако има предложения, насоки и т.н. с удоволствие ще чета.

Благодаря!

 

Ние спахме в същото преди две години. Беше чудесно! Дядото си знаеше идеален английски. Като локация също е добре, като се има предвид, че на Кефалония без кола е невъзможно да обикаляш, разбира се. Но от основните места си е на прилично разстояние. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.