Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте! Изнамерих еднопосочни билети за около 230 евро от Гваделупа до Париж за периода между Коледа и Нова година с включено намаление при плащане с Виза Електрон. Бих искала да попитам относно този сайт - какви са ви мненията? При българската версия същите билети са по-скъпи.

Редактирано от saved_
Връзка към мнение

Купихме си билети за Южна Африка от тях. Трябваше да летим Истанбул-Мадрид-Йоханесбург. Когато отмениха полетите Истанбул-Мадрид не ни уведомиха, това не било тяхно задължение. В продължение на месец им изпратих поне 4 писма, които останаха без отговор. Накрая след 50 минутно чакане на телефона успяхме да се свържем. Възстановиха ни парите в рамките на 3 месеца - с около 100-тина лв. по-малко за 10 билета, което е нищо. Всеки сам си преценява дали да използва дадена компания, но лично аз предпочитам да си спестя стреса, който изживях най-вече защото отговарях и за други хора не само за себе си...

Връзка към мнение
  • 2 години по-късно ...

Эдравейте, харесах билети ПРЕЭ Skyscanner, като най-ниска е цената от Gotogate.bg, раэликата е 200 лв със сайта на Катарците эа 3 билета, въпроса ми се нали след като ми пратят ел.билет с него се логвам в сайта на катарците и от там си управлявам рецервацията, онлайн чек ин и т.н.

Връзка към мнение

Точно така,аз вчера взимах,само че през норвежката версия(ако искаш пробвай и нея,на мен ми свали 100лв.за един билет).Билета дойде за минути и веднага ми излезе в сайта на катарците.

Редактирано от malkia
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.