Прескочи до съдържание

Въпрос за Hotelopia


NicoleV

Препоръчани мнения

Здравейте, 

с пълна сила подготвям догодина екскурзията до Тайланд. Всичко ми е резервирано по цялото трасе през Агода, останаха само последните 3 нощувки в  хотел в Патая. Тъй като най-добрата цена ми излиза през Hotelopia, сайт който за мен е напълно непознат, но прочетох тук във форума, че е често използван от магеланци, въпроса ми е : Мога ли да им се доверя и да резервирам (притеснява ме малко факта, че веднага трябва да платя, докато всички други хотели през Агода, ще платя догодина) и ако евентуално нещо се случи и трябва да анулирам (в рамките на безплатната анулация) ще има ли проблем с връщането на парите ? По сметката на крадитната карта, с която е платено или друга форма ? И за колко време става това ?

Благодаря Ви предварително за съветите !

Прилагам линк към сайта и резервацията :

http://www.hotelopia.com/infohotel.aspx?landingpage=infohotel.aspx&idMarket=9&language=52&DayIn=16&MonthIn=06&YearIn=2017&DayOut=19&MonthOut=06&YearOut=2017&coddest=PYX&codhot=176609&nro=1&nroom1=1%3b2%3b1%3b5&ConversionID=481042280&P_PARTNER_ID=990&utm_source=hotcom_990_ie&utm_medium=online&utm_campaign=hotcom_ie 

Връзка към мнение

Т.е. притеснението ти е, че ако отмениш резервацията може да не ти върнат парите? Конкретен опит с този сайт и процедурата нямам, но като цяло риска за теб е минимален. Ако се замотат с връщането, оспорваш транзакцията пред банката и така. Преди това може да им напишеш имейл, че следващата стъпка е оспорване в банката - не ги обичат такива имейли, защото често подобни оспорвания водят до негативи за фирмата, когато са оправдани. Такъв имейл може да ги позабърза.

 

Обикновено тези връщания на пари зависят не само от сайта, но и от твоята банка и май от една камара някакви други условия. В най-лошия случай до месец парите трябва да са обратно в сметката. 

 

Но иначе са голям сайт, голяма фирма и би трябвало да имат някакъв съпорт. Аз лично не бих очаквал проблеми.  

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Георги Матеев

Няма проблеми с hotelopia, читав сайт са.

 

При отмяна на предплатена резервация връщат парите обратно по кредитната карта в рамките на 10 дни.

 

Само внимавай резервацията ти да е с опция за безплатна отмяна.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Благодаря Ви за отговорите ! Резервирах, че цените скочиха и не ми се рискуваше съвсем да ми станат непосилни, защото последните 3 дена държа да съм в този хотел. Изрично четох за безплатната анулация, имам право на такава до ..... май или юни догодина (не помня точната дата). Дано всичко да е наред, най-вече детето да е здраво и няма да се налага да анулирам каквото и да било !  ^_^

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.